Galatasaray'a UEFA'dan Müjde!

Sinan M.Bilgin ve turgay demir ağlıyor şuan feryat figan. :DD

UĞUR beyi de tebrik ederim 2 gün önce söylemişti ceza almayacağımızı, Şahsen bende men almayacağımızı düşünüyordum.

Adebayor ve Arda kadrodan cikarilmis bu daha cok mesgul ediyordur kendisini.

ya malumun ilanı da hala yok maaş sınırı gelecek yok sattığın kadar al gelecek deniyor yahu bunlardan maaş sınırı zaten var 3 senedir yeni değil ki sattığın kadar al gelmesi ceza değil ki nefis terbiyesi gibi uefanın ffp'ye uyum sağlaması için tüm kulüplere verdiği ödevler. bizim temel problemimiz selçuk inan gibi topçulara yüksek ücretler vermemiz ve kadromuzda 40-45 oyuncu bulunmasıydı bu yüzden maaş sınırı geldi yoksa dün yazdım defalarca ünal aysaldan sonra bonservislerden hiç zarar etmedik ki totalde sattığın kadar al gelsin.

bjkya niye geldi fb'ye çünkü onların tarihinde bonservisten kar ettikleri bir dönem yok. ha ama gelebilir de bu ceza demek değil. Ceza şike yapıp fener gibi avrupadan mendir, ceza bjk gibi bursa gibi iflas noktasına gelip avrupadan men almaktır...sıkıntı yok müsterih olun renktaşlar...

ya malumun ilanı da hala yok maaş sınırı gelecek yok sattığın kadar al gelecek deniyor yahu bunlardan maaş sınırı zaten var 3 senedir yeni değil ki sattığın kadar al gelmesi ceza değil ki nefis terbiyesi gibi uefanın ffp'ye uyum sağlaması için tüm kulüplere verdiği ödevler. bizim temel problemimiz selçuk inan gibi topçulara yüksek ücretler vermemiz ve kadromuzda 40-45 oyuncu bulunmasıydı bu yüzden maaş sınırı geldi yoksa dün yazdım defalarca ünal aysaldan sonra bonservislerden hiç zarar etmedik ki totalde sattığın kadar al gelsin.

bjkya niye geldi fb'ye çünkü onların tarihinde bonservisten kar ettikleri bir dönem yok. ha ama gelebilir de bu ceza demek değil. Ceza şike yapıp fener gibi avrupadan mendir, ceza bjk gibi bursa gibi iflas noktasına gelip avrupadan men almaktır...sıkıntı yok müsterih olun renktaşlar...
Renktas, yeter ki ceza yemeyelim.
Sana burada yazilanlarin bunun ile alakasi yok zaten.
Sadece Dursun ve Polat dönemleri ile ilgili yazdiklarin cok fazla iyimser.
Oysa bu iki baskanin dönemleri hem maddi hem de manevi iyi degil idi.
Benim icin kötü bir oyuncuyu, kötü oldugunu bile bile almak kulübe maddi zarar vermektir cünkü o harcanan paranin bir faydasi yok.
Hele bunu basindan faydasi olmayacagi üc asagi bes yukari asikar oyunculari alarak yapmak tam bir akil tutulmasi.
Keza yine alinan kötü oyuncular ile kurulan kötü kadrolar, basarisiz sezonlar ve dolayisi ile düsen gelirler, bunlarin hepsi kulübe maddi zarardir.
Baska bir Baskanin aldigi oyunculari kendi döneminde satarak kaynak yarattigi icin, gelirler teknik olarak onun dönemine islendigi ve böylelikle aldigi kötü oyunculara ödenen paralari bu kaynak ile karsiladigi icin bunlari görmezden gelemem.
Polata karsi bile daha ilimliyim, onun ile ilgili beni esas rahatsiz eden stadyum acilisinda yaptiklari yüzünden ama Dursun dönemini bana kimse, hic bir acidan iyi gösteremez.

Son düzenleme:
Sinan M.Bilgin ve turgay demir ağlıyor şuan feryat figan. :DD

UĞUR beyi de tebrik ederim 2 gün önce söylemişti ceza almayacağımızı, Şahsen bende men almayacağımızı düşünüyordum.
Kalbim çok kırıldı beni nasıl pas gecersin

Bu Alemin Tek Kralı

Toplantı 9 martta değil miydi?

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Kalbim çok kırıldı beni nasıl pas gecersin

Bu Alemin Tek Kralı

:asd22:

Ya aklımdaydın gerçekten ama Seni de ekleyecek şekilde cümleyi toparlayamadım o an. EVET DOSTLAR BİR ALKIŞTA ERCAN BİRADER İÇİN. :005:

Umarım doğrudur ama bizim basında çok ısmarlama haber yapılıyor. Tahir kum gibi adamlar halen var.

Umarım doğrudur bu haber ve ceza almayız

Ceza almasak bile Mustafa Başkan 'ın öyle paraları har vurup savuracağını düşünmüyorum. Sürekli bundan bahsediyor adam ...

Uefa nin kendi yetkilileri bile bir karara varmamis , mikrofon uzatsan "biz de henuz bilmiyoruz" diyeceklerken nasil henuz gorusmesi dahi yapilmamis bir konu ile ilgili boyle lehte/aleyhte haberler cikiyor inanmak zor

bu bir degerlendirme toplantisi , ceza aciklanma mecrasi degil . Oturup neler olmus neler olacak bir masaya yatirilacak , ulkede 2 haftadir Gs ceza alacak mi almayacak mi mevzusu konusuluyor

artik iyice sacmalanip ortada henuz toplanti yapilmamisken kararlar verilmis gibi yorumlar basladi , boylesine ilk defa rastliyorum , baska sacma isler oluyordu da , daha degerlendirme toplantisi yapilmamisken kararlari basin , forumcular , spor yazarlari vermeye basladi

o zaman uefa hic bosuna zahmet edip bizle gorusmesin, zaten karari aciklamis bizim basin ve medyamiz

İnşallah doğru haberdir. Sattığın kadar al gelir en fazla .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renktas, yeter ki ceza yemeyelim.
Sana burada yazilanlarin bunun ile alakasi yok zaten.
Sadece Dursun ve Polat dönemleri ile ilgili yazdiklarin cok fazla iyimser.
Oysa bu iki baskanin dönemleri hem maddi hem de manevi iyi degil idi.
Benim icin kötü bir oyuncuyu, kötü oldugunu bile bile almak kulübe maddi zarar vermektir cünkü o harcanan paranin bir faydasi yok.
Hele bunu basindan faydasi olmayacagi üc asagi bes yukari asikar oyunculari alarak yapmak tam bir akil tutulmasi.
Keza yine alinan kötü oyuncular ile kurulan kötü kadrolar, basarisiz sezonlar ve dolayisi ile düsen gelirler, bunlarin hepsi kulübe maddi zarardir.
Baska bir Baskanin aldigi oyunculari kendi döneminde satarak kaynak yarattigi icin, gelirler teknik olarak onun dönemine islendigi ve böylelikle aldigi kötü oyunculara ödenen paralari bu kaynak ile karsiladigi icin bunlari görmezden gelemem.
Polata karsi bile daha ilimliyim, onun ile ilgili beni esas rahatsiz eden stadyum acilisinda yaptiklari yüzünden ama Dursun dönemini bana kimse, hic bir acidan iyi gösteremez.

hayır fener medyası dursun özbek ve adnan polat yönetimlerinin mali açıdan doğru işler yapmasından rahatsız olduğu için böyle bir algı operasyonu yaptılar sizler de sportif başarı gelmeyince ister istemez mali gerçekleri göz ardı ettiniz olan bu şimdi az önce mehmet cansunun nasıl borçları sıfırladığını izah ettim detaylı renktaşa şimdi de nasıl özhan canaydının batırdığını yazacağım

hatırlayın medya mehmet cansunu nasıl rezil etmiş ve özhan canaydını göklere çıkarmıştı niye galatasaray batsın diye zira galatasaray avrupa şampiyonlukları kazanırken sahada bizimle rekabet edemeyenler içimizdeki özhan canaydın ve ünal aysal gibi beceriksizleri fener medyasının gazıyla palazlayarak bizi iflas ettirmedeler.

ne demişti mircea lucescu türkiye kimse allahım benimde bir atım olsun diye dua etmez inşallah komşumun atı ölsün diye dua eder. ardından da itler istedi diye atlar ölmez diye bir atasözümüz var romanyada deyip ayar vermişti. tam özettir bu zira bizim kurtulma ihtimalimiz var ama bjk ve fener battı. tarihi bir kırılma noktasındayız 5 sene dirensek fener ve beliktaş adalete, vefaya dönüşecek biz ligi domine edeceğiz yeter ki sosyetik başkanlar gelmesin yeter ki anadolu çocuğu profilinde mustafa cengiz-dursun özbek-mehmet cansun-adnan polat tipinde başkanlar muktedir olsun...vesselam...

Geri
Üst Alt