- 30 Temmuz 2009
- 32.518
- 8.375
- 2.188
net mi? beklemedeyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan M.Bilgin ve turgay demir ağlıyor şuan feryat figan.D
UĞUR beyi de tebrik ederim 2 gün önce söylemişti ceza almayacağımızı, Şahsen bende men almayacağımızı düşünüyordum.
Ikinci ismi salla, keske oynasa daha iyi ama Adebayorun olmamasi sevindirici.Adebayor ve Arda kadrodan cikarilmis bu daha cok mesgul ediyordur kendisini.
Adebayora ne olmuş? Bjk maçında sahada olması lazım.Adebayor ve Arda kadrodan cikarilmis bu daha cok mesgul ediyordur kendisini.
Ikinci ismi salla, keske oynasa daha iyi ama Adebayorun olmamasi sevindirici.
Adebayora ne olmuş? Bjk maçında sahada olması lazım.
Renktas, yeter ki ceza yemeyelim.ya malumun ilanı da hala yok maaş sınırı gelecek yok sattığın kadar al gelecek deniyor yahu bunlardan maaş sınırı zaten var 3 senedir yeni değil ki sattığın kadar al gelmesi ceza değil ki nefis terbiyesi gibi uefanın ffp'ye uyum sağlaması için tüm kulüplere verdiği ödevler. bizim temel problemimiz selçuk inan gibi topçulara yüksek ücretler vermemiz ve kadromuzda 40-45 oyuncu bulunmasıydı bu yüzden maaş sınırı geldi yoksa dün yazdım defalarca ünal aysaldan sonra bonservislerden hiç zarar etmedik ki totalde sattığın kadar al gelsin.
bjkya niye geldi fb'ye çünkü onların tarihinde bonservisten kar ettikleri bir dönem yok. ha ama gelebilir de bu ceza demek değil. Ceza şike yapıp fener gibi avrupadan mendir, ceza bjk gibi bursa gibi iflas noktasına gelip avrupadan men almaktır...sıkıntı yok müsterih olun renktaşlar...
Kalbim çok kırıldı beni nasıl pas gecersinSinan M.Bilgin ve turgay demir ağlıyor şuan feryat figan.D
UĞUR beyi de tebrik ederim 2 gün önce söylemişti ceza almayacağımızı, Şahsen bende men almayacağımızı düşünüyordum.
Kalbim çok kırıldı beni nasıl pas gecersin
Bu Alemin Tek Kralı
Olmadi biz aylardır kavgasını edelim sen 2 günlük duyumcu ya satış:asd22:
Ya aklımdaydın gerçekten ama Seni de ekleyecek şekilde cümleyi toparlayamadım o an. EVET DOSTLAR BİR ALKIŞTA ERCAN BİRADER İÇİN. :005:
Olmadi biz aylardır kavgasını edelim sen 2 günlük duyumcu ya satış
Bu Alemin Tek Kralı
Renktas, yeter ki ceza yemeyelim.
Sana burada yazilanlarin bunun ile alakasi yok zaten.
Sadece Dursun ve Polat dönemleri ile ilgili yazdiklarin cok fazla iyimser.
Oysa bu iki baskanin dönemleri hem maddi hem de manevi iyi degil idi.
Benim icin kötü bir oyuncuyu, kötü oldugunu bile bile almak kulübe maddi zarar vermektir cünkü o harcanan paranin bir faydasi yok.
Hele bunu basindan faydasi olmayacagi üc asagi bes yukari asikar oyunculari alarak yapmak tam bir akil tutulmasi.
Keza yine alinan kötü oyuncular ile kurulan kötü kadrolar, basarisiz sezonlar ve dolayisi ile düsen gelirler, bunlarin hepsi kulübe maddi zarardir.
Baska bir Baskanin aldigi oyunculari kendi döneminde satarak kaynak yarattigi icin, gelirler teknik olarak onun dönemine islendigi ve böylelikle aldigi kötü oyunculara ödenen paralari bu kaynak ile karsiladigi icin bunlari görmezden gelemem.
Polata karsi bile daha ilimliyim, onun ile ilgili beni esas rahatsiz eden stadyum acilisinda yaptiklari yüzünden ama Dursun dönemini bana kimse, hic bir acidan iyi gösteremez.