Gürsu Şarkaya
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2011
- 4.165
- 182
- 1.023
ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler =)
başkan ilk zaferini böyle ilan etmiş olacak.
başkan ilk zaferini böyle ilan etmiş olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsettiğim dönemde anca bir Podolski'yi sayabilirsin, Rodriguez bir de bu sezon itibari ile Serdar mesela. Carole, Cavanda, De Jong, Olcan ve gönderiliș şekli, Tolga ve ödenen paralar, altı ay sözleşmesi kalmış Donk, bir sene sözleşmesi kalmış Belhandaya verilen paralar, oynatılmadan gönderilen forvet, Ahmet Çalık, Eren, kendi saydığın JPK, Bilal, Josue ve bu sezon başı kurulan kadro. O kadar para harcanmış olmasına rağmen bir iki oyuncunun eksikliği ile sallanan kadro.podolski mi kötü? gomis mi kötü kim kötü isim ver o zaman? jem paul karacandan 1 tane varsa özhan canaydında 100 ünal aysalda da 50 tane vardı?
Evet yazdı ben de kendisine düşüncemi yazdım. Bunun fikrimi değiştireceğini mi düşünüyorsun? Eğer öyle ise neden? Söylediğimin arkasındayım, eleştirmek başka saygısızlık yapmak başka. Saygı duymuyor isen bile en azından hakaret etme. Galatasaraya gerçekten zarar veren ve çok daha fazlasını hak eden bir sürü insan var. Faruk Süren ise bu kulübün en başarılı başkanlarından biri, belki de en başarılısı.Faruk süren bende saygı duyarım lakin bu dönemde böyle konuşursa duymam durduk yere kızmıyoruz kimseye
Keramettin de yazmış zaten sana cevap uzatmak istemedim
Bu Alemin Tek Kralı
Biliyor isen buyur açıkla. Bakın beyler, burada çoğumuz perde arkasını bilmiyoruz çünkü işin içinde değiliz. Bildikleriniz var ise lütfen yazın, kaynaklarını da belirtin biz de böylece hem bilgilenmiș olalım hem de kaynak sağlam ise içimize su serpilmiş olsun.Su anda Gs ile Uefa nin gorusme sebebi nedir ? Bir ihlal var mi , varsa ciddiyeti nedir ?
biri desin ki maas limitimiz atiyorum 60 milyondu ama 75 teyiz
ya da onceki izleme surecinde bir duzeltmemiz istenen filanca nokta vardi , onu kontrole geliyorlar
biz neden uefa ile masaya oturuyoruz , biri aciklasa
Sinan hic sevinmedi Ugur'un gelmesine.
Kesin bilgi mi yayalım mı renkdaşlar...
Sağolasın işte anlamadığım nasıl müjde aldığımız,inşallah doğrudur.Yarın dostum
Sermaye Arttırımı şikâyet eden Galatasaraylılar olmuş vay be
Bu Alemin Tek Kralı