Galatasaray'a UEFA'dan Müjde!

ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler =)

başkan ilk zaferini böyle ilan etmiş olacak.

Uefa sadece Türk kluplerini incelemiyor bu yanlış bir algı
Biz bu konuda yanlış yapıp ceza yemişiz tabiki bize toleransı farklı olacak
Düşünün bjk gibi sahte evraktan ceza yedigimizi Allah korusun borcumuz varsa bile şeffaf bir anlayış var

Bu Alemin Tek Kralı

podolski mi kötü? gomis mi kötü kim kötü isim ver o zaman? jem paul karacandan 1 tane varsa özhan canaydında 100 ünal aysalda da 50 tane vardı?
Bahsettiğim dönemde anca bir Podolski'yi sayabilirsin, Rodriguez bir de bu sezon itibari ile Serdar mesela. Carole, Cavanda, De Jong, Olcan ve gönderiliș şekli, Tolga ve ödenen paralar, altı ay sözleşmesi kalmış Donk, bir sene sözleşmesi kalmış Belhandaya verilen paralar, oynatılmadan gönderilen forvet, Ahmet Çalık, Eren, kendi saydığın JPK, Bilal, Josue ve bu sezon başı kurulan kadro. O kadar para harcanmış olmasına rağmen bir iki oyuncunun eksikliği ile sallanan kadro.

Neden biliyor musun, yukarıda ismini saydığım ve faydaları olmayacağı üç aşağı beş yukarı belli olan oyuncuların yerine, ki daha aklıma gelmeyenler de vardır, daha iyi ve potansiyeli olan oyuncular alınsa idi bu sezon başı o kadar para harcamak zorunda kalmaz idin. Kadro daha doğru yapılandırılsa idi bu sezon aldığın oyuncular yeni kadro kurmak için değil, kadro kalite ve derinliğini arttırmak için olurdu.

Yine daha doğru bir kadro yapılanması yapılsa idi, oyuncu kadrosu yanında teknik direktör kadrosu, başarılı olur, en azından yarışın içinde olurduk gelirlerimiz bu kadar düşmez idi.

Bahsettiğim kaynak çarçur edildi, hem körü körüne kötü oyuncular alınarak, hem bu yüzden yaşanan başarısızlık ve düşen gelirler yüzünden, hem de bu yüzden bu sezon başı sil baştan kadro kurulmasına sebebiyet verilerek.

Haklı olduğun bir nokta var, her dönem Galatasarayın paraları çarçur edildi ama bir dönem daha az bir dönem daha çok diye savunma olmaz. Hele hele sportif olarak bir kulüp bu denli çökertilmiș iken. Her dönem israf edilen para Galatasarayın parası.

Son düzenleme:
Uefa futboldan aldığını futbola aktar diyor senin oyuncu almak için cektigin kredinin faizi ile ilgilenmiyor
Mesela bjk futbolda artı gözüküyor ama diğer borçlar konusunda bir önemi yok bunun işleyen kanunlar var ortada yarın ceviremeyecek duruma gelince herşeyine haciz gelecek
Şuan can cekisiyorlar bir mucize bekliyorlar.
Özerk kurum olan tff kendine verilen yetkiyi kullansa ligte takım kalmaz lisansı olan
Tff uefa gibi Sadec e futbola olan kısıma bakmıyor genel ekonomiye bakıyor ve şimdilik es geçiyor
Bu iş eninde sonunda devlet kanalı ile çözülecek

Bu Alemin Tek Kralı

Faruk süren bende saygı duyarım lakin bu dönemde böyle konuşursa duymam durduk yere kızmıyoruz kimseye
Keramettin de yazmış zaten sana cevap uzatmak istemedim

Bu Alemin Tek Kralı
Evet yazdı ben de kendisine düşüncemi yazdım. Bunun fikrimi değiştireceğini mi düşünüyorsun? Eğer öyle ise neden? Söylediğimin arkasındayım, eleştirmek başka saygısızlık yapmak başka. Saygı duymuyor isen bile en azından hakaret etme. Galatasaraya gerçekten zarar veren ve çok daha fazlasını hak eden bir sürü insan var. Faruk Süren ise bu kulübün en başarılı başkanlarından biri, belki de en başarılısı.

Şu an içinde olduğumuz durum Faruk Sürenin suçu değil, yaptığı açıklamanın zamanlaması yanlış olabilir ama hiç bir etkisi yok. Söyledikleri zaten Galatasaray hakkında haftalardır yazılıp çizilen, kimi zaman yeni yönetim tarafından bile dile getirilen şeyler. Görev başında olan yönetim bile zorluklardan bahsediyor ise başkası bahsetmiş ne yazar.

Son düzenleme:
Su anda Gs ile Uefa nin gorusme sebebi nedir ? Bir ihlal var mi , varsa ciddiyeti nedir ?

biri desin ki maas limitimiz atiyorum 60 milyondu ama 75 teyiz

ya da onceki izleme surecinde bir duzeltmemiz istenen filanca nokta vardi , onu kontrole geliyorlar

biz neden uefa ile masaya oturuyoruz , biri aciklasa

Su anda Gs ile Uefa nin gorusme sebebi nedir ? Bir ihlal var mi , varsa ciddiyeti nedir ?

biri desin ki maas limitimiz atiyorum 60 milyondu ama 75 teyiz

ya da onceki izleme surecinde bir duzeltmemiz istenen filanca nokta vardi , onu kontrole geliyorlar

biz neden uefa ile masaya oturuyoruz , biri aciklasa
Biliyor isen buyur açıkla. Bakın beyler, burada çoğumuz perde arkasını bilmiyoruz çünkü işin içinde değiliz. Bildikleriniz var ise lütfen yazın, kaynaklarını da belirtin biz de böylece hem bilgilenmiș olalım hem de kaynak sağlam ise içimize su serpilmiş olsun.

Sinan hic sevinmedi Ugur'un gelmesine.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim anlamadığım nokta Psg bu Neymar'ı alırken verdiği 222 m euronun tamamını sportif başarıları ile mi elde etmişte bizden böyle bir beklenti içerisinde bu uefa denen işlevsiz oluşum.

- Galatasaray, Garry Rodrigues başta olmak üzere birçok oyuncusunun geciken bonservis taksidini yatırdı. FFP heyeti ile yapacağı toplantı öncesinde bugün Dinamo Kiev'e de Belhanda için 250 bin euro bonus ödemesi yapıldı.(Futbol Arena)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maaş sınırlaması olsaydı fena olmazdı aslında yaw

Avrupa'dan men cezası zaten beklemiyorum. Satılık kalemlerin temennisi o sadece.

Maaş sınırlaması bizim için lütuftur. Özellikle yerli kazmaların kontratları biterken. Önüne gelene yıllık 2-3m'dan kontrat bağlamamayı öğrenirler artık bir zahmet.

Galatasaray 'ın ceza almaması bir mucize değildir
Radara giripte ceza almazsa bu bir mucizedir
Bugün herşey belli olacak beklemedeyiz

Bu Alemin Tek Kralı

Sermaye Arttırımı şikâyet eden Galatasaraylılar olmuş vay be

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt