- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 418
Mükemmel para cidden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başakşehir yılan gibi özellikle.Yatıyolar aleni bi şekilde kasmıyorlar geçen sene de gördük.
Bu sırtlanlara fırsat vermemeliyiz ya bu sene şampiyon olursak makası açıcaz.Herkesin canını dişine takması lazım
Bjk 14 puan almisti ve puan basi 0,5 m euro idi
Simdi puan basi 0,9 m e cikti , yani 8 puan karsilayacaktir (gruptan cikma hesaba katmadan)
Asporda ugur k. detayli acikladi , kaydettim telefona , hemen hemen hersey burada hesapladigimiz gibi , o da 35 milyon euro gibi bir sonuca vardi
Market pooldan fb 10% (elense de) , biz 90% aliyormusuz , bunu da bilmiyordum yeniymis
Bir de gecmisteki uefa kupamizin 2 bonus puani varmis ama onun etkisini aciklamadi
Var yazıyor 2018-2019 olanında. Market pool sekmesinde.Detayli inceledim bulamadim , bu 90% 10% olayi bence yok
Yok öyle bir şey ihale şartnamesi grup maçlarıyla başlayıp final maçıyla biten zaman zarfındaki müsabakaları kapsıyor...Ne garipsiniz...Detayli inceledim bulamadim , bu 90% 10% olayi bence yok
Arkadaş maç bitti ohh dedik 2 saat olmadı çıkalı forumdan millet resmen fenerin elenmesine üzülmüşYa arkadaş ne değişik tipler var...Bizim galatasaray taraftarının bu demografik sorunu hiç çözülmeyecek anlaşılan...
Öyle hesaplar yapılmış ki inanamazsın az daha zorlasalar Fenerin şampiyonlar ligine katılması halinde elimize daha fazla para geçecekti
Bir de hala beşiktaşla kıyaslayanlar var ulan adamlar 2 gün sonra lask linzi elemeye çıkacaklar, divanda ağzına ettiler yönetimin 2.4 katrilyona çıktı net borç diye, fikret orman başkanlığı bırakmaya çalışıyor, seçime gidiyorlar...Hala daha bana beşiktaşı övüyorlar...
Yok kurmuş...Çünküm kur fenere yok...Yahu onların hem kredi borçları daha fazla hem döviz endeksli dolayısıyla hem faizden hem kurdan hem de faizin faizinden gidiyorlar...
Üstelik net borçları en az olan kulüp biziz ve dolar kredimiz kalmadı...Ne pesimist ruh hastası kasvetli bir iç dünyanız var???
Durduk yere sinirlendirdiniz tüm keyfimi kaçırdınız!!!
Kardeşim 50 defa yazdık dedik ki Şampiyonlar Ligi gelirlerini UEFA sezon bittikten sonra verir diye...Hala daha tartışıyorsunuz...İyi de euroyu neyle çarpacağız bugünkü kurdan değil mi? Hasta mısınız? Yarın ne olacağını kim biliyor?
Sevinmeyelim mi fener elendi diye?
Hayır sanki Süper Lig gelirleri bize mayısta veriliyor? Bu dünyanın işleyişi bu???
Anlamayacak ne var anlamadım bak tekrar tane tane yazıyorum;
1) UEFA ve ECA'nın mutabakatına göre bu sezondan başlamak üzere üç yıl boyunca Şampiyonlar Ligi'nin 2,3 milyar euro olan toplam ödül miktarı, 3,4 milyar euro'ya çıktı...(ECA bilmeyenler için European Club Association)...Yani ödül miktarları belli...Puan sıralaması cüzi ve yekünü etkilemiyor ciddi manada...
2) Grup Aşamalarına katılım 12.7 milyon eurodan bu sene için 15 milyon euroya çıktı bu kesin meblağ nokta.....
3) Kafayı bana gruptan çıkmaya bejekeyi geçmeye takmışsınız yok puan başı bu yok zarardan kar....Bak bak bana bak 0 puan aldık ve elendik taaaaam mı? 0 euro da buraya yaz...
4) ECA-UEFA toplantısındaki mutabakattan 2017-2018 yayın hakları gelirinin hem totalde daha fazla olmasını taahhüt etti UEFA hem de ECA tüm müsabık katılımcı kulüplerin bağlı oldukları federasyona da yazılı taahhütte de bulunarak net olarak artacağını bildirdi 2018-2019 sezonu için...Yani geçen sene tek başına TFF'yi temsil eden BJK 22 milyon euro aldığına göre bu sene en kötü 22.000.001 euro olacağının garantisi var...
5) Gelelim bugüne...Fener elendiğine göre ve TFF kontenjan olarak 2 takımla Türkiye'yi 2018-2019 sezonu için hak sahibi olduğuna göre yayın havuzundaki para bölüşülmeyecektir değil mi? Bunu anlayabildiniz herhalde? Onun için sevindik ya fener elendi diye...
6) Totalde bak bana bak tekrar sarih bir şekilde açık secik ifade edeyim ki rahmetli özal gibi 0 puan alsak bile %100 kesinlikte minimum bu sezon için şampiyonlar liginden Galatasarayımızın alacağı para 37 milyon euronun altına düşmeyecektir!!!
7) Islak rüyalar görüp guvubtaaan cıkaaacaaaıız yaehhhhuuu diyenler için de puan başı paraları yazayım da kendinizce fantazi kurun;
Grup maçlarında beraberlik: 900.000 €
Grup maçlarında galibiyet: 2.700.000 €
olmaz ya gruplardan çıkarsak da gidişat bu şekil olacak;
Son 16 turu: 9.500.000 €
Çeyrek Final: 10.500.000 €
Yarı Final: 15.000.000 €
Şampiyonluk: 19.000.000 €
Tamam mı? Yani azıcık sevinmesini, rahatlamasını bilin ben buraya başlığımı güncelleyip keyif yapmaya geldim sinir stres ettiniz hayır anlamadım ki Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi mi korkutuyor???
Üstat her federasyona payının artacağı garantisi verildi...Katılım ve puan başılar zaten belli...Havuzdan da federasyonlara ayrılacak meblağların bir önceki seneden fazla olacağı taahhüt edildi...Gruplara tek takım olarak katıldığımızdan minimum alacağımız meblağıyı etkilemiyor bu durum...Yani tek takımla şampiyonlar liginde temsil edilen ülkelerden biriyiz gibi düşün mesela celtic katılsaydı böyle olacaktı...Katılımı olmadığı için İskoçyaya bu pay ödenmeyince doğal olarak göreceli olarak da olsa diğer katılımcı federasyonlara bu ülkenin payı ödenecek değil mi? İşte coefficient mevzusu bu gibi durumlarda kim kimden üstün ona göre devreye giriyor biz garanti ve asgari paramıza bakıyoruz ve fener elendi diye seviniyoruz bu kadar basit hürmetler...Liste burada. Merak eden varsa bakabilir.
Member associations - UEFA Coefficients - Ten-year club coefficients
Nasıl 35-35 0 puanda? 37 olduğu bu kadar netken nasıl aralık veriyorsun anlamadım gitti sehven diyeceğim ama bir de altına 1-2 milyon artabilir diye not düşmüşsün...Hesaplamamiz 0 puanda bile 35-36 milyon euro araliginda olacagi
1-2 milyon artabilir
Uzerine de puan basina 0,9 milyon euro .
Arkadaş maç bitti ohh dedik 2 saat olmadı çıkalı forumdan millet resmen fenerin elenmesine üzülmüşYa arkadaş ne değişik tipler var...Bizim galatasaray taraftarının bu demografik sorunu hiç çözülmeyecek anlaşılan...
Öyle hesaplar yapılmış ki inanamazsın az daha zorlasalar Fenerin şampiyonlar ligine katılması halinde elimize daha fazla para geçecekti
Bir de hala beşiktaşla kıyaslayanlar var ulan adamlar 2 gün sonra lask linzi elemeye çıkacaklar, divanda ağzına ettiler yönetimin 2.4 katrilyona çıktı net borç diye, fikret orman başkanlığı bırakmaya çalışıyor, seçime gidiyorlar...Hala daha bana beşiktaşı övüyorlar...
Yok kurmuş...Çünküm kur fenere yok...Yahu onların hem kredi borçları daha fazla hem döviz endeksli dolayısıyla hem faizden hem kurdan hem de faizin faizinden gidiyorlar...
Üstelik net borçları en az olan kulüp biziz ve dolar kredimiz kalmadı...Ne pesimist ruh hastası kasvetli bir iç dünyanız var???
Kardeşim 50 defa yazdık dedik ki Şampiyonlar Ligi gelirlerini UEFA sezon bittikten sonra verir diye...Hala daha tartışıyorsunuz...İyi de euroyu neyle çarpacağız bugünkü kurdan değil mi? Hasta mısınız? Yarın ne olacağını kim biliyor?
Hayır sanki Süper Lig gelirleri bize mayısta veriliyor? Bu dünyanın işleyişi bu???
1) UEFA ve ECA'nın mutabakatına göre bu sezondan başlamak üzere üç yıl boyunca Şampiyonlar Ligi'nin 2,3 milyar euro olan toplam ödül miktarı, 3,4 milyar euro'ya çıktı...(ECA bilmeyenler için European Club Association)...Yani ödül miktarları belli...Puan sıralaması cüzi ve yekünü etkilemiyor ciddi manada...
2) Grup Aşamalarına katılım 12.7 milyon eurodan bu sene için 15 milyon euroya çıktı bu kesin meblağ nokta.....
3) Kafayı bana gruptan çıkmaya bejekeyi geçmeye takmışsınız yok puan başı bu yok zarardan kar....Bak bak bana bak 0 puan aldık ve elendik taaaaam mı? 0 euro da buraya yaz...
4) ECA-UEFA toplantısındaki mutabakattan 2017-2018 yayın hakları gelirinin hem totalde daha fazla olmasını taahhüt etti UEFA hem de ECA tüm müsabık katılımcı kulüplerin bağlı oldukları federasyona da yazılı taahhütte de bulunarak net olarak artacağını bildirdi 2018-2019 sezonu için...Yani geçen sene tek başına TFF'yi temsil eden BJK 22 milyon euro aldığına göre bu sene en kötü 22.000.001 euro olacağının garantisi var...
5) Gelelim bugüne...Fener elendiğine göre ve TFF kontenjan olarak 2 takımla Türkiye'yi 2018-2019 sezonu için hak sahibi olduğuna göre yayın havuzundaki para bölüşülmeyecektir değil mi? Bunu anlayabildiniz herhalde? Onun için sevindik ya fener elendi diye...
6) Totalde bak bana bak tekrar sarih bir şekilde açık secik ifade edeyim ki rahmetli özal gibi 0 puan alsak bile %100 kesinlikte minimum bu sezon için şampiyonlar liginden Galatasarayımızın alacağı para 37 milyon euronun altına düşmeyecektir!!!
7) Islak rüyalar görüp guvubtaaan cıkaaacaaaıız yaehhhhuuu diyenler için de puan başı paraları yazayım da kendinizce fantazi kurun;
Tamam mı? Yani azıcık sevinmesini, rahatlamasını bilin ben buraya başlığımı güncelleyip keyif yapmaya geldim sinir stres ettiniz hayır anlamadım ki Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi mi korkutuyor???
AğğğğhhhhhhhPfdk suan agzi sulanmistir, en az sezon sonuna kadar 3,4 milyon euro para cezasida alriz.
Sponsor olarak fenerbahce ismini logo olarak yazsak formaya yanlists olmaz hahaaaa
kızdırmayın üstadı 50 defa dedik yine gece gece sinirlerini zıplatmışsınız.adam haklıArkadaş maç bitti ohh dedik 2 saat olmadı çıkalı forumdan millet resmen fenerin elenmesine üzülmüşYa arkadaş ne değişik tipler var...Bizim galatasaray taraftarının bu demografik sorunu hiç çözülmeyecek anlaşılan...
Sakinledim zaten 1 saat önce ışık huzmeleri görüyordumkızdırmayın üstadı 50 defa dedik yine gece gece sinirlerini zıplatmışsınız.adam haklı