Galatasaray'a Uefa'dan Servet!

Yok iyiyim çay içiyorum

Temsili uğur güzel

s-c2007622da3999f096d25c33f78a4bc2e19666f7.jpg

Sakinledim zaten 1 saat önce ışık huzmeleri görüyordum
yalnız sana bi sorum var sakinlediysen üstad. şl gruptan çıkıp son 16 ya kalma parası 9.5 milyon ve çeyrek final için 10.5 milyon yazmışsın yazında. diyelim ki çeyrek finale çıktık toplamda ekstra 20 milyon mu kazanmış olacağız yani o paralar ayrı ayrı mı kazanılmış olacak, öyle olması lazım mantık olarak.

yalnız sana bi sorum var sakinlediysen üstad. şl gruptan çıkıp son 16 ya kalma parası 9.5 milyon ve çeyrek final için 10.5 milyon yazmışsın yazında. diyelim ki çeyrek finale çıktık toplamda ekstra 19.5 milyon mu kazanmış olacağız yani o paralar ayrı ayrı mı kazanılmış olacak, öyle olması lazım mantık olarak.

üstad yorulmasın aynen öyle ayrı ayrı

yalnız sana bi sorum var sakinlediysen üstad. şl gruptan çıkıp son 16 ya kalma parası 9.5 milyon ve çeyrek final için 10.5 milyon yazmışsın yazında. diyelim ki çeyrek finale çıktık toplamda ekstra 20 milyon mu kazanmış olacağız yani o paralar ayrı ayrı mı kazanılmış olacak, öyle olması lazım mantık olarak.
Ayrı ayrı üstat

manyak paraymış o zaman. çeyrek finale çıkarsak köşeyi döndük demektir. sırf şu para için futbolcuların kendini parçalaması lazım sahada

bu sene torbalar kazık işimiz zor ama 2 3 yıla sağlam takım yapıp ses getirmek şart yine artık tek işimiz nokta atış transfer + altyapı olmalı gidip belhanda, feguli gibi çakma yıldızlara para saçmamalıyız cengiz bu anlamda iyi ama hiç transfer yapmıyor çok fazla sıkı tutuyor işi :D

Allah razı olsun burada fener elense bile en az %10 alacak diyen vardı...Gittim geldim...

Hemen yazalım da gelmesinler evet yayın geliri belli değil ama uefa, eca'ya taahütte bulunduğu her federasyon bir önceki seneden garanti daha fazla pay alacak diye...Geçen sene 22 olduğuna göre TFF payı bu sene bunun üstüne çıkacak...Senin linkte 25-27 denmiş o beklenen...Ama garanti en az 22...

Bu beklenen de televizyon reklam gelirlerinin ebu (european broadcasting unionın) verilerine göre yıllık reklam ortalamasını yüzdesel olarak arttırarak buluyorlar ondan tahminsel oluyor...

bu sene torbalar kazık işimiz zor ama 2 3 yıla sağlam takım yapıp ses getirmek şart yine artık tek işimiz nokta atış transfer + altyapı olmalı gidip belhanda, feguli gibi çakma yıldızlara para saçmamalıyız cengiz bu anlamda iyi ama hiç transfer yapmıyor çok fazla sıkı tutuyor işi :D
1 galibiyet = 2.7 milyon euro, paraya bak. takımın bu para için sahada kuduz gibi koşması lazım. zamanında ödeme istiyorlarsa tek maçın parasını kazanarak bunu başarabilirler :)

Ya başlığına yazdım zaten ben onun...
peki uğur karakullukçu ekstra 9 milyonluk başarı gelirinden bahsetti. son 10 yıldaki avrupa başarıları ve avrupa kupası kazananlara göre yapılan bi listede bizim payımızın 9 milyon olduğunu söyledi. onu da mı salladı ilk defa duydum böyle bişey

peki uğur karakullukçu ekstra 9 milyonluk başarı gelirinden bahsetti. son 10 yıldaki avrupa başarıları ve avrupa kupası kazananlara göre yapılan bi listede bizim payımızın 9 milyon olduğunu söyledi. onu da mı salladı ilk defa duydum böyle bişey
O katılımla alakalı değil coefficient dedikleri ortak paradan kim ne alacak...Bu katılımda ise zaten tek katılımcı var tff adına...Coefficient olayı var...Ama mal elmayla armutu karıştırmış yine...

Şu an değil ama 2-3 sene sonra...

O konuda da açılmış başlıklarımız vardır evellallah; Yeniden Dünyanın Bir Numarası Olmamız İçin Yapmamız Gerekenler

uefaya gitmeliyiz reis ne yapıp edip 2 3 sene sonrası ayrı şimdilik.

1.torbadan loko gelsin çat 3.cüyüz ne yapıp edip , Arena'da dağıtırız onları.

2.torbadan porto , united , napoli , benfica gibi takımları parçalarız Terim böyle rakiplere maç vermez.

3.torbadan schalke , lyon , katılırsa psv falan gayet çıtır rakipler.

sadece bize kura şansı lazım gelicek her puan çok değerli.

Geri
Üst Alt