Galatasaray'a Uefa'dan Servet!

Evet gazoz içmedin mi hiç kamıştan, abisi dedin ben nerden biliyim senin erkek olduğunu bana kız gibi geldin sen abisi diyince oluyor da ben abla diyince mi olmuyor, isoş falan bunlar hakaret değil sen liboş ergen falan derken iyi oluyo ama sana dedim bana istediğin diyebilirsin ama sonra bana şöyle dedin böyle dedin ayağı yapma.
liboş hakaret değil tdkda bile var sen üstüne alınıyorsan bilmem zaten sen de kullandın :) bırak şimdi gazoz muhabbetini postu okuyan herkes anlıyor ne olduğunu... Ben her seferinde istediğin gibi eleştir ama hakaretamiz olmasın dedim onlar da duruyor editleme süresi geçmiş ortada yani. Abisi ne var yaşça büyük olanlar söyler sen bile bile abla deyince ben de karşılık verdim kamış deyince ya buradan devam edip ceza alacağım ya da gel özele yahut adres ver dedim bu kadar işte... Ayrıca yoksaymasam ne olur 1 senedir zaten postun yok sen bir hayaletsin :) pasif dediğim için özür sen yoğğsun

32 yaşında Galatasaray'ın sadece futbolla ilgilenmesi isteyen bir bireyim.Magazinin her türlüsünden nefret ederim.
peki ismail beyle derdiniz nedir abloslar havada ucusmus bide kamıs muhabbeti var umarım bu kamıs su gıden kamıs degıldır oyleyse cezai islem uygulamam gerekli

forumun smodu bile sayemde tanıdı seni :) dediğim gibi hayalet gibisin bari bundan sonra daha çok yaz... Magazinden nefret edersen et sadece bana yahut bir başkasına hakaret etme...
32 yaşında Galatasaray'ın sadece futbolla ilgilenmesi isteyen bir bireyim.Magazinin her türlüsünden nefret ederim.

Sen mi diyorsun kaç defa önceki sayfalarda iso ben yatıyorum deyip ne alıntıladın ne demention attın tıpkı bu postun gibi tesadüf görmesem ;) allahtan gözüm açık
Burda size gönderme yaptım liboş isoşcuğum tabi sana anlatmak için biraz açayım; hani sen diyorsun ya delikanlı arkadan vurma diye ne oldu delikanlılığın mı bozuldu diyeceğim ama işte neyse.

peki ismail beyle derdiniz nedir abloslar havada ucusmus bide kamıs muhabbeti var umarım bu kamıs su gıden kamıs degıldır oyleyse cezai islem uygulamam gerekli
Evet o sonra kıvırdı pipet diyor bak posta üstat dursunun kamışı diyor tövbe yarabbim yav sesli güldüm ne bu şimdi? Ben raporlamadım jurnallemek olmasın diye yoksayacaktım sadece madem geldin bak gör ne manada kullanmış.

Mevzu Ali Koçu geçen sene eleştirmem annesinin babasını terk edip kaçıp isviçrede evlendiğindne bahsetmiştim ki bu yalan değil hakaret değil ondan beri musallat olmuş tesadüf başlık canlanınca bunun postunu gördüm uçmmuştum zira eskiden; cevap verdim sonra fark ettim arkadaşın 90 postunun dörtte biri hakkımda ve en son yine aynı başlığa bir sene önce yine bana yazmış :) bunun hıncıyla yazınca seviyeyi de düşürdü durum bundan ibaret...

Evet o sonra kıvırdı pipet diyor bak posta üstat dursunun kamışı diyor tövbe yarabbim yav sesli güldüm ne bu şimdi? Ben raporlamadım jurnallemek olmasın diye yoksayacaktım sadece madem geldin bak gör ne manada kullanmış.

Mevzu Ali Koçu geçen sene eleştirmem annesinin babasını terk edip kaçıp isviçrede evlendiğindne bahsetmiştim ki bu yalan değil hakaret değil ondan beri musallat olmuş tesadüf başlık canlanınca bunun postunu gördüm uçmmuştum zira eskiden; cevap verdim sonra fark ettim arkadaşın 90 postunun dörtte biri hakkımda ve en son yine aynı başlığa bir sene önce yine bana yazmış :) bunun hıncıyla yazınca seviyeyi de düşürdü durum bundan ibaret...
raporlamazsan nasıl ıslem yapalım ısmaıl bey

Hayır bildiğiniz soğuk meşrubat içiminde kullanılanlardan.Dursun beyin otelinde ikram eder diye de yağlı lakabından dolayı ufak bir vecicze yaptım.
Kendisi bana öperim falan diyor, mucuk diyor, abisi diyor,liboş ergen diyor ali kocan diyor, hastanelik falan diyor, evine çağırıyor, çıkışa gel diyor bunlara ben şikayetci olmuyorum da abla dedim diye mi suçlu olaacğım Recep bey?

yok ben raporlayıp ıslem yaparım
tamam ben de yoksayıyorum zira kendisini pasif üye olup mağlubiyette ortaya çıkanlardan sanıp kandım meğerse adam en son 1 sene önce benimle alıntılaşmış :) ne uğraşacağım seninle @Çağrı Atabey yoksaydım seni bilgin olsun ;)senin yüzünden ceza yiyemem ben ceza yiyip son 1 senede 7-8 ay yazamadım sen keyfine göre cezalı değilsin 1 senedir post atmıyorsunne bir senesi eylül ayıymış nereden baksan 15 ay :) İşte senin GSC sevgin, hürmetin bu kadar...

Evt arkadaslar abloş abloş kamıs olaylarını uyarırsam ıkınızde 30 gun cıvarı ceza yıyeceksınız uygunmudur

Evt arkadaslar abloş abloş kamıs olaylarını uyarırsam ıkınızde 30 gun cıvarı ceza yıyeceksınız uygunmudur
Ben kamış filan demedim abla lafzını da ilk o kullandı ben karşılık verdim gerek yok ceza almasına allahından bulmuş zaten yoksaydım adam ceza alsa ne olacak ona mükafat adam 15 aydır post atmıyor ama bana ceza olur hem hakaret ye hem de 1 ay yazama... Zaten raporlamadım da

İkinizide baslıktan uzaklastırayım bu muhabbet son bulsun arkadaslar dostca kalın sevgiyle kalın hoscakalın

Geri
Üst Alt