Gayet başarılı sezonları oldu.demek zamanı gelmiş.gitme vakti olmuş kendisi için.
Burada defol mefol şudur mudur hayatı tamamen muhalefet olan insanlar galatasaray taraftarlarını temsil etmiyor.attıgı mesaj sayısı çok olunca kendini otoriter sanan cimbomlular sevinebilir kızmayın.
Ben 2005 yılından beri bu foruma göz gezdiriyorum ve üyesiyim.sözde sıkı takipçi olup maç günleri manitamla dışardayım maçlara çok bakmıyorum diyenlerden tut, maçları radyodan, livescore dan takip edenlere kadar bir sürü sözde taraftar, adminler gördüm.(günümüz adminleri üzerine alınmak zorunda değil çünkü artık herkesin ismi fake tanımıyorum hiçbirini) Kötü gün oldu mu hemen piyasaya çıkıp paragraf paragraf yazı yazarlar.İcraat a gelince, maça gitme protesto et, forma al hamite para kazandırma, bileklik alma, digiturk ü iptal ediyoruz , pasolige hayır, ultraslan atkıcı, atkıspordan ürün almayın, kareografinin parasını kulüp veriyor, burak boş kaleye gol atıyor, denizli gidene kadar maçları izlemem gibi hayatlarına paralel olarak buradada herşeye muhalefet olarak yaşamaya devam eden sayısız insan var.
Bu tarz insanlara nasıl taraftarsın falan diyip ağız dalaşına girip kavga etmeyin.Bunların hiçbiri galatasaray taraftarını temsil etmiyor.Konu burak yılmaz değil tabiki.Burak galatasarayda başarılı sezonlar geçirmiş bi futbolcu.Hizmet eder gider.Kişiler çok önemli değildir galatasarayda.