Galatasaray'a Veda Eden Burak Yılmaz Böyle Ağladı

6b993ff291e72e24c0f30789d943059a.jpg

Ben böyle gider sanmıştım. .

?すべての鳥をファック?

gittin de ofsayt bayrakları öksüz kaldı be kral:red:

kazandığının 2 katını alacak olmasına rağmen böyleyse mayısta rızık reyiz mevlüt verir 1 ay floryada :D

Lan Umut kaldı Umut, Burak'ın gitmesine seviniyorsunuz ya koymuşum kontratına zaten kimseyi alamıyor yönetim.

Darısı takımdaki diğer yerli çete üyelerinin başına :) Üzerindeki formanın ne olduğundan haberi olmayanların önünde sonunda geleceği hazin nokta budur. Güle güle...

Herşey için teşekkürler. Yolun açık olsun.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Artık kötü sözler gereksiz diye düşünüyorum beyler. Sonuçta Galatasaray'ımızın başarılarında payı olan biri...

Allah yolunu açık etsin. Çin'de başarılar dilerim. Ülke değiştirmek gerçekten kolay değil. Hele bu ülke Çin ise cidden çok çok zor durum...

Gerçekten ayrılık zamanındı. Performans olarak zaten top tutamıyordun ileride ama hiç olmadı hızlı deparların ile gol pozisyonlarına giriyordun ama artık onuda yapamıyorsun.

Herşey için teşekkürler Bırak Yılmaz...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne güzel babasının malı gibi hoca avcunun içindeydi takımda çete olmuşlar istediği gibi at oynatabiliyordu.

Şimdi bunların hepsi bitti zaten muhtemelende çinde adını kimse duymayacak ve kaybolup gidecek o kadar satılık adam seni bu takımın efsanesi yapmak istedi ama şanlı galatasaray taraftarı üzerine düşeni yaptı ve senin gibi bir lekeyi unutulmaya mahkum bıraktı.

Hamit giderken bırakın yemeği, arkasından küfür edilerek gidecektir ama burak ve selçuk özellikle selçuk bu kulübe oldukça önemli hizmet ettiler. Yolu açık olsun çinde çok para alacak ama 4 sene kalabileceğine ihtimal vermiyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet başarılı sezonları oldu.demek zamanı gelmiş.gitme vakti olmuş kendisi için.

Burada defol mefol şudur mudur hayatı tamamen muhalefet olan insanlar galatasaray taraftarlarını temsil etmiyor.attıgı mesaj sayısı çok olunca kendini otoriter sanan cimbomlular sevinebilir kızmayın.

Ben 2005 yılından beri bu foruma göz gezdiriyorum ve üyesiyim.sözde sıkı takipçi olup maç günleri manitamla dışardayım maçlara çok bakmıyorum diyenlerden tut, maçları radyodan, livescore dan takip edenlere kadar bir sürü sözde taraftar, adminler gördüm.(günümüz adminleri üzerine alınmak zorunda değil çünkü artık herkesin ismi fake tanımıyorum hiçbirini) Kötü gün oldu mu hemen piyasaya çıkıp paragraf paragraf yazı yazarlar.İcraat a gelince, maça gitme protesto et, forma al hamite para kazandırma, bileklik alma, digiturk ü iptal ediyoruz , pasolige hayır, ultraslan atkıcı, atkıspordan ürün almayın, kareografinin parasını kulüp veriyor, burak boş kaleye gol atıyor, denizli gidene kadar maçları izlemem gibi hayatlarına paralel olarak buradada herşeye muhalefet olarak yaşamaya devam eden sayısız insan var.

Bu tarz insanlara nasıl taraftarsın falan diyip ağız dalaşına girip kavga etmeyin.Bunların hiçbiri galatasaray taraftarını temsil etmiyor.Konu burak yılmaz değil tabiki.Burak galatasarayda başarılı sezonlar geçirmiş bi futbolcu.Hizmet eder gider.Kişiler çok önemli değildir galatasarayda.

Şampiyonluk maçında takım arkadaşı gol attığı esnada sevinmek yerine "yha of aptl nye ps atmysın" triplerinde olan bir adamın bugün ayrılırken ağlaması bu takımı çok sevdiği için mi sanmıyorum.

Defol. Ne uzun sürdü bunun gitmesi kına gecesi de yapsalardı. Burak defolup gittiği için forma alacağım. Burak'ın gitmesi için takımın ne durumda olduğu hiç önemli değil. Her şartta defolup gitmeliydi.

ağlamasının galatasaray sevgisiyle ilgisi yok alıştığı bi ortamdan arkadaşlarından ayrılıyor diye üzülüyor. senden kurtulduk ya şimdi ne halt yiyorsan ye zerre umrumuzda değil

Çok sövdük, çok saç baş yolduk ama vakti zamanında gollerine de bi o kadar sevindik. Yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt