Galatasaray'da 2. Fatih Terim Dönemi (07.05.2002)

black-red-gold-german-trabbi-stuck-in-house-wall-germany-b1yw65.jpg

Kulubumuzun gelecegine dinamitlerin ,c4 lerin itina ile dösendigi donem !!!!

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanlış zaman yanlış insanların olduğu bi ortama gelmiş idi maalsef fatih hocam tüm bunlardan mütevellit bjknin 100.yılı hasebiyle o sezonki şampiyonluğumuz tüm olumsuzluklara rağmen çalınmıştır
ve konuşmamı tarkanın kış günşi şarkısıyla bitirmek istiyorum arkadaşlar

https://www.youtube.com/watch?v=gqEXClwcc54

terim'in bizdeki tek kötü dönemi. yayla kupasi bile alamadik bu iki senede.

allah turk futbolunu fatih terim ve turevlerinden korusun insaAllah

8-10 milyonluk transfer döneminin tatavasının yapıldığı dönemdir aynı zamanda.

İlginçtir ki o dönem gelen oyunculardan bazıları uzun yıllar GS'mize hizmet etmiş, bazıları da gerek milli takımlarında gerekse premier lig gibi üst düzey liglerde kariyerlerine devam etmişlerdir.

İlk senesinde 2.torbadan katıldığımız ŞL grubunda 3.torbadan Lokomotiv Moskova ve 4.torbadan Club Brugge gibi kek takımları çekmemize rağmen Sami Yen'de galibiyet alamadan sonuncu olmuştuk.Ligde ise Anadolu maçlarında Bjk'den 1 puan fazla toplamamıza rağmen Beşiktaş'ın derbilerden 12 bizim ise 3 puan toplamamız sebebiyle Bjk'den 8 puan fark yiyerek 2. olmuştuk.

2.senesine gelirsek 2010-2011'den sonra en kepaze olduğumuz sezon.2-0'lık Juventus maçı dışında berbat 1 sezondu.

zirtaparatorun kulübün anasını belledigi dönem

bi de bıraktıgı günü hatırladım puhah,ceket meket diyodu bi daha giymicem gs ceketi buraya astim son diyodu

aysal parayı koklatınca kosa kosa geldi sonra hahaha

Hocayı severim ama, Lucescu'ya çok çok üzülmüştüm.

En net hatırladığım, Bjk şampiyon olduktan sonra biri tvde Lucescu'yu gönderdiğimiz için dalga geçiyordu. Bak bu adam kadar sinir bozucu az şey gördüm. :(

Terim doymuş geldi, yönetimde tarihin en kötülerinden biri olunca normal tabi. Aslında ilk sezon fena değildik, Bjk fazla iyiydi birazda ittirdiler. Adana maçı herkesin malumu, orada gitti şampiyonluk.

Sarr'lar,Pinto'lar, Lukunkular, Almaguer'ler, Christian'lar vb. (daha çok var sayamadığım) çöplerin takıma yığıldığı hala bunlardan birkaçının borcunu ödediğimize inandığım Galatasaray'ımın borç batağının altında kaldığı tarihinin en karanlık dönemlerinden belkide en karanlığı. Acısını sonraki dönemlerde iliğimize kadar hissettik hala da hissediyoruz. Ayrıca Sabri denen herif bu dönemde takıma kazandırılmıştır!!!! Ve o dönemden geriye kalan belki de en yeteneksiz futbolcu olan Sabri Sarıoğlu hala Galatasaray'da top koşturmaktadır hatta kaptanlık mertebesine kadar yükseltilmiştir ironiden ironi beğen aklım alıyosa en adiyim. Neyse aşırı kötü bir dönem bir benzerini bugün yaşıyoruz.

ftnin en basarisiz dönemi bu dönemdi herhalde. Bir sürü 5 kurus etmeyen oyunculari alip basarili olamamisti.

zirtaparatorun kulübün anasını belledigi dönem

bi de bıraktıgı günü hatırladım puhah,ceket meket diyodu bi daha giymicem gs ceketi buraya astim son diyodu

aysal parayı koklatınca kosa kosa geldi sonra hahaha

dini imanı para pinpon topu gibi aynı bugün milli takımda yarın Galatasaray daha fazla para önerirse çıkar buza gibi ağzının etrafını yalar ben bu camiada görev almayı şeref bilirim paranın lafı geçmez blablabla..

Gesendet von iPhone 6 mit Tapatalk

Lucescu'nun gereksiz yere gönderilip yerine Terim'in getirilmesi tarihimizin büyük ihanetlerindendir.

Luce olayına bok atmayalım resmen taraftar yolladı luceyi mal bir taraftar kitlemiz var.

Ft transferde hata yapmış olabilir ama 3.donemde muazzam iş başardığını da kabul etmek gerek

t★p★t★p★

Geri
Üst Alt