Galatasaray'da 280 Milyonluk Fatura!

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
5121ae1e4a7a41e898b133699a107248.jpg

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, Galatasaray'daki Mustafa Cengiz yönetimi, haziran ayında futbolcu ödemelerinin yanı sıra bonservis ücretlerini de ödemedi. Haziran ayına ertelenen başkanlık seçimiyle 280 milyonluk ödeme Burak Elmas yönetimine kaldı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve yönetimi, göreve gelmelerinin ilk haftasında kulübün mali konularına ağırlık verdi. Yöneticiler ve görevli personeller, futbol başta olmak üzere diğer branşlardaki ödeme tablolarının yanı sıra Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmanın detayları üzerine mesai harcıyor.

Yeni yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği ve yüzde 25 sapma payının dahil olduğu 546 milyon 850 bin 687 Lira'lık harcama limitini aşmadan hem maaş hem de transfer bütçesini ayarlamak zorunda. Elmas ve ekibinin mali açıdan karşılaştığı ilk ve en büyük problem, haziran ayında futbolculara yapılması gereken 280 milyon Lira'lık ödeme oldu.

22-29 Mayıs'ta yapılacağını açıkladıkları seçimi iptal eden Mustafa Cengiz başkanlığındaki eski yönetimin, 19 Haziran'dali genel kurul öncesinde futbolcuların maaşlarını, sözleşmelerindek bonusları ve primleri, bonservis ile kiralama ücretlerinin taksitlerini kapsayan 280 milyon Lira'lık ödemeyi yapmadığı bildirildi. Bunun yanı sıra Elmas başkanlığındaki yönetim, futbolculardan alınması gereken ve UEFA'ya verilecek borçsuzluk kağıdı için de çalışmasını sürdürüyor.

Elmas ve ekibinin, 280 milyon TL için kaynak çalışmalarını tamamladığı, gerekli ödemelerin kısa sürede eksiksiz biçimde yapılacağı öğrenildi.

Burak Elmas daha önce, "Geldiğimizde karşılaştığımız birtakım önemli sorunlar var. Onları çözmeye çalışıyoruz. Hem Transfer yapabilmek için hem de UEFA'da borçsuzluk yazısı alabilmek için maalesef çok ciddi bir rakam var" açıklamasını yapmıştı.

cumhuriyet/ntvspor

Elmas ve yönetimi 280 milyon liralık ödemeden haberdardır hoca veya eski yönetim böyle bir ödemenin olduğunu bildirmiştir. Elmas seçim vaatlerini siralarken bunları düşünerek siralamistir popülist davranmamistir. Elmas, kendi anlastigimiz oyuncular var 5 gün içinde imzalayacağız derken yalan söylemiyordur, biz başkana güveniyoruz.

600 milyon tl diye dedikodular çıkmıştı, 280 milyon tl ise yine iyi. ama cengiz yönetiminin yaptığı terbiyesizlik

Şu Abdür'ün üyeliği düşürülse ne güzel olur

Iste buna uzuluyorum en cok. Bu kulubun ekonomik sorunlarla bogusmasinin birinci sebebi cope atilan maas bütçesi.

Feghouli, Falcao, Omer, Arda, Akbaba, Tasdemir, Yedlin, Omar, Babel (asiri yuksek) vs... getiri sifir, goturdukleri ise kulupte yasanan bunca stresin kaynagi.

600 milyon tl diye dedikodular çıkmıştı, 280 milyon tl ise yine iyi. ama cengiz yönetiminin yaptığı terbiyesizlik
Yahu 50 kere yazdım. Tekrar yazayım. Haberleri yapan insanları ben de sevmiyorum pek fakat yazdıkları tutarlı. Haziran sonuna kadar 280 milyon lira, Ağustos sonuna kadar 600 milyon lira, yıl sonuna kadar da 1 milyar lira deniyor haberlerde. Yıl sonuna kadar 1 milyar lira nedir ne değildir bilemem ama 30 Haziran'a kadar 280, 31 Ağustos'a kadar 600 mantıklı bir orantı.

Galatasarayin borcu ,capi belli, ilaki ödenmesi gereken borclar olacaktir, her yeni gelen baskan bir önceki baskanin ödemeleri ile savas veriyor, nasil cengiz geldi dursunun enkazini toplamaya calisti simdi de elmas aynisini yapacak, gün gelip elmas gidince yeni baskan aynisini diyecek. Kimse bu durumda dört dörtlük bilanco ile görevi birakmiyacak.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizi bu şartlarda son haftaya kadar şampiyonluk yarışında tutan önderi bir kez daha saygıyla analım.

Elmas ve yönetimi 280 milyon liralık ödemeden haberdardır hoca veya eski yönetim böyle bir ödemenin olduğunu bildirmiştir. Elmas seçim vaatlerini siralarken bunları düşünerek siralamistir popülist davranmamistir. Elmas, kendi anlastigimiz oyuncular var 5 gün içinde imzalayacağız derken yalan söylemiyordur, biz başkana güveniyoruz.
Apo 300 demisti zaten

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keşke takım satılsa diyeceğim ama Türkiye'de bu paraları verebilecek iş adamı yok.

Bu bilinmeyen yeni bir rakam değil zaten aylık yaklaşık 80 milyon tl bütçemiz var,3-4 ay futbolculara para yatmamıştır covid sebebi ile.Bunları toplayınca 250-300 milyon tl ödeme olması gayet doğal.

Geri
Üst Alt