- 16 Haziran 2010
- 190.948
- 133.735
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben sana bilmiyorsun demedim ki.. neden alındın anlamadım
bütün söylediğim "dursun'la başarılı olacağımızı düşünen taraftar yoktur herhalde" gibi bir cümle.. varsa gerçekten duymak isterim nasıl olacağını..
(basketboldaki başarı şubeden haberi bile olmadığı ve hiç karışmadığı için gelmiştir..)
dursun ile neden kesinlikle olamayacağını geçtiğimiz sezon yaşanan rezaletlerin bazılarını hatırlayarak görelim..
1- son gün melo ve telles'i yolladı..
2- grosskreutz konusunda tarihimizde görülmemiş bir rezalete imza attı
3- cem karacan gibi bir komisyon transferinin alınmasına onay verdi
4- aylarca milleti ibrahimovic ile oyaladı
5- ibra'dan bahsederek taraftar baskısını üzerine çekti ve bunun sonucunda niasse transferine maçası yemedi
6- hamza'nın da hataları var ama sezona berbat bir kadro yapılanması ile girilmesini sağladı
7- melo'dan ettiği karı gitti donk gibi bir çapsıza verdi.. sözleşmesinde 3 ay kalmış oyuncuya 2.5 milyon euro vererek tüy dikti
8- hamza'yı gönderip emekli olmuş denizli'den medet umdu
9- taraftarın gözünün içine baka baka yalanlar söyledi..
10- pazartesi transferler biter dedi ama o pazartesi hala gelmedi
bunları yazarken düşünmedim bile.. düşünsem daha ne kepazelikler çıkar..
bu adamın başarılı olma ihtimali sıfır bile değildir.. benim görüşüme göre olacağını düşünen taraftar gerçekten idrak problemi yaşıyordur.. bundan sen neden alınıyorsun ki.. senin öyle bir problem yaşadığını düşünmüyorum.. yok eğer gerçekten sence milyonda bir başarı ihtimali varsa sebepleri duymak isterim..
belki idrak problemi yaşayan benimdir..
abdullah avcı ile anlaşıldıysa fatih terim geliyor demektir.
Ne zaman sıkışsak 100 kisi konusulur ama 1 kisi gelir?Yeterince alakali oldumu?Ne alaka?
Hadi inş yaNe zaman sıkışsak 100 kisi konusulur ama 1 kisi gelir?Yeterince alakali oldumu?