Galatasaray'da Abdullah Avcı Sesleri!

Hocam yuvasına dönüyor sanırım son haberler o yönde.

Bize de şimdiden başarılar dilemek düşer.

Selçuk'u kesip iyi defans yaptıracaksa gelsin.Tabi yabancı ağırlıklı bi kadro oluştursun yerlilerden şiştik artık.Stoper,sağ-sol kanat-ön libero-orta saha-forvet transferleri yapmak lazım tabi.

abdullah avcı ile anlaşıldıysa fatih terim geliyor demektir.

önce müdafa sonra hücum.

kontra atak futbolunu benimsemis bir hoca. tabi biz başakşehir degiliz, golü attık mı tamamen üstüne yatmamalıyız.

55eafcdef018fbb8f8a3a75b

H.o

Galatasaray'ı Galatasaraylıların yöneteceği bir döneme daha yelken açıyoruz anlaşılan.

Hoşgeldin hocam.

Hocam şu an GALATASARAY'I nasıl başarıya ulaştırabilirim diye düşünüyor vaaay beee

yine arkasından küfürler savuracağınız bir adamın peşine düşmüşsünüz.
türk olacaksa ersun yanal'dan başkası olmamalı.

ben sana bilmiyorsun demedim ki.. neden alındın anlamadım :)

bütün söylediğim "dursun'la başarılı olacağımızı düşünen taraftar yoktur herhalde" gibi bir cümle.. varsa gerçekten duymak isterim nasıl olacağını..

(basketboldaki başarı şubeden haberi bile olmadığı ve hiç karışmadığı için gelmiştir..)

dursun ile neden kesinlikle olamayacağını geçtiğimiz sezon yaşanan rezaletlerin bazılarını hatırlayarak görelim..

1- son gün melo ve telles'i yolladı..
2- grosskreutz konusunda tarihimizde görülmemiş bir rezalete imza attı
3- cem karacan gibi bir komisyon transferinin alınmasına onay verdi
4- aylarca milleti ibrahimovic ile oyaladı
5- ibra'dan bahsederek taraftar baskısını üzerine çekti ve bunun sonucunda niasse transferine maçası yemedi
6- hamza'nın da hataları var ama sezona berbat bir kadro yapılanması ile girilmesini sağladı
7- melo'dan ettiği karı gitti donk gibi bir çapsıza verdi.. sözleşmesinde 3 ay kalmış oyuncuya 2.5 milyon euro vererek tüy dikti
8- hamza'yı gönderip emekli olmuş denizli'den medet umdu
9- taraftarın gözünün içine baka baka yalanlar söyledi..
10- pazartesi transferler biter dedi ama o pazartesi hala gelmedi

bunları yazarken düşünmedim bile.. düşünsem daha ne kepazelikler çıkar..

bu adamın başarılı olma ihtimali sıfır bile değildir.. benim görüşüme göre olacağını düşünen taraftar gerçekten idrak problemi yaşıyordur.. bundan sen neden alınıyorsun ki.. senin öyle bir problem yaşadığını düşünmüyorum.. yok eğer gerçekten sence milyonda bir başarı ihtimali varsa sebepleri duymak isterim..

belki idrak problemi yaşayan benimdir..

Melo ve Dzemailiyi son gün yolladı ki yerine adam alamayalım. İlk yarıya ön liberosuz başlattı GS ı. fenerde 4 tane olan pozisyonda bizde sıfır kişi ile başlattı. hamzaya forvet sözü verdi, almadı.

2. yarı "almayın kuzmanovski 2 olacak" diye basbas bağırdığım donku aldı. Sonra denizliye 20-24 yaş arası 4 futbolcu alıcaz dedi. Denizli de inandı. uefa cezayı verdi. 1 hafta sonra toplantı yaptı. Milyonların gözünün içine baka baka "Transfer yapacağız" dedi ve bir dursun klasiği yine sözünü tutmadı, tabii ki yapmadı. Yapmadığı gibi transfer sezonu bitince burağı çine yolladı. çünkü transfer sezonu bitmeden burağı yollasa forvet almak zorunda kalacaktı. şark kurnazı 2. yarıya da koca GS ı golcüsüz başlattı.

Dumankaya forma sponsor skandalı, odeabank ile tarihin en büyük sözleşmesi dedi aylarca imzalayamadı. Sonra rakibimizin 10 da biri sponsorluk anlaşması imzalayabildi!!

Harun ile atıştı rezil oldu, basketbol kadınlarda feneri yendiğimiz maçta yine lisans hatası yapıldı!!

Bu adamla GS a sadece ve sadece üzüntü gözyşları kalır.

Bu herif gitmeden ne transfer, ne hoca hiç bişeyin önemi yok!!

Gelmesin batırır.

Bize kafasını maç içindeki set oyunlarıyla, sistemle kafayı bozmuş adam lazım. Çünkü kaliteli futbolcularımız yok muhtemelen de alınmayacak. Bu açığı sistemle ve taktikle kapatmak zorundayız. Yani bize Jorge Sampaoli, Lucescu, Tuchel vari adamlar lazım.

Abdullah beceremez bu işi olmaz Avci'yla bu iş.

Geri
Üst Alt