- 30 Temmuz 2009
- 26.731
- 3.691
- 2.023
Valla tam aradığımız adam, kesinlikle kaçırılmamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini kalmalı başarılı oldu neticede türkiye kupası falan Terim kazanamamıştı ..
Daha iyisini, hemde bonservisi elindeyken, asla bulamayiz. Insallah olur.
Türkiye´ye cok uygun bir stoper. Güclü, tecrübeli ve lider özellikleri olan kaliteli bir futbolcu
Muslera, Telles, Sneijder ve Melo sahada olacaksa diğer 2 yabancının biri santrafor birisi kanat olmalıdır. Bu şekilde bir yapılanmada stopere yabancı alan şampiyonluğu satar, üstüne basa basa söylüyorum.
Stopere yabancı alınması demek, gelecek sene yine her maç farklı 11'ler demek, istikrarsızlık demek. Bir maç stoperin, bir maç sol bekin, bir maç forvetin, bir maç kanat adamının kenarda beklemesi demek. Ve yine asimetrik, saçma sapan sistemler demek. Ligde zor bela ilk 11 kurup CL'de tüm yabancıları sahaya sürmeye kalkınca, oyuncuların maç ritmlerini bulamadığı için sahada sürünmesi demek.
Alex'i alacaksan da ya Telles'i ya Muslera'yı keseceksin. Veyahut da göndereceksin. Kesmezsen gene Nisan ayının ortasında ligden kopar gidersin. Sınır 6+2 değil de 7+2 olsa eyvallah derdim, ama mevcut sistemde savunma hattına yabancı alınmasına karşıyım. 2 yabancı alınmalı ve bunların bir tanesi kanat, bir tanesi de santrafor olmalı.
Muslera, Telles, Sneijder ve Melo sahada olacaksa diğer 2 yabancının biri santrafor birisi kanat olmalıdır. Bu şekilde bir yapılanmada stopere yabancı alan şampiyonluğu satar, üstüne basa basa söylüyorum.
Stopere yabancı alınması demek, gelecek sene yine her maç farklı 11'ler demek, istikrarsızlık demek. Bir maç stoperin, bir maç sol bekin, bir maç forvetin, bir maç kanat adamının kenarda beklemesi demek. Ve yine asimetrik, saçma sapan sistemler demek. Ligde zor bela ilk 11 kurup CL'de tüm yabancıları sahaya sürmeye kalkınca, oyuncuların maç ritmlerini bulamadığı için sahada sürünmesi demek.
Alex'i alacaksan da ya Telles'i ya Muslera'yı keseceksin. Veyahut da göndereceksin. Kesmezsen gene Nisan ayının ortasında ligden kopar gidersin. Sınır 6+2 değil de 7+2 olsa eyvallah derdim, ama mevcut sistemde savunma hattına yabancı alınmasına karşıyım. 2 yabancı alınmalı ve bunların bir tanesi kanat, bir tanesi de santrafor olmalı.
Biz de istiyoruz yabancı forvet alalım ama adamlar Burak'la 2019 a kadar uzatmaktan bahsediyorlar belli ki bu kazma ne satılacak ne de kesilecek bu takıma kesinlikle tecrübeli bi yabancı stoper de gerekli bence ama yabancı sınırı işi elimizi kolumuzu bağlıyor ayrıca saydığın yabancılara ilave olarak 5. yabancımız kesinlikle Bruma olmalı diye düşünüyorum
Alex'in alınmasını bende isterim sakatlığı yok ise yaşıda önemli değil bence ama yukarıda alıntıladığım iletide maalesef ve maalesef çok doğru , Muslera-Melo-Telles garanti iken zor bir seçim bizi bekliyor galiba !
Geçen transfer dönemi Melo'yu istemeyen adam avatar yapmış LOL