Galatasaray'da Alex Bombası

Valla tam aradığımız adam, kesinlikle kaçırılmamalı.

nerede pili bitmis adam varona sariliyorlar

scout var bide

Alex isabet olur.Defansa taştan önce tecrübe lazım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

burda gecen ısımlerden en son haber yapılan alex oldu tebrık edıyorum haber sıtelerını yıne cok basarılı bı haber yapmıslar...

Daha iyisini, hemde bonservisi elindeyken, asla bulamayiz. Insallah olur.

Türkiye´ye cok uygun bir stoper. Güclü, tecrübeli ve lider özellikleri olan kaliteli bir futbolcu

Mancini kalmalı başarılı oldu neticede türkiye kupası falan Terim kazanamamıştı ..

30 yaş üstü oyuncularla ilgileneceğimi düşünmüyorum artık ama bonservisinin eline olması ve kalitesi düşünülürse olabilir. hava toplarında iyi olması, ayağının iyi olması da bizim için ideal. 2-3 sene verimli kullanabiliriz.

Adam tek kişilik ordu resmen. Gelirse sezonun transferi olur.

Muslera, Telles, Sneijder ve Melo sahada olacaksa diğer 2 yabancının biri santrafor birisi kanat olmalıdır. Bu şekilde bir yapılanmada stopere yabancı alan şampiyonluğu satar, üstüne basa basa söylüyorum.

Stopere yabancı alınması demek, gelecek sene yine her maç farklı 11'ler demek, istikrarsızlık demek. Bir maç stoperin, bir maç sol bekin, bir maç forvetin, bir maç kanat adamının kenarda beklemesi demek. Ve yine asimetrik, saçma sapan sistemler demek. Ligde zor bela ilk 11 kurup CL'de tüm yabancıları sahaya sürmeye kalkınca, oyuncuların maç ritmlerini bulamadığı için sahada sürünmesi demek.

Alex'i alacaksan da ya Telles'i ya Muslera'yı keseceksin. Veyahut da göndereceksin. Kesmezsen gene Nisan ayının ortasında ligden kopar gidersin. Sınır 6+2 değil de 7+2 olsa eyvallah derdim, ama mevcut sistemde savunma hattına yabancı alınmasına karşıyım. 2 yabancı alınmalı ve bunların bir tanesi kanat, bir tanesi de santrafor olmalı.

Biz de istiyoruz yabancı forvet alalım ama adamlar Burak'la 2019 a kadar uzatmaktan bahsediyorlar belli ki bu kazma ne satılacak ne de kesilecek bu takıma kesinlikle tecrübeli bi yabancı stoper de gerekli bence ama yabancı sınırı işi elimizi kolumuzu bağlıyor ayrıca saydığın yabancılara ilave olarak 5. yabancımız kesinlikle Bruma olmalı diye düşünüyorum

Muslera, Telles, Sneijder ve Melo sahada olacaksa diğer 2 yabancının biri santrafor birisi kanat olmalıdır. Bu şekilde bir yapılanmada stopere yabancı alan şampiyonluğu satar, üstüne basa basa söylüyorum.

Stopere yabancı alınması demek, gelecek sene yine her maç farklı 11'ler demek, istikrarsızlık demek. Bir maç stoperin, bir maç sol bekin, bir maç forvetin, bir maç kanat adamının kenarda beklemesi demek. Ve yine asimetrik, saçma sapan sistemler demek. Ligde zor bela ilk 11 kurup CL'de tüm yabancıları sahaya sürmeye kalkınca, oyuncuların maç ritmlerini bulamadığı için sahada sürünmesi demek.

Alex'i alacaksan da ya Telles'i ya Muslera'yı keseceksin. Veyahut da göndereceksin. Kesmezsen gene Nisan ayının ortasında ligden kopar gidersin. Sınır 6+2 değil de 7+2 olsa eyvallah derdim, ama mevcut sistemde savunma hattına yabancı alınmasına karşıyım. 2 yabancı alınmalı ve bunların bir tanesi kanat, bir tanesi de santrafor olmalı.

Alex'in alınmasını bende isterim sakatlığı yok ise yaşıda önemli değil bence ama yukarıda alıntıladığım iletide maalesef ve maalesef çok doğru , Muslera-Melo-Telles garanti iken zor bir seçim bizi bekliyor galiba !

Biz de istiyoruz yabancı forvet alalım ama adamlar Burak'la 2019 a kadar uzatmaktan bahsediyorlar belli ki bu kazma ne satılacak ne de kesilecek bu takıma kesinlikle tecrübeli bi yabancı stoper de gerekli bence ama yabancı sınırı işi elimizi kolumuzu bağlıyor ayrıca saydığın yabancılara ilave olarak 5. yabancımız kesinlikle Bruma olmalı diye düşünüyorum

Bruma için beklentiler biraz fazla yüksek. Özellikle bu diz sakatlığından sonra takımın banko 11 oyuncusu olmasından ziyade +2'lik kısımda yer almalı Bruma. +2 olmasa elbette ilk 11'de olmasını bende isterdim. Ancak oraya net bir kanat oyuncusu alınmalı, takımı taşıyabilecek, seviyesini yükseltebilecek. Bruma da iyi bir hamle gücü oluşturur.

Alex konusunda ise gelmesin demiyorum, ama alınacaksa da o zaman Muslera veya Telles'den vazgeçilmeli. İki iki daha dört yani bu işin matematiği bu. Sen ligde savunmadan değil de hücumdan kısarsan şampiyon olamazsın. Ha eğer Burak ile oynayacaksak zaten geçmiş olsun, o zaman ister Alex'i alsınlar ister Thiago Silva'yı hiç fark etmez. Şampiyonluk kaf dağının ardında demektir.

Alex'in alınmasını bende isterim sakatlığı yok ise yaşıda önemli değil bence ama yukarıda alıntıladığım iletide maalesef ve maalesef çok doğru , Muslera-Melo-Telles garanti iken zor bir seçim bizi bekliyor galiba !

Aynen. Alex'in gelmesini bende isterim ama mevcut şartlarda yabancı stoper alınması demek, ya forvette Burak-Umut'a emanet olmak demek, veya iki kanatta da yerli ile oynamak demek. Son 2 senedir bazı şeylerden ders çıkarmışsak eğer takım mühendisliğini yaparken de buna göre düşünüp taşınmamız gerekir.

Alırsak çok iyi transfer yapmış oluruz. Bize defansa genç değil popescu gibi ulfaluji gibi defansı toparlayacak adam lazım. Millet Semih diyor da Semih çok kolay çalım yiyor. Semihin neyini beğeniyorsunuz anlamıyorum.Hızlı değil, sert hiç değil, hava topları kötü, ayağa pas kötü ayrıca rakip oyuncu çalım atarken kıçını dönüyor.Örnek: kupa maçı.Gerçekten hiç beğenmiyorum Semihi bir gaza oynuyor. Ama Alexi kaçırmamalıyız. Ulfaluji'den daha fazla katkı verir bence.

Ya Birakin Ya bu Turkiyede iş yapmaz Drogba gibi fazla oynayamazAlin gencleri oynatin.Doria ve Balanta varken gereksiz Al doriayi 10 sene defansin saglam olsun hemde satma imkanin var Alexi aldiginizda satamazsiniz Riera gibi olur buda.

Geri
Üst Alt