Galatasaray'da Alex Bombası

991001_Galatasaray_SK.jpg

Mutlaka almalıyız. Riskli bir transfer değil, takıma doğrudan katkı yapabilecek, savunmayı toparlayabilecek tecrübeli bir isim. Burdisso gibi kalitesiz ve risk transferi değil.

Muslera+Telles+Alex olursa önümüzdeki sezon yine ultra mega süper star Burak'a kalırız forvet hattında ve inşallah 2. olabiliriz. Forvet oyuncuların kesinlikle yabancı olacak yoksa işimiz yaş. Bunu futbol katili azize bile çözdü ama bizimkiler halen çözemedi.

Tecrübeli bi savunmaci lazım bize yanına da Koray i koyarız adam eder

alexi hic izledimi hatirlamiyorum yada dikatimi cekmemistir ondan dolayi sormak isterim hiz bakimindan nasil bir futbolcu insallah cok agir degildir?

alexi hic izledimi hatirlamiyorum yada dikatimi cekmemistir ondan dolayi sormak isterim hiz bakimindan nasil bir futbolcu insallah cok agir degildir?

Daha fazla Terry tipinde biri....Hava toplarında çok sağlam birde ileri çıkışlarında çok sert şutlar atabilen biri....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Çok ağır değil ama hızlıda değil.Ama beyni olan bir oyuncu.Sezme yeteneği müthiş.Gelirse savunmamız çağ atlar.Dany hızlıda ne oluyordu.Kafa yok adamda.

2.5 sezon evel almadiniz, bari bu sefer bonservissiz iken kacirmayin. Adam cok iyi. Defansimiza cag degil, gunes sistemi atlatir. Capsiz Fenerbahce taraftarinin efsanesi Lugano'nun 5 mac oynayamadigi yerde 40 mac oynuyor bu adam.

2006'daki PSV Eindhoven maclarindan bu yana takimda gormek hayalimdi.

yaşı 32. uzun vade değilde 1-2 sene için faydalı olur. ujfaluside yaşlıydı ama takıma nasıl etki ettiğini gördük. crisle kel olması dışında alakası yok :).

çok iyi transfer olur ama ays alamaz bu adamı tulunun tavsiye ettiği bir çöp alır gelir stopere gene

Muslera, Telles, Sneijder ve Melo sahada olacaksa diğer 2 yabancının biri santrafor birisi kanat olmalıdır. Bu şekilde bir yapılanmada stopere yabancı alan şampiyonluğu satar, üstüne basa basa söylüyorum.

Stopere yabancı alınması demek, gelecek sene yine her maç farklı 11'ler demek, istikrarsızlık demek. Bir maç stoperin, bir maç sol bekin, bir maç forvetin, bir maç kanat adamının kenarda beklemesi demek. Ve yine asimetrik, saçma sapan sistemler demek. Ligde zor bela ilk 11 kurup CL'de tüm yabancıları sahaya sürmeye kalkınca, oyuncuların maç ritmlerini bulamadığı için sahada sürünmesi demek.

Alex'i alacaksan da ya Telles'i ya Muslera'yı keseceksin. Veyahut da göndereceksin. Kesmezsen gene Nisan ayının ortasında ligden kopar gidersin. Sınır 6+2 değil de 7+2 olsa eyvallah derdim, ama mevcut sistemde savunma hattına yabancı alınmasına karşıyım. 2 yabancı alınmalı ve bunların bir tanesi kanat, bir tanesi de santrafor olmalı.

Geri
Üst Alt