Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.098
- 1.220
- 1.363
Şimdiden bunların konuşulması çok saçma. Daha bitmiş bir şey yok. Genelde böyle erken kesin konuşulduğunda sonuç kötü olur, aman diyelim dostlar. Daha 2 kritik maç var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başarılı ateş şovlarından oluşan üst düzey sahne performansları ile taraftarımızı coşturacaklardır. Lakin ilk ŞL galibiyetimizden gelecek tüm parayı önceden ipotek etmemiz gerekebilir.yok rammstein
Bu ergenden daha çok yakışır misal bir amarikana...yok rammstein
Evet illa konuşulacaksa da hangi yöneticinin hakkı yenecek; platformda yer verilmeyecek, onu konuşmak gerek zira orada yenilen hakların hesabı görülürken olan bize oluyor arada...Hürmetler...Şimdiden bunların konuşulması çok saçma. Daha bitmiş bir şey yok. Genelde böyle erken kesin konuşulduğunda sonuç kötü olur, aman diyelim dostlar. Daha 2 kritik maç var.
Muse isteriz.yok rammstein
Under the bridge 'in sonlarina dogru dayanamayip sahneye atlarimKaç para ulan bi RHCP?
sent via GSC
Ben de hastasıyım adamların tee lise yıllarımdan beri. Bir Linkin Park iki bunlar.Under the bridge 'in sonlarina dogru dayanamayip sahneye atlarimKaç para ulan bi RHCP?
sent via GSC
RhcpBen de hastasıyım adamların tee lise yıllarımdan beri. Bir Linkin Park iki bunlar.Under the bridge 'in sonlarina dogru dayanamayip sahneye atlarimKaç para ulan bi RHCP?
sent via GSC
Sırf bunlar için bile atlayıp uçağa gelirim şampiyonluk kutlamalarına.
sent via GSC
Rhcp
Linkin park
Muse
Radiohead
Pearl jam
Siralama yapamiyorum aralarinda.
Chester intihar etti grup dagildi mi bilmiyorum.Rhcp
Linkin park
Muse
Radiohead
Pearl jam