Galatasaray’da Aleyna Tilki Sesleri

Şimdiden bunların konuşulması çok saçma. Daha bitmiş bir şey yok. Genelde böyle erken kesin konuşulduğunda sonuç kötü olur, aman diyelim dostlar. Daha 2 kritik maç var.

Zaten şampiyonluk kutlamalarında ve bu tip organizasyonlarda hep play-back yapılıyor. Gelip görünsün ve ağzını oynatsın diye kimseye para baymaya gerek yok. Canlı performans yapacak olan sanatçıya canım feda.

Şimdiden bunların konuşulması çok saçma. Daha bitmiş bir şey yok. Genelde böyle erken kesin konuşulduğunda sonuç kötü olur, aman diyelim dostlar. Daha 2 kritik maç var.
Evet illa konuşulacaksa da hangi yöneticinin hakkı yenecek; platformda yer verilmeyecek, onu konuşmak gerek zira orada yenilen hakların hesabı görülürken olan bize oluyor arada...Hürmetler...

Kaç para ulan bi RHCP?

sent via GSC

Bir iki sayfa önce Altay ile biraz dalga geçmiştim ama adam o gün tek playback yapmayan isimdi yanlış hatırlamıyorsam.

Şampiyonluk kutlamasına Altayı çağırmak tam Dursun'luk iş ha.

sent via GSC

Kaç para ulan bi RHCP?

sent via GSC
Under the bridge 'in sonlarina dogru dayanamayip sahneye atlarim
Ben de hastasıyım adamların tee lise yıllarımdan beri. Bir Linkin Park iki bunlar.

Sırf bunlar için bile atlayıp uçağa gelirim şampiyonluk kutlamalarına.

sent via GSC
Rhcp
Linkin park
Muse
Radiohead
Pearl jam

Siralama yapamiyorum aralarinda.

bizim sampiyonluk organizasyonlarnı kim yapıyor bilmiyorum ama ise yaramaz birinin yaptıgı kesin cünkü son yıllardaki köy şenliklerinden farksız
cimrilikten sacmalıyoruz,adam akıllı ses getirecek organizasyon yapmaları lazım

hicbiri dursunun rezalet kutlamasi gibi bir kutlama düzenleyemez
dördüncü yildizi taktigimiz icin utanmistim o gece

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Geri
Üst Alt