Galatasaray'da Bağış Kampanyası Sönük Geçiyor

Yahu 2 tane milyonuk eşek alacaklar diye şu pandemi zamanı niye herkes sade vatandaştan destek bekliyor?

Ali Koça dilenci diyorduk bizimkiler tam dilenci çıktı. Pandemi zamanı insanların cebindeki paraya göz diktiler. Bencede kimse bu yönetime yardım etmemeli

Gerçekten inansam biraz para ayırır yollardım ancak bunlara gram güvenim yok.
Yine bir etebo getirmeyecekleri ne malum.

Kardeşim peynirin kilosu 50 lira olmuş memlekette taraftar neyle destek olacak trilyonluk adamlara ? Niye destek olayım ben savrulmadan top süremeyen Ömer Bayram'ın , yanındaki rakip gaz çıkarsa yere düşecek Akbaba'nın , utanmaz kötürüm Falcao'nun maaşına ? Ulan biz neredeyiz bu fındıklar nerede ya.

O konuda fikrim yok ama reklam için bağış yapıyor çoğu iş adamı.O bakımdan tv üzerinden bir program olursa baya katılım olur.
Yapamazlar. Onun için acur gibi bir medya patronu lazım. Öyle bir Galatasaray lı medya patronuda yok. Bizim kulübü, kulübümüzün etinden sütünden faydalananlar çok yalnız bırakıyor. Nerde Cansun Süren Kıraç. Mangalda kül bırakmazlar ama sonuç yok. Pegasus sahibi kaç lira bağışladı mesela. Tamamen aciz bir kulübüz bu tarz işlerde

Kardeşim peynirin kilosu 50 lira olmuş memlekette taraftar neyle destek olacak trilyonluk adamlara ? Niye destek olayım ben savrulmadan top süremeyen Ömer Bayram'ın , yanındaki rakip gaz çıkarsa yere düşecek Akbaba'nın , utanmaz kötürüm Falcao'nun maaşına ? Ulan biz neredeyiz bu fındıklar nerede ya.
Zaten kimse bağışlamasın bende karşıyım.

Rakipler ulusal kanalara çıkıp saatlerce program yapıyor para toplamak için.
Sen kimsenin izlemediği şifreli kanalında bir dakika açıklama yapıyorsun. Tabiki para toplanamaz.
Yani bu yönetime rağmen kulübe bağış yapmak isteyen bir çok taraftarımız bundan haberi bile yoktur.

Bir proje olacağını bilsem ve bundan ciddi hem kulübün hem de ülkemin fayda sağlayacağını hiç düşünmeden 300-500 neyse yollar hayır olarak bakarım ama bir haltı beceremeyen şu iki zatın başlattığı kampanyaya zırnık koklatmam kimse kusura bakmasın.

Önce icraat sonra destek.

Cagne yeni bir daha araba alsın, Falcao bir tane daha çocuk yapsın diye para verelim he?

başkan kaynak yaratmadıktan sonra para felan istemesin 500 bin tl ne dalga geçer gibi gs sevginiz orda belli oldu sizin reklamınız kadar bağış yapsanız yeterdi

Ulan çakallar sırf ibra olmanız için size para gönderecek göz bu taraftar da var mı sizce

milyonlarca euro'nun döndüğü bir sektöre neden bağış yapalım ki? birazcık kafası çalışan bir insan trilyoner bile olsa asla yapmaz bunu! gider çocuk esirgeme kurumu veya buna benzer gerçekten ihtiyacı olanlara bağış yapılır..

bağış yerine store"lardan alışverişe falan yönlendirselerdi, bu kapsamda bir birşeyler düzenleselerdi daha gerçekçi bir kampanya olabilirdi.

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt