Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
okuma yetenegi sifir olan toplama kampçilar trollemekten anlamazlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akp muhalifi biri olarak seni oldukça kızdırmıştır bunlar...[/IMG]
neden harf oyunu yapıyorsun renkdaş , çükü küçük falan ima da mı bulunuyorsun?cükrünün uzerine gitmeyin
GeldimGel artık be ulu önder
herkese anladigi dilden konusmak gerekneden harf oyunu yapıyorsun renkdaş , çükü küçük falan ima da mı bulunuyorsun?
Aysalin kacip gittigine inanlar varmi cidden yahu? Yine bazi veletler medyanin oyununa gelmis. Nedense bu medya sürekli Galatasarayin en iyilerini itibarsizlastirmaya calisiyor.
Adam net sekilde acikladi, eger siz benim projelerim icin bana riva yetkisi vermiyorsaniz, benim burda yapacagim kalmadi, bu projelerle geldim dedi. O an yetkiyi vermeyen kongre Dursun Özbeke verdi ama.
Bunda anlamayacak ne var?
Sallama ve yol al kardes.Bu yanlis bir bilgi . Ben o donem her genel kurul , olagan ve olagan ustu genel kurula ,ayrica divan kurullarina katildim . Tum baskanlar gibi aysalin da elinde menkul ve gayri menkul tum degerlendirme yetkisi vardi , bununla birlikte onun plani , butun gayri menkulleri ,elden cikartmadan bir sirket kurarak degerlendirmek ,bunu halka acarak elinden kacmadan uzerinden para kazanmakti
GS gayri menkul AS seklinde halka acilacakti . Buna camia da sicak bakti ,fakat sermaye piyasasi kurulu bu izni vermedi .
GS icin de o donem baska cikis kapisi kalmadigindan bu projeyi gerceklestiremeyince baskanliktan ayrildi .. Bu izinler verilmesi meselesi nereye dayaniyor derseniz , bir divan kurulunda bazi projeleri elestirildi , ki bu cok dogaldir , her baskana yapilan bir seydir , bu elestirilerin ardindan apansizin gorevi biraktigini acikladi
Isin tam anlamiyla dogrusu budur .