GSC Portal Galatasaray'da Bomba İddia! Ünal Aysal Geliyor!

Bu siyaset baskısı muhabbetine ben de inanmıyorum. Bir kere Aysal'ın Türkiye merkezli işleri bu iktidar döneminde başlıyor ve katlanarak gidiyor. Ama velev ki doğru diyelim bu teze. Burda da şunu söylemeliyim ki herhalde hiçbir spor kulübü başkanı 2011-2013 arasındaki Aziz Yıldırım kadar devlet veya siyasetle kavgalı olamaz. Ona rağmen hapishaneden aday olup seçildi. Aysal da en az bu kadar cesaret ve Galatasaray sevgisi göstermeli.

İlk 2 yılki gibi bir başkanlık profili Faruk Süren'de bile yoktu bence. Galatasaray'ın köhne yapısını değiştirebilecek tek uygun kişi imajı veriyor bana. Umarım iyi bir kadroyla aday olur.

Aday olmaz. Bir Aysalci olarak soyluyorum. Su ortamda asla ve asla aday olmaz.

aysal basarili olacagi bir ortam hissederse baskan adayi olur

bence baskan olacaktir

hiddinkin durumu ne bilmiyorum napiyor nerdedir

alsin gelsin onu da

Aysalin kacip gittigine inanlar varmi cidden yahu? Yine bazi veletler medyanin oyununa gelmis. Nedense bu medya sürekli Galatasarayin en iyilerini itibarsizlastirmaya calisiyor.

Adam net sekilde acikladi, eger siz benim projelerim icin bana riva yetkisi vermiyorsaniz, benim burda yapacagim kalmadi, bu projelerle geldim dedi. O an yetkiyi vermeyen kongre Dursun Özbeke verdi ama.

Bunda anlamayacak ne var?

Son düzenleme:
Melih, uzun zamandir forumdasin ama espirilerin Arifle yarisacak durumda yahu, hic ilerleme yok.

Aysalin kacip gittigine inanlar varmi cidden yahu? Yine bazi veletler medyanin oyununa gelmis. Nedense bu medya sürekli Galatasarayin en iyilerini itibarsizlastirmaya calisiyor.

Adam net sekilde acikladi, eger siz benim projelerim icin bana riva yetkisi vermiyorsaniz, benim burda yapacagim kalmadi, bu projelerle geldim dedi. O an yetkiyi vermeyen kongre Dursun Özbeke verdi ama.

Bunda anlamayacak ne var?

Bu yanlis bir bilgi . Ben o donem her genel kurul , olagan ve olagan ustu genel kurula ,ayrica divan kurullarina katildim . Tum baskanlar gibi aysalin da elinde menkul ve gayri menkul tum degerlendirme yetkisi vardi , bununla birlikte onun plani , butun gayri menkulleri ,elden cikartmadan bir sirket kurarak degerlendirmek ,bunu halka acarak elinden kacmadan uzerinden para kazanmakti

GS gayri menkul AS seklinde halka acilacakti . Buna camia da sicak bakti ,fakat sermaye piyasasi kurulu bu izni vermedi .

GS icin de o donem baska cikis kapisi kalmadigindan bu projeyi gerceklestiremeyince baskanliktan ayrildi .. Bu izinler verilmesi meselesi nereye dayaniyor derseniz , bir divan kurulunda bazi projeleri elestirildi , ki bu cok dogaldir , her baskana yapilan bir seydir , bu elestirilerin ardindan apansizin gorevi biraktigini acikladi

Isin tam anlamiyla dogrusu budur .

Bu yanlis bir bilgi . Ben o donem her genel kurul , olagan ve olagan ustu genel kurula ,ayrica divan kurullarina katildim . Tum baskanlar gibi aysalin da elinde menkul ve gayri menkul tum degerlendirme yetkisi vardi , bununla birlikte onun plani , butun gayri menkulleri ,elden cikartmadan bir sirket kurarak degerlendirmek ,bunu halka acarak elinden kacmadan uzerinden para kazanmakti

GS gayri menkul AS seklinde halka acilacakti . Buna camia da sicak bakti ,fakat sermaye piyasasi kurulu bu izni vermedi .

GS icin de o donem baska cikis kapisi kalmadigindan bu projeyi gerceklestiremeyince baskanliktan ayrildi .. Bu izinler verilmesi meselesi nereye dayaniyor derseniz , bir divan kurulunda bazi projeleri elestirildi , ki bu cok dogaldir , her baskana yapilan bir seydir , bu elestirilerin ardindan apansizin gorevi biraktigini acikladi

Isin tam anlamiyla dogrusu budur .
Sallama ve yol al kardes.

Tartışma konusu olan konulara değinen başkan Aysal, Riva'daki arazi ve Galatasaray'ın varlık satışları konusunda bilgi vererek, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray'ın en büyük değerlerinden biri Riva. Göreve geldikten hemen sonra bana her türlü yetki verildi. Satmak, kiralama, inşaat yapmak ve projelendirmek konusunda elim serbestti. Bu çok sıkıntılı günlerimizde dahi Riva'ya dokunmadım. Galatasaray'ın bütün değerlerini, bugüne kadar üzerinde herhangi bir değişiklik yapmadan, hiçbirini harcamadan bugüne getirdim. Benden sonraki başkana da bu şekilde teslim edeceğim. Ama projelendirdim. Benim görevim bir proje yapmaktı. Borçlarımız var. Borçlar bana miras olarak geldi. Borçların aşağı yukarı miktarı her şeye rağmen aynı. Bu borçlardan da kurtulmak görevimiz. Bununla ilgili projelendirme yaptım. Gayrimenkullerimizin bir çatı altında toplanıp, bunun gayrimenkul yatırım ortaklığı veya yatırım fonu formülü üzerinde değerlendirilmesi, böylece 100 liralık arazimizin, projelendirildikten sonra 200 liraya çıkarılması, 100'lük rakamın başka bir haslete çıkarılması ama artı değerin de borçların ödenmesi ve böylece borç yükümüzün hafifletilmesi yönünde çalışmalarımız oldu. 2014'te 13 Nisan'da gerçekleştirilen genel kurula bu şekilde izah ettim."

Geri
Üst Alt