GSC Portal Galatasaray'da Bomba İddia! Ünal Aysal Geliyor!

Yapmışsa tartismaninda anlamı yok ortada bir yanlış var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kimseyi savunmuyorum dostum. Kim yanlış yaptıysa söylerim.
Dursun ne diyor bugünkü basın toplantısında. Ben herkese hesapları anlatacağım vereceğim. Kimse çıkıp geçmiş başkan şöyle yaptı böyle yaptı demesin. Bu ne demek biliyo musun. Ben sağlam eşeklikler yaptım. Açığa çıkmasın. 23.50 ten sonrasını izleyin.

Aysal her ne kadar vaat ettiği bir çok sözü tutmasa da camiadaki en vizyonlu kişilerin başında geliyor. Hatalarından ders çıkarıp tekrar başkanlığa aday olmasını isterim. Fakat Adnan Öztürk, Ahmet Özdoğan gibileri aday olacaksa Dursun Özbek en iyi seçim olur bizim için. Kötünün iyisi yani.

Bir önceki seçimde Galatasaray'ın mali durumu ümit vermiyordu. Kabul edelim ki Dursun'u bu işe iteklediler. Öztürk gibi abilerince korunanlar enkaz üzerlerine çökmesin diye adaylıktan vazgeçirildi. Ancak Riva ve Florya işinden sonra aday sayısının artacağını düşünüyorum. Artık para geleceğini hissedenler üşüşebilir. Burada eğer ağababalar Dursun'u iteklemeye devam edeceklerse zaten kazanır gider. Bu düzene çomak sokmaya niyetli bir delikanlı çıkıp da iyi bir ekip kurabilir mi emin değilim açıkçası.

Ben kimseyi savunmuyorum dostum. Kim yanlış yaptıysa söylerim.
Dursun ne diyor bugünkü basın toplantısında. Ben herkese hesapları anlatacağım vereceğim. Kimse çıkıp geçmiş başkan şöyle yaptı böyle yaptı demesin. Bu ne demek biliyo musun. Ben sağlam eşeklikler yaptım. Açığa çıkmasın. 23.50 ten sonrasını izleyin.
Ne yapmış önemli olan o
Zaten birşey varsa eninde sonunda çıkar ortaya

ünal aysal bu konuyu görünce vazgeçmiş adaylıktan

Ne yapmış önemli olan o
Zaten birşey varsa eninde sonunda çıkar ortaya

Yok yaw çıkmıyor. Kimse çıkarmıyor ki ortaya. Geçmiş yönetimlerde neler vardır da sözde yapılan araştırma bir türlü açıklanmadı. Sinan Bilgin e sormak lazım. Ne oldu o iş acaba

Taraftarın en büyük hatası dursunla kurulan şampiyonluk hayali
Düşünüyorsun şampiyon oldu adam koltuğu sağlama aldı
Olmasın diyorsun dayanamıyorsun
Şimdi terim ve seçim hamlesi ile koltuğu tekrar sağlama alacak

Kısaca işin özü dursunmu aysal mı dersen dursun derim
Bugünlerin mimari aysaldir

Yok yaw çıkmıyor. Kimse çıkarmıyor ki ortaya. Geçmiş yönetimlerde neler vardır da sözde yapılan araştırma bir türlü açıklanmadı. Sinan Bilgin e sormak lazım. Ne oldu o iş acaba
Ee çıktı işte aysalin krediyi transferde kullandığı sonrasında tekrar kredi başvurusunun red yediği futbolcularin alacaklarının 6 ayı geçkin sürelere gelmesi
Yaz döneminde pandev dzemali gibi yetersiz adamların alınması
Uefa cezası bunların hiçbiri tesadüf değil
Hepsi yaptığı yanlış işlerin ürünü

Göreve gelirken dursunun da dediği gibi gayrimenkullere dokunmayacağım diyip
Köşeye sıkışınca satalım kurtulalım demesi

Dursuna verilen izinde artık çıkmaza girildiğinin iyice ayyuka çıkması ile verildi
Parmağı kesip kolu kurtaralım hesabı

Aysal bana izin verilmedi diye ucuz siyaset yapmamalı
Zaten projeler onay alınca hemen nabız yokladı
Haber yaptırdı 300 ml euro ile geliyor diye

Son düzenleme:
Ee çıktı işte aysalin krediyi transferde kullandığı sonrasında tekrar kredi başvurusunun red yediği futbolcularin alacaklarının 6 ayı geçkin sürelere gelmesi
Yaz döneminde pandev dzemali gibi yetersiz adamların alınması
Uefa cezası bunların hiçbiri tesadüf değil
Hepsi yaptığı yanlış işlerin ürünü

Görece gelirken dursunun da dediği gibi gayrimenkullere dokunmayacağım diyip
Köşeye sıkışınca satalım kurtulalım demesi

Dursuna verilen izinde artık çıkmaza girildiğinin iyice ayyuka çıkması ile verildi
Parmağı kesip kolu kurtaralım hesabı

Aysal bana izin verilmedi diye ucuz siyaset yapmamalı
Zaten projeler onay alınca hemen nabız yokladı
Haber yaptırdı 300 ml euro ile geliyor diye

10.000 TL verince yapıyorlar haberi, salla onu. Haber yaptırmak çok kolay iş. O yüzden söylemlere inanmamak lazım. Aysal sözde basketbola da sponsor olacaktı. Çeşitli projeleri vardı vs vs. Hiçbiri olmadı.

korkak gibi kaçip gittigi için gerçek olmayan seylerle bunu unutturmaya çalisiyorlar

lan 20m galatasarayli akpye oy verdi diyen adami muhalefet kahramani yapmaya çalisiyorlar, bundan ötesi var mi :D

Sende akpye oy vermedin mi rts o zmn. Eski akpli dglmisin sen?

dursun secilmesin yeter
isterse aziz yildirim baskan olsun

10.000 TL verince yapıyorlar haberi, salla onu. Haber yaptırmak çok kolay iş. O yüzden söylemlere inanmamak lazım. Aysal sözde basketbola da sponsor olacaktı. Çeşitli projeleri vardı vs vs. Hiçbiri olmadı.
Ben haberden ziyade akisa bakiyorum kimse yogurdum eksi demez zaten
Sneijderin alacakları için ültimatom vermesi
Futbolculara yapılmayan ödemeler
Uefa dan önce uyarı sonrasında gelen 200 bin euroluk ceza
Kaçıp gittikten sonrada gelen men cezası
Ki o aysal söz vermişti ben gitsem dahi Galatasaray cezayla karşı karşıya kalmayacak diye

Bunları görüp analiz edememek safliktir kötü yönetim olmadığının

Renkli cümleler güzel sözler boş

İyice batırmaya geliyor. Ünal Aysal sevgisini anlamıyorum. Bahsettiğim 2. dönemi ile ilgilidir. İkinci döneminde işleyen çarka çomak sokup, Tarıklara falan milyonlar bayılan birisidir. 2. dönemin faturasını daha ödeyemedik. Şu fanteziden lütfen vazgeçiniz.

Geri
Üst Alt