GSC Portal Galatasaray'da Bomba İddia! Ünal Aysal Geliyor!

bırakın karşılıklı like atmayı da bana dürüstçe cevap verin : Galatasaray adına şahsi kefaletinizle bankadan kredi çeker misiniz?
hem de kulüp batmaya ramak kalmış uefa'dan men yiyeceğini ekonomik krize gireceğini bildiğiniz halde ?
yani kısa vadede hisseler düşmeye devam edecek. uzun vadede de başarı ve kar garantiniz yok.

Dursunun şahsi kefaleti kaçıncı sırada ödeme listesindeymiş. Kefalet verdi evet ama aksilik oldu tahsil edelim dediklerinde Dursun`dan önce 20 tane gelir kalemi eğer yetmezse o zaman sıra Dursun`un mal varlığına gelecekti bunu biliyor musun? Yani Dursun en rahat adamdı kefalet verirken merak etme. Bu yüzden içeriğini bilmeden sadece kefalet verdi diye savunmayalım.

40 ml euro 500 milyon şahsi kefalet koymuş adam
Parayı koyan olacak yönetimde olmayan uzasın

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursunun şahsi kefaleti kaçıncı sırada ödeme listesindeymiş. Kefalet verdi evet ama aksilik oldu tahsil edelim dediklerinde Dursun`dan önce 20 tane gelir kalemi eğer yetmezse o zaman sıra Dursun`un mal varlığına gelecekti bunu biliyor musun? Yani Dursun en rahat adamdı kefalet verirken merak etme. Bu yüzden içeriğini bilmeden sadece kefalet verdi diye savunmayalım.

Galatasaray bir şirkettir tamamen de batabilir kaçıncı sırada olursa olsun risk vardır. ipotek edilen para çerez parası da değil. hangimiz bunu yapar ? şahsen ben yapmam açık konuşayım hiçbiriniz de yapmazsınız. biri bırakıp kaçıyor diğeri devralıp ayakta tutmaya çalışıyor.

Hemen hemen bu kulübe her baskan olan adam kefalet veriyor. Ne sacmaliyorsun yav.

Dursunu övmek icin saman da igne aramak gibi birsey bu.

He ondan bankalar kredi vermiyordu aysal a komik olmayın

Galatasaray bir şirkettir tamamen de batabilir kaçıncı sırada olursa olsun risk vardır. ipotek edilen para çerez parası da değil. hangimiz bunu yapar ? şahsen ben yapmam açık konuşayım hiçbiriniz de yapmazsınız. biri bırakıp kaçıyor diğeri devralıp ayakta tutmaya çalışıyor.

Renkdaş riski çok az, hatta yok. Dursun bunu yaparken zaten kendisini sağlama almıştı. Ama evet kefalet koyması işlerini daha rahat yapmasını sağlamıştır. FAydası da olmuştur. Ancak kefalet sebebiyle körü körüne savunmayalım.

Renkdaş riski çok az, hatta yok. Dursun bunu yaparken zaten kendisini sağlama almıştı. Ama evet kefalet koyması işlerini daha rahat yapmasını sağlamıştır. FAydası da olmuştur. Ancak kefalet sebebiyle körü körüne savunmayalım.

mesajlarımı baştan okursan fanatiği olmadığımı yönetimini beğenmediğimi söylemiştim zaten . ama aysal'a nazaran 40 defa daha mert ve değerlidir gözümde.

mesajlarımı baştan okursan fanatiği olmadığımı yönetimini beğenmediğimi söylemiştim zaten . ama aysal'a nazaran 40 defa daha mert ve değerlidir gözümde.

Ben direk sondan girdim. Görünce uyarayım istedim. Sadece senin özelinde demedim. Herkes Dursun kefalet verdi vs vs. deyip savunuyor. Konuşmaların başını okumadım.

Yokta niye şahsi kefaletinizi korsaniz veririm diyor

Teknik bir sebebi vardır. Teminat değerlerimiz borçlarımızla kıyaslanınca yetersiz kalıyordur. Eğer teminat limitin dolmuşsa bunu isteyebilirler.
Aynı krediyi aysal a vermediler oda sıkışınca Kaç ti
Buna kısaca kasa kolaylığı diyoruz sıcak para koydu teminatı açtı

Insanin bilgisi olmadan fikrinin olmasi da cok vahim bir durum yav.

Aynı krediyi aysal a vermediler oda sıkışınca Kaç ti
Buna kısaca kasa kolaylığı diyoruz sıcak para koydu teminatı açtı

Sıcak para mı koydu? Factoringlerden alınan kredilere ve faiz oranlarına bak istersen. Sıcak para nerden koymuş Dursun.

Ben direk sondan girdim. Görünce uyarayım istedim. Sadece senin özelinde demedim. Herkes Dursun kefalet verdi vs vs. deyip savunuyor. Konuşmaların başını okumadım.

valla bu kefalet işi büyük iştir. basite almıyorum ben . risk yok denecek kadar az da değildir. hisselerimiz o dönemde dip yapıyordu sonrasında men yiyip hepten güme gitme aşamasına geldik . adam o esnada istifasını verip borcu isteyebilirdi. bu adamın eşi çoluğu çocuğu vardı. elbette karşı çıkan oldu . ama o öne bizi aldı . ha elbette kendisini sağlama almayı düşündü ama 0 risk de diyemeyiz.

Ünal Aysal'ı pek tutmasam da, şu an için ondan daha ideal bir başkan adayı göremiyorum maalesef. Zira Dursun Özbek dönemiyle kıyasladığımızda sportif açıdan müthiş başarılı olmuş bir başkan.
3 yıllık başkanlık döneminde yaşadığımız sportif başarılara bakarsak:
2 Lig şampiyonluğu
1 Türkiye kupası
2 Süper kupa
3 kez Şampiyonlar ligi gruplarına katılma, birinde çeyrek final, birinde ise son 16'ya kalma[FONT=Source Sans Pro, sans-serif]..[/FONT]

Harcadığı paralarla çok eleştirdik ama kazandıklarıyla bunların çoğunun karşılığını aldık..

Onun döneminde alınan futbolcuların kazandırdıklarına göz atarsak:
Satışlardan:
Bruma 12,5 milyon Euro
Alex Telles 6,5 milyon Euro
Amrabat 3,5 milyon Euro
Dzemaili 1,3 milyon Euro
Burak Yılmaz 8 milyon Euro

Kiralamalardan:
Bruma (Real Sociedad) 1,9 milyon Euro
Alex Telles (Inter) 1,3 milyon Euro
Amrabat (Malaga) 1,3 milyon Euro

Toplamda 36,3 milyon Euro para kazandırmış.
Bence Fatih Terim ile problem yaşamasaydı, bu kadar çok tepkilere de maruz kalmazdı.

Kendi ağzıyla söyledi trt de

Sen de buna inandın mı? Dursun ne dersin ben inanmazdım. Dursunu övmek veya batırmak için söylemiyorum. Dursun`un söylemlerine inanmam. Ben alınan kredileri, factoringlerden alınan yükske faizli rakamları bilançoda görünce şok olmuştum. Sıcak para konusundan emin değilim. Doğru da olabilir ama sanmıyorum.

Geri
Üst Alt