GSC Portal Galatasaray'da Bomba İddia! Ünal Aysal Geliyor!

hakancığım beni başkalarıyla karıştırma .emrah ve danyal bu konuda referansımdır. en son 1 ay falan önce küfürden ceza aldım istersen şansını zorlama .
Eski üyeliginden bahsettim ve bu üyeliginde sakinlestigini söyledim zaten. Ama pek ciddiye alinacak bir karakter olmadigini kendin biliyorsun Fatih kardes, bu yüzden yeni üyelige karar verdin zaten.

kompleksli bir adamsin , istersen bir form doldur referans olayim sana da uye ol .. 2 gune sutlarlar gerci ama gelir bir kac ekler pasta yersin =)

Senin konusmama sebebin kovulma korkusumu yoksa? Cikip damarin bejeke ötecek diyemi korkuyorsun yoksa?

Sinan Bilgin ifşa oldun gerçek kimliğini açıklaman yararına

Beni bu sozlerle gaza getirip kizdiracaginizi filan ummaniz bile komik oluyor

Kisacasi , konuya donersek , her baskanin aysal dahil tum tasinmazlar uzerinde her turlu tasarrufa gitme yetkisi vardi . Bu arguman dogru degil

Forum dogrusunu bilsin de , geri kalan tatavalar amaci belli saldirilar

Beni bu sozlerle gaza getirip kizdiracaginizi filan ummaniz bile komik oluyor

Kisacasi , konuya donersek , her baskanin aysal dahil tum tasinmazlar uzerinde her turlu tasarrufa gitme yetkisi vardi . Bu arguman dogru degil

Forum dogrusunu bilsin de , geri kalan tatavalar amaci belli saldirilar
ses veya videoya noldu

Adama bak ya, ben duydum yetkisi vardi diyor. Sanami inanacagiz yönetim kurulunda yer alan ve Aysal düsmani olan Levente mi? Gec birader.

Konusma konusuna gelince nasil geri adim atiyor ama sahte kongre üyesi. Bizi yiyecek.

Eski üyeliginden bahsettim ve bu üyeliginde sakinlestigini söyledim zaten. Ama pek ciddiye alinacak bir karakter olmadigini kendin biliyorsun Fatih kardes, bu yüzden yeni üyelige karar verdin zaten.

ima ettiğin kişileri tanıyorum aysal konusunda baseninden sıktığın sonra da ispatlarla çürütüldüğü zaman hakarete başvurduğun gibi istersen bu konuda da şansını zorlama . benim üyeliğim eskidir herifin tekine hakkını verdim diye ban yemiştim sonra emrah'tan 2. şans istedim o da verdi. mahcup etmemeye çalışıyorum zorlama .
bu arada sana insanlık yapıp teşekkür edip mesajımı editlemiştim geri alıyorum kerim sana 6 ay çaktığı zaman haksız bulmuştum şimdi o düşüncemi de geri alıyorum ve ekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ima ettiğin kişileri tanıyorum aysal konusunda baseninden sıktığın sonra da ispatlarla çürütüldüğü zaman hakarete başvurduğun gibi istersen bu konuda da şansını zorlama . benim üyeliğim eskidir herifin tekine hakkını verdim diye ban yemiştim sonra emrah'tan 2. şans istedim o da verdi. mahcup etmemeye çalışıyorum zorlama .
bu arada sana insanlık yapıp teşekkür edip mesajımı editlemiştim geri alıyorum kerim sana 6 ay çaktığı zaman haksız bulmuştum şimdi o düşüncemi de geri alıyorum ve ekliyorum

Cok cabuk gaza geldin yahu, isik hiziyla ilerliyorsun Fatih kardes.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adama bak ya, ben duydum yetkisi vardi diyor. Sanami inanacagiz yönetim kurulunda yer alan ve Aysal düsmani olan Levente mi? Gec birader.

Konusma konusuna gelince nasil geri adim atiyor ama sahte kongre üyesi. Bizi yiyecek.

'Galatasaray borç yüküne rağmen...' - Yirmidört Haber

Video da bir problem olsa gerek , bende calismadi , altta aciklamalarin metni var . Zaten aysal in bu hamlesinin dogru oldugunu da savunuyorum , onay alabilseydi SPK dan baya karli bir is olacakti , kismet degilmis

'Galatasaray borç yüküne rağmen...' - Yirmidört Haber

Video da bir problem olsa gerek , bende calismadi , altta aciklamalarin metni var . Zaten aysal in bu hamlesinin dogru oldugunu da savunuyorum , onay alabilseydi SPK dan baya karli bir is olacakti , kismet degilmis
Yahu sen nasil bir yalancisin arkadas? Adam baskanlik döneminde projelerini acikladiginda projeler kabul görüp yetki verilmisti demek istiyorsun. Bahsettigin olay bu. Projeleriyle baskan secildi, yani yetkisi verilmisti zaten riva proje parcasi oldugu icin. Sitem ettigi konu buydu bir kere.

Ama baskanliginin son dönemlerinde satma yetkisi istediginde buna ragmen yetki verilmedi ve ondan sonra geri cekildi adam. Levent bunu ispatliyor, sana ne oluyor?

Bakin size yemin ediyorum, bu Sinan Galatasarayli fln degil. Tamamen yanlis bilgilerle manipüle etmeye calisiyor her konuda.

Aysal kendisi diyor zaten, elim serbestti, kullanmadim ama. Olay burda bitiyor zaten. Kullanmak istediginde yetki verilmiyor iste önceden bu konularin konusulmasina ragmen.

Bu siyaset baskısı muhabbetine ben de inanmıyorum. Bir kere Aysal'ın Türkiye merkezli işleri bu iktidar döneminde başlıyor ve katlanarak gidiyor. Ama velev ki doğru diyelim bu teze. Burda da şunu söylemeliyim ki herhalde hiçbir spor kulübü başkanı 2011-2013 arasındaki Aziz Yıldırım kadar devlet veya siyasetle kavgalı olamaz. Ona rağmen hapishaneden aday olup seçildi. Aysal da en az bu kadar cesaret ve Galatasaray sevgisi göstermeli.

İlk 2 yılki gibi bir başkanlık profili Faruk Süren'de bile yoktu bence. Galatasaray'ın köhne yapısını değiştirebilecek tek uygun kişi imajı veriyor bana. Umarım iyi bir kadroyla aday olur.

Niye ki Ömer kardeşim?.

Başkan olmadan ve başkanlığının ilk dönemlerindeki söylemleriyle mest olanlardanım, ancak geriye dönüp baktığımızda, eylemlerinin o söylemlerle hiç de uyuşmadığını görüyoruz.

''Kurumsallaşma'' lafını diline pelesenk etmedi mi?. Sonra o kurumsallaşma adına, astronomik ücretlerle sözde profesyonel kadrolar kurmadı mı?. Hajrovic' in bedava kaçıp gitmesine sebebiyet veren, maaşının bilmem ne kadar süre yatırılmamış olmasının suçunu ''Profesyonellerin hatası'' diye üzerinden atmadı mı?. Sonra o profesyoneller ''Başkanı bu konuda yazılı olarak defalarca uyardık, kayıtlıdır, isteyene ispat ederiz'' demedi mi?. Bu ağır ithama cevap verememiş olmasının anlamı nedir?...Bu işin kurumsallaşma boyutu...

Liseci zihniyetin yıkılmasını kastettiğini anlıyorum. Ancak hem gelişi, hem gittikten sonra ibra edilmesi bizzat İnan Kıraç marifetiyle olmadı mı?. Bu mu Liseci zihniyetin kökünü kazıyacak başkandı yani?!. Konuyu bir daha düşünmeni rica ediyorum...

O çok şikayet ettiğin Liseci zihniyetin gücünü kırmaya yeltenen yegane başkan, benim de hiç hazzetmediğim, zamanında herkesten çok eleştirdiğim Adnan Polat' dır maalesef; detaylarını başka başlıklarda konuştuk...

Yukarıda bahsettiğim iki konuyu defalarca sorduğum halde, Terim' in ayrılma sürecinde hatanın büyüğünü Terim' de görmüş beni ''Terimci'' olmakla itham etmekten başka cevap veremedikleri için en aklı başında gördüğüm forumdaşlardan bile infial içine girenler oldu maalesef. Pabuç bırakacağımdan değil ama gergin polemiklere girmeyi gereksiz bulduğumdan, Aysal' la ilgili başlıklara uzun süredir yazmamaya özen gösteriyorum, sözümü söylemişim zaten...

Hakan kontrolü kaybettin kardeşim bi hava al bence bu yol 720 gün'e doğru gidiyor

Yetki bir kez verilir , ve tekrar genel kurul marifeti ile onerge ile geri alinmadigi surece , yetki karari yururlugunu devam ettirir . Hukuken aysal da diger GS baskanlari gibi araziler uzerindeki yetkilere sahipti

Camiadan her projesi icin "destek" alip almadigi konusu baska bir mesele . 16 ekim 2014 tarihindeki konusmasinda bunlara deginmisti ,merak eden bulur internetten izler

Onay alamadigi mesele , kendi kurmayi planladigi gayrimenkul yatirim ortakliginin SPK dan alamadigi izindi.

Geri
Üst Alt