- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor da mı yerli seviciydi?
Tudor ne konuda tereddüt etti? Kupa maçında oynattı işte Carrasso'yu. Sanki Muslera bi maçta kırmızı almış da, yedekten Carrasso yerine Eren'i alıp kaleye koymuş gibi konuşuyorsun.Tudor da tereddüt ediyordu Carrasso konusu açıldığında.Sadece Terim değil.Terim'le alakalı değil bence ortada dönen muhabbet.
Tudor ne konuda tereddüt etti? Kupa maçında oynattı işte Carrasso'yu. Sanki Muslera bi maçta kırmızı almış da, yedekten Carrasso yerine Eren'i alıp kaleye koymuş gibi konuşuyorsun.
FT ile olan durum da ortada zaten. Terim kontenjan yüzünden göndermek istedi bunu. Sonra gerek kalmadı. Ama Terim de Terim yani, "git" dediği adamı mı oynatacak? Fakat şu an biraz köşeye sıkışmış gibi. Ne olacağını göreceğiz birlikte.
5-1'in rövanşını diyorsun. O maçta çok alakasız adamlar oynamıştı zaten, normal bence. Tudor'un Carrasso hakkında kararsız konuştuğunu pek hatırlamıyorum ama benim hafızam da çok iyi değildir. :asd2: Sadece Muslera'ya güvendiği yönündeki açıklamalarını hatırlıyorum o kadar.Diğer maçta o da Eray'ı koydu,o da Carrasso konusunda böyle kararsız açıklamalar yapıyordu hatırladığım kadarıyla.