Galatasaray'da Cedric Carrasso Kararı!

Konya maçında sahada olmalıydı en son ve tek maçını 28 kasımda oynadı adam.Konsantrasyon problemi yaşayabilir.

Tudor da tereddüt ediyordu Carrasso konusu açıldığında.Sadece Terim değil.Terim'le alakalı değil bence ortada dönen muhabbet.
Tudor ne konuda tereddüt etti? Kupa maçında oynattı işte Carrasso'yu. Sanki Muslera bi maçta kırmızı almış da, yedekten Carrasso yerine Eren'i alıp kaleye koymuş gibi konuşuyorsun.

FT ile olan durum da ortada zaten. Terim kontenjan yüzünden göndermek istedi bunu. Sonra gerek kalmadı. Ama Terim de Terim yani, "git" dediği adamı mı oynatacak? Fakat şu an biraz köşeye sıkışmış gibi. Ne olacağını göreceğiz birlikte.

Bu adamı kupada oynatıp maça hazirlamamasi ilginç

Esasında kaleye bile bakmamamız gereken bir maç. Antalya'nın teknik kapasitesi sınırlı. Olağan dışı işler olmazsa baskı yeme ihtimalimiz pek yok. Ama kalede Eray'ı görmektense Carrasso'yu tercih ederim. Eray varken Zapata tedirginliği yaşıyorum her seferinde, yine ne yumurtlayacak diye.

Tudor ne konuda tereddüt etti? Kupa maçında oynattı işte Carrasso'yu. Sanki Muslera bi maçta kırmızı almış da, yedekten Carrasso yerine Eren'i alıp kaleye koymuş gibi konuşuyorsun.

FT ile olan durum da ortada zaten. Terim kontenjan yüzünden göndermek istedi bunu. Sonra gerek kalmadı. Ama Terim de Terim yani, "git" dediği adamı mı oynatacak? Fakat şu an biraz köşeye sıkışmış gibi. Ne olacağını göreceğiz birlikte.

Diğer maçta o da Eray'ı koydu,o da Carrasso konusunda böyle kararsız açıklamalar yapıyordu hatırladığım kadarıyla.

Diğer maçta o da Eray'ı koydu,o da Carrasso konusunda böyle kararsız açıklamalar yapıyordu hatırladığım kadarıyla.
5-1'in rövanşını diyorsun. O maçta çok alakasız adamlar oynamıştı zaten, normal bence. Tudor'un Carrasso hakkında kararsız konuştuğunu pek hatırlamıyorum ama benim hafızam da çok iyi değildir. :asd2: Sadece Muslera'ya güvendiği yönündeki açıklamalarını hatırlıyorum o kadar.

Hangi kalecinin oynayacağı kaleci antrenörünün TD'e tavsiyesiyle belirleniyor daha çok. Bence Eray kavağının torpili kaleci antrenörüydü, Taffarel de heralde bir iki kazanma hamlesi yaptı, bundan sonra Eray oynarsa Tafo da komisyon alıyodur dicem artık.

Geri
Üst Alt