Galatasaray’da Cicaldau El-İttihad Kalba’ya Kiralandı İddiası

çok fazla oyuncu alıp denemeden olacak iş değil diyorum bende sana. kim nokta atışı transfer yapabiliyo bu bütcelere onu söyle bana. birsürü doğru seyin bir arada oldugunda tutan bir sey için cok fazla gaza geliyo taraftar.
Ben de bu isin yuzdesi onemli diyorum benfica atletico yuzde kac basari ile transfer yapiyor biz kac?

Ozellikle belcika takimlari bir suru oyuncu deniyor ama bonservisleri 500bin euro denedikleri oyuncularin biz 6m Cicaldao 4m berkana verdik ve bunlari berbat oyuncu olduklarini goremedik

Bizim opsiyonlu kiralayıpta satabildiğimiz kim var son dönemlerde?

Ben de bu isin yuzdesi onemli diyorum benfica atletico yuzde kac basari ile transfer yapiyor biz kac?

Ozellikle belcika takimlari bir suru oyuncu deniyor ama bonservisleri 500bin euro denedikleri oyuncularin biz 6m Cicaldao 4m berkana verdik ve bunlari berbat oyuncu olduklarini goremedik
Ucuza alinca da bu kim bu mu gs oyuncusu deniyor. Sırf biz aldık diye

Galatasaray’da Cicaldau El-İttihad Kalba’ya kiralandı.. Rumen oyuncu sabah antrenmana çıkmadı.. sözleşmede satın alma opsiyonu bulunuyor..

nevzat dindar
gittigi yer burasi en azindan okyanus var arada sahilde hava almaya cikar engin dusuncelere dalar cicaldau reis

Araplardan kazık yiyen evrendeki tek kulüp olmamız hasebiyle gene kazık yemişizdir.
Neyse asıl dicem şu ki genç sayılabilecek bir oyuncuyu gelişim sağlayabileceği bir yere gönderirsin ki sana olumlu dönüşü olsun. Arraba kiralamak da nedir yav.

Yuklu bir kira bedeli almiyosak aptalca bir is olmus dogrusu. Son gun de beklenebilirdi

Geri
Üst Alt