Galatasaray'da Covid Test Sonuçları: 3 Oyuncu Pozitif!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu işi bulmacaya çevirmeleri komik olmaya başladı artık, 10 gün sonra sahalara döneceksin işte.

Ilk 11 den degil diyorlar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Fatih ozornafor emre akbaba olsun .fatih ve emre akbaba zaten oynamasin zararları faydalarından çok .Ozornaforu da hoca 18 kişi covid olmadan oynatmaz.

Yahu kulübe kızmayın. Kvkk yüzünden açıklayamaz

Bu kadarı fazla, lig de farklı zamanlarda sürekli farklı futbolcusu covid kapan ender takımlardan biriyiz. Belli ki ciddi disiplin problemi var. Diğer takımlar Da belli zamanlar covid geçirdi ama bizim her hafta farklı adam.
Fatih ozturk sanırım 2. Defa geçiriyor, geldi be güzel kullandi bu kulübü. Ayrıca asi sırası geldi bey efendiler asi da yapmıyor. Marcao dışında yapan görmedim.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütün futbolcular aynı yerde antrenman yapıp tesisler de sürekli beraber oturup kalkarken sadece iki,üç kişi de pozitif olması da ayrı bir vaka

Canı isteyince bulaşıyor herhalde virüs bey

Yuh be kardeşim bu kadar da olmaz! Bu işi yapıyorsan extra dikkat edeceksin kulüp extra önlem alacak... Bu yıl yönetimi t.direktörü futbolcusu resmen şov yapıyorsunuz! Tebrikler.. inşallah önemli futbolcular degildir

Şu ikinci kere yakalanan herifi direkt bonservisini verin gitsin bu kadar beyinsizlik fazla.
Yahu kardeşim millet ne işlerde kelle koltukta çalışıyor bir kere bile kaplıyor sen seçilmiş maaş skalasinda daha iyi şartlarda yaşayıp kaliteli her şeye ulaşımın kolayken 2.kere yakalanıyorsun.

Sorumsuzluğun daniskasi. Ben annemin babamın yanında bile maske takıyorum. Antrenman dışında maskeni yakacaksin kardeşim. %100 korumasa da 6ayda 2 kere yakalanmazsin.

Belli oldu mu kimlerin olduğu

1594504780852-png.85231

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt