- 10 Haziran 2019
- 10.018
- 8.579
- 873
Luyi-ozorn-fatih mi şimdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu sağlık yav tamam sporcu adamlar ama az da olsa risk var..Plz ömer ve sener
O benimde garibime gidiyo adam pozitif cıkıyo eşi negatif yada tam tersi bu meret bu kadar bulaşıcıda aynı yatakta yatan karı koca biri oluyo biri nasıl olmuyo anlamıyomBütün futbolcular aynı yerde antrenman yapıp tesisler de sürekli beraber oturup kalkarken sadece iki,üç kişi de pozitif olması da ayrı bir vaka
Canı isteyince bulaşıyor herhalde virüs bey
Bu testlerin doğruluğundan emin miyizO benimde garibime gidiyo adam pozitif cıkıyo eşi negatif yada tam tersi bu meret bu kadar bulaşıcıda aynı yatakta yatan karı koca biri oluyo biri nasıl olmuyo anlamıyom
Koronaya yakalananların birçoğu hep ummadık şekilde yakalananlar..yani sağlık çalışanı önlemini alıyor işyerinde ama eş dost akrabadan geçiyor çoğuna ..Diğer vatandaş da aynı şekilde markette orda burda herkes diken üstünde ama konu yakın çevre olunca herkes birbirine temiz gözüyle bakıyor virüs tam da bu anda devreye giriyor.. Ya zaten bir noktada kızamıyorum abi 1.5 sene olacak ananı babanı görmesen koca 1.5 yıl geçiyor mecbur irtibat kuruyorsun bir süre sonra ben ilk 3 ay ailemin yanına ugramamistim baktım olmuyor mecbur görüşmeye basladik.. Geçen yazmıştım evden nerdeyse çıkmayan bir arkadaş vardı eşine ücretsiz izin aldırdı çocuğu kronik hasta diye tuttu kayınpederin den bulaştı ..ben 1 senedir milletin ağzının içindeyim kaç hastam pozitif çıktı sayısını bilmiyorum 1 saat aynı odada kaldığım oldu yüzyüze çok şükür yakalanmadim şu ana kadar..
Benim çıkarımim bu işte öncelikle genetik yatkınlık çok önemli ikinci olarak da maske düşünüldüğünden daha önemli koruyuculuk açısından..
Allah şifa versin tüm hastalarımıza ve çocuklarımızaKoronaya yakalananların birçoğu hep ummadık şekilde yakalananlar..yani sağlık çalışanı önlemini alıyor işyerinde ama eş dost akrabadan geçiyor çoğuna ..Diğer vatandaş da aynı şekilde markette orda burda herkes diken üstünde ama konu yakın çevre olunca herkes birbirine temiz gözüyle bakıyor virüs tam da bu anda devreye giriyor.. Ya zaten bir noktada kızamıyorum abi 1.5 sene olacak ananı babanı görmesen koca 1.5 yıl geçiyor mecbur irtibat kuruyorsun bir süre sonra ben ilk 3 ay ailemin yanına ugramamistim baktım olmuyor mecbur görüşmeye basladik.. Geçen yazmıştım evden nerdeyse çıkmayan bir arkadaş vardı eşine ücretsiz izin aldırdı çocuğu kronik hasta diye tuttu kayınpederin den bulaştı ..ben 1 senedir milletin ağzının içindeyim kaç hastam pozitif çıktı sayısını bilmiyorum 1 saat aynı odada kaldığım oldu yüzyüze çok şükür yakalanmadim şu ana kadar..
Benim çıkarımim bu işte öncelikle genetik yatkınlık çok önemli ikinci olarak da maske düşünüldüğünden daha önemli koruyuculuk açısından..
ve biz üstüne açık havada zorunlu kılıyoruz maske takmayıne halta yarıyorsa artık açık havada
hangi oyuncularmış?geçmiş olsun aslan parçaları