Galatasaray'da DeAndre Yedlin Sesleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çabuk oyuncular fark yaratıyor. Kesinlikle doğru oyuncu.

La bi Sivaslı Cicinho kadar da mı futbol aklı bulamadınız yav, nerede beyinsiz oğlan varsa hepsini bize bek yapıyorlar.

Rosier tipi bir oyuncu, onun kadar oynar. Yeterli de zaten bizim için. Güzel transfer olur umarım alabiliriz.

Onu alacağımıza hatta Omarı alacağımıza Nanuyu alsak 3 sene bek aramayacaktık.

Hiç izlemedim 1-2 milli maç hariç , topla arası daha iyi bir adam bulabilsek daha iyi olurdu. Saracchi zaten hızlı bir bek , diğer tarafta oyun kurmaya yardımcı olacak bir bek lazım Mariano usta gibi.

Ertan Süzgün: "Galatasaray, Newcastle United forması giyen DeAndre Yedlin transferi için büyük aşama kaydetti. Arada ufak pürüzler kaldı. Önümüzdeki 1-2 gün içerisinde transferin sonlandırılmasını bekliyorum. Transfer gerçekleşmesi halinde oyuncu devre arası gelecek."

Rodop B Plan diyordu bunu o :)

Anlayan biri bizim süper lig bekleeri ile yedlin in istatistikleri ni karşılaştırsın bari

USA'lı oyuncu gelsin hemenn 🤤 🇺🇸

ben fazla takip etmediğim bir oyuncu ama bana kalırsa illâki bir bek alacaksak bu Brezilya'dan olsun...Marianoyu gördük...tekniğiyle neler yapıyordu ve zamanında Solbeke devşirdiğimiz Riera'yı...illâ hız değilde biraz beyni olsun yeter....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

vasat bir bek omar'dan fazlası yok. iyi olan tek özelliği tempolu bir bek olması. kenny lala gelse daha iyi olur hem komple bir bek hemde çok iyi duran top kullanıyor. bizim takımın en büyük eksikliklerinden biri duran top kullanabilecek iyi bir adamımızın olmaması.

Hemen gelsin. Tanımıyorum ve hiç izlemedim ama Linnes ve Şener’in mevkisinde biraz sağbek özelliği olan herkes Dani Alves etkisi yapar şu anda bizde.

omar çok ters zamanda sakatlandı bu bölge 3. önceliğimiz

Kadere bak'ı alalım Yedlin alacağımıza , oda sakat falanmış son zamanlarda hem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt