Galatasaray'da Derbi Öncesi Sarı Kart Alarmı!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray'da Sivasspor mücadelesinde kart gören Sergio Oliveira ve Sacha Boey, Ankaragücü mücadelesinde forma giyemeyecek.

Öte yandan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakçı ve Dries Mertens sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Ankaragücü mücadelesinde kart görmeleri durumunda derbide forma giyemeyecek.

Mertens neden o sariyi yer anlamis degilim.

3 oyuncu da kritik, ama zaten Boey & Oliveira yok.. zor bir surec.

Abdül ve Mertens dikkat etmeli.İptal edilen golden sonra hakemler bize karşı bilenecektir.

Yunus, Yusuf ve Emin veya Metehan ile ikame edilmeli bu üçlü Ankaragücü maçında

Oynamayın ankaragücüne yedeklerimiz yetmiyorsa zaten…

Mertens ver Kerem dikkatli oynarsa sarı yemez. Ama Abdülkerim kesinlikle oynamamalı. Nelsson-Metehan ikilisi oynasın.

Galatasaray'da Sivasspor mücadelesinde kart gören Sergio Oliveira ve Sacha Boey, Ankaragücü mücadelesinde forma giyemeyecek.

Öte yandan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Abdülkerim Bardakçı ve Dries Mertens sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Ankaragücü mücadelesinde kart görmeleri durumunda derbide forma giyemeyecek.
Abdülkerim'e basarlar sarı kartı net!

Abdülkerim'in yerine emin Bayram oynamalı a.gücü maçında derbide çok çok fazla ihtiyacımız olacak abdül e

Mertens mecbur oynayacak artık oliviera da yokken hücumda çok ararız

Kerem sarı kart görse de çok sıkıntı olmaz şu formuyla barış oynar yerine fb maçında en kötü

Mertens'in yerine Mata, arkasında Toreira ve Midjso. Abdulkerim'i oynatmam. Kerem benim için çokta önemli değil. Olmadı barışı oynatırım.

En önemlisi Abdülkerim. Çok memnunum ama kart konusunda biraz defolu kendisi, maalesef. Ben olsam AG maçında oynatmazdım...

kart temizlemeyi doğru bulmuyorum. her maç önemli. kerim’i oymatmayıp, antrenmanda sakatlanırsa alehimize döner.

Geri
Üst Alt