- 16 Haziran 2010
- 190.916
- 133.683
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omar da eklendi.3 yabancı gelip 4 tane yollamışsak neden luyi kiralandı
Gelenler:
Bafetimbi Gomis: B+ İyi adam ciddi bir bitiricilik sorunumuz da var xG ve xPts lig lideri olup içinde bulunduğumuz durum içler acısı. Ayrıca profesyonel ve pozitif bir herif mentörlük de yapacaktır. Yalnız fazla yaşlı ve güzel para da tırtıkladı sanki.
Semih Kaya: C- Sınırdan geçecek işte Alpaslan'ı izlemeyeceğiz ama artık Emin Işık Kaan vs. birilerini izlesek fena olmaz gibi he.
Erick Pulgar: B En iyi durumda orta sahayı çekip çevirecek ama alışması 4 maç sürse geriye 10 maç kalıyor. Ayrıca kalmaya niyeti olmadığından kendini yüzde yüz vermeyecektir. Bize aşık olur goygoyları dönüyor ama tribünlerde 10k adam yok.
Inaki Pena: A- Mükemmel bir stopgap çözüm Muslera belasından kurtulacağız sayesinde. Muslera aslında o kadar da iyi değilmiş yaa dedirtecek tabii iş işten geçti parasının çoğunu alır da gider Muslera ama zararın neresinden dönülse kardır.
Gökay Güney: TBD. Dakika alırsa şaşırırım.
Gidenler:
DeAndre Yedlin: B+ En hazır sağ bekti falan deniyor da bu adam aşırı kötüydü ya. Boey sağlıklı olursa gerek bile kalmayacak. Omar ciddi problemler yaşamazsa ki bence herkesin iddia ettiği gibi kör falan değildir bunun kadar oynar. Maaşı da o kadar az değildi ABD piyasasına çakma fırsatını tepmemeleri iyi oldu. Kendine teşekkür ederiz.
G. Assuncao: B- Ne diyim yollanacaktı illa ki ama neydi yani bu transfer.
Mbaye Diagne: C Kiralanmalıydı el altından para verilip. Şimdi yüzde kırk vergi girecek.
Atalay Babacan: B- Kötü bir loan Ümraniye iddiası olduğundan az oynatacaktır. Orta saha rotasyonu bu kadar zayıf ve darken yararlanabilirdik bir ihtimal. Gökay daha mı yakın sanki 11'e? Ayrıca ihtiyacımız olan yaratıcı profilde bir adamdı.
C. Luyindama: C Bahtsız bedevi. Yolu açık olsun 2m iddiaları yüzünden C verdim ama 4.5m iddiaları doğruysa B- veririm. Bu adamı rehabilite etmek bu kadar mı zordu gerçekten, ben inanmıyorum.
Oğulcan Çağlayan: A+ Teşekkürler Eyüpspor. Gelecek senenin bütçesi çıktı sayenizde. Eyüp başkanı adamdır.
Jesse Sekidika: B Bakalım neler yapacak, o ligde etkiliydi. Yurtdışına kiralansa tercih ederdim yine de.
Sonuç sıkıntı çünkü Babel Feghouli Muslera üçlüsünden ikisi gidip bir orta saha bir de kanat alınmalıydı. Dribbling özelliği olmalıydı bu oyuncuların istikrarlı dribbling yapan adam yok takımda ciddi dert.Sonuç?
Kimseyi almasak fiyasko olabilirdi ancak 3 zayıf bölgeye de oyuncu alındı. 1 orta saha daha ballı kaymak olacaktı o olamadı. Nesi fiyasko bunun.Transfer dönemi fiyasko tam anlamıyla..
Sonuç sıkıntı çünkü Babel Feghouli Muslera üçlüsünden ikisi gidip bir orta saha bir de kanat alınmalıydı. Dribbling özelliği olmalıydı bu oyuncuların istikrarlı dribbling yapan adam yok takımda ciddi dert.
Cicaldau ve Morutan'ın birden toparlanmasına bel bağladık gibiSonuç büyük sıkıntı..