GSC Portal Galatasaray'da Divan Kurulu Öncesi Son Dakika!

Başkan başarılıdır değildir bu tartışılır , ben de dönem dönem eleştirdim. Ama şu anda sahip çıkmamız lazım, bu kesinlikle hükümet ve yandaşlarının operasyonu.

Aldıkları kararı taktir ettim bu kadar saldırı olduktan hak ettiler.Fener in yalakalığını yapmaya devam etsinler.

Kılıçlar çekildi , Başkan'ın mütemadiyen kellesini istiyorlar. Ama vermemeliyiz. Nasıl ki pislik şikeci aziz için taraftarlar sokağa döküldü(biliyorum bizim rantçı taraftarların hiçbirisi bunu yapmaz. hatta ua bile gitmesini istiyormuş başkanın - ekmekleri kesilmiş-* )

Umarım gitmessin başkan , Umarım bize CL de yarı final final oynatmadan gitmessin.

Bizi timsahların eline bırakma Başkan

Bu Sezon Uefa Cup alacagiz, sonra Aysal gider. Ayalin en büyük hedefi, Avrupa'da bir kupa kazanmakti...

Yetki alamazsa istifa etsin. Bu pis düzen içerisinde yapabileceği birşey yok zaten. Ondan sonra da hükümet desteği ile başımıza A. Polat'ı getirsinler. İşte o zaman buradaki taraftar bozuntularını göreceğim ben... Riva'yı en iyi bu adam değerlendirebilir. Hükümet destekli bir başkan gelirse o Riva arazisini bize yedirmezler haberiniz olsun sonra üzülmeyin. Çünkü adım gibi biliyorum ki hükümete yakın güçlerin göz koyduğu şeylerden biri riva arazisidir. Bakmayın öyle satılmış medyanın aslında riva arazisi o kadar da kıymetli değil diyerek yapmaya çalıştığı algı manipülasyonuna...

Zaten olacaklar bunlar. Polat gibi bir hükümetin adamı başkan yapılacak, Riva'yı devlet elimizden bu başkan sayesinde alıp yeni bir AVM zinciri vs... kuracak. İleriyi ve planları görmek zor değil. Bu saatten sonra CL maçı hariç maç izleyen, bu düzene destek verenlerin de akıllarından şüphe ederim.

FT'yi başkan yapar artık Tayyip abisi.

Tapa

İstifa etsin.Camiaya ne ekonomik anlamda ne de sportif anlamda birşey katmadı.Bundan daha kötü bir durumda olamayız.

Hukumet ve ordan burdan devamli saldiriya ugramayalim aynen devam. her prjemize önüne tas konulsun isteniliyorsa kalsin.

Ben sif rte gicikligimdan dolayi kalmasini istiyorum :D

Adam nefret ediyor aysaldan

Altunterim kimin şaklabanı yahu. Adamın FT için yazdıkları belli şimdi yalıya yalıya bitiremiyor. :)

Hukumet ve ordan burdan devamli saldiriya ugramayalim aynen devam. her prjemize önüne tas konulsun isteniliyorsa kalsin.

Ben sif rte gicikligimdan dolayi kalmasini istiyorum :D

Adam nefret ediyor aysaldan

Çünkü adam vizyonlu , FT gibi sürrealist değil , RTE gibi ayrıştırıcı , kompleksli bir adam değil.

Aysal bu klubün başına gelmiş en güzel şeylerdendir son zamanlarda.

Umarım sahip çıkabiliriz başkana. Yoksa ciddi ciddi kellesini alacaklar.

BvZed4nIIAEbpmH.jpg:large

Çünkü adam vizyonlu , FT gibi sürrealist değil , RTE gibi ayrıştırıcı , kompleksli bir adam değil.

Aysal bu klubün başına gelmiş en güzel şeylerdendir son zamanlarda.

Umarım sahip çıkabiliriz başkana. Yoksa ciddi ciddi kellesini alacaklar.

hayir. aysalin sirketi sadece rte in sözünü, ricasini diyelim, dinlemek istemiyor enerji sektör bölümünde.
zamaninda baya fena bir sözlesme yapmislar , yalan yok yani. rte de bunu bozmak isteyip kendi projesini yürütmek niyetindeydi. Ünal aysaldan da hayir gelince bu konuda normal yani sevmemesi.
diktatöre kim hayir diye bilir yahu ?! :asd22:
Sonra akp ye 20 milyon taraftar oy verdigi sözü yanlis oldu, özür dilerim sözleride gezi süresinde fecih tokat oldu rte ye ki orda asil saldirilar baslamaya basladi zaten.

nevzatın baskanla alıp veremedi nedir

ayrıca nevzata gelen tepkiler cok hos

https://twitter.com/nevzatdindar/status/512261022791786496

Padişaha telefonda ağlayan şerefsizin emrindeki kulu ne bekliyordun ki başka renkdaş? :red: Sorun şu ki aynı kullardan veya kıllardan bu forumda da var. İşin kötüsü "Ünal Aysal kulübe ne ekonomik ne sportif olarak birşey katmadı istifa etsin" diyebilecek yüzsüzlüğe de sahipler. Allah ıslah etsin başka birşey demiyorum. Sizin gibilere Polatlar Sezginler müstehaktır. Bu adamlar Galatasaraylı ise ben Galatasaraylı değilim.

2011-2012 sezonu başında takım ligi 8. bitirmiş tel tel dökülüyor. Bırak şampiyonlar ligini avrupa kupalarına katılamayan bir Galatasaray var. Buna rağmen o şartlarda Ujfaluji, Muslera, Eboue, Melo, Elmander, Riera, Selçuk İnan vs.. tranferleri gibi nokta atışı transferler yaparak o kritik sezonda çatır çatır top oynayıp şampiyon olduk. Şikecilerin sahasında kupa kaldırdık. Eğer o zor dönemde o transferleri yapabilecek vizyona sahip bir başkanımız olmasaydı nah şampiyon olurduk. Bir de 15 ay sonra gitti Sneijder, Drogba'yı paket halinde aldı bu adam. Fatih Terim'in katkısını inkar etmiyorum ama geçen iki sezonda gelen iki şampiyonluğu tamamen FT'ye bağlamak acizliktir tıynetsizliktir. FT'yi teknik direktör olarak getiren de Ünal Aysal'dır. Madem o kadar iyiydi Canaydın döneminde de 50 tane transfer yapıldı. O zaman da şampiyon yapaydı ya? Hadi yapamadı bari 6 yemeseydi de şikecilerin eline koz vermeseydi ona da razıydık.

Basketbol branşında 30 sene sonra şampiyon oldun EL de çeyrek yaptın. Kadın Basketbol da şampiyon oldun ve avrupanın en büyük kupasını aldın. İkisini de ezeli rakibini yenerek yaptın. Ünal Aysal döneminden önce Futbol dışındaki branşların esamesi okunuyor muydu? Gerçi futbolunda okunmuyordu ya neyse :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt