Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.426
- 5.347
- 1.743
yine kaosa gidiyoruz 3-4 sene belimiz doğrulmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kılıçlar çekildi , Başkan'ın mütemadiyen kellesini istiyorlar. Ama vermemeliyiz. Nasıl ki pislik şikeci aziz için taraftarlar sokağa döküldü(biliyorum bizim rantçı taraftarların hiçbirisi bunu yapmaz. hatta ua bile gitmesini istiyormuş başkanın - ekmekleri kesilmiş-* )
Umarım gitmessin başkan , Umarım bize CL de yarı final final oynatmadan gitmessin.
Bizi timsahların eline bırakma Başkan
Yetki alamazsa istifa etsin. Bu pis düzen içerisinde yapabileceği birşey yok zaten. Ondan sonra da hükümet desteği ile başımıza A. Polat'ı getirsinler. İşte o zaman buradaki taraftar bozuntularını göreceğim ben... Riva'yı en iyi bu adam değerlendirebilir. Hükümet destekli bir başkan gelirse o Riva arazisini bize yedirmezler haberiniz olsun sonra üzülmeyin. Çünkü adım gibi biliyorum ki hükümete yakın güçlerin göz koyduğu şeylerden biri riva arazisidir. Bakmayın öyle satılmış medyanın aslında riva arazisi o kadar da kıymetli değil diyerek yapmaya çalıştığı algı manipülasyonuna...
Nankörİstifa etsin.Camiaya ne ekonomik anlamda ne de sportif anlamda birşey katmadı.Bundan daha kötü bir durumda olamayız.
Kesin Selcuk'un akrabasi.İstifa etsin.Camiaya ne ekonomik anlamda ne de sportif anlamda birşey katmadı.Bundan daha kötü bir durumda olamayız.
İstifa etsin.Camiaya ne ekonomik anlamda ne de sportif anlamda birşey katmadı.Bundan daha kötü bir durumda olamayız.
Hukumet ve ordan burdan devamli saldiriya ugramayalim aynen devam. her prjemize önüne tas konulsun isteniliyorsa kalsin.
Ben sif rte gicikligimdan dolayi kalmasini istiyorum
Adam nefret ediyor aysaldan
Tepkiler hakikaten çok medenice olmuş bende beğendimnevzatın baskanla alıp veremedi nedir
ayrıca nevzata gelen tepkiler cok hos
https://twitter.com/nevzatdindar/status/512261022791786496
Çünkü adam vizyonlu , FT gibi sürrealist değil , RTE gibi ayrıştırıcı , kompleksli bir adam değil.
Aysal bu klubün başına gelmiş en güzel şeylerdendir son zamanlarda.
Umarım sahip çıkabiliriz başkana. Yoksa ciddi ciddi kellesini alacaklar.
nevzatın baskanla alıp veremedi nedir
ayrıca nevzata gelen tepkiler cok hos
https://twitter.com/nevzatdindar/status/512261022791786496