GSC Portal Galatasaray'da Divan Kurulu Öncesi Son Dakika!

Şu hayri kozak denen adam artık konuşmasın taraftar asıl bu şahıslara tepki vermeli. Her yönetimi eleştirir hiçbir yönetime girmez kulüp için hiçbirsey yapmaz boş adam!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seçime gidip kadroyu değiştir başkan. En doğrusu bu. Bırakma şu zamanda.

Bugun yarin boyle bir Baskani daha cok arariz, sonra Aziz Yildirim a yeni bir kanka gelirse kulubun basina ozaman bazilari cok gururlanir, bak nasil iyi geciniyoruz diger ezeli rakiplerle falan diye yutturmaya calisirlar.. Ama yemeyiz kocum :H

ünal aysal umarım bırakmaz özellikle futbolda ilk iki senesinde ve amatör branşlarda sınıf atladık

İstifa ederse sonuç bu olur maalesef:

attachment.php

Ekli dosyalar

• fft16_mf742735.webp
    fft16_mf742735.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 71
Padişaha telefonda ağlayan şerefsizin emrindeki kulu ne bekliyordun ki başka renkdaş? :red: Sorun şu ki aynı kullardan veya kıllardan bu forumda da var. İşin kötüsü "Ünal Aysal kulübe ne ekonomik ne sportif olarak birşey katmadı istifa etsin" diyebilecek yüzsüzlüğe de sahipler. Allah ıslah etsin başka birşey demiyorum. Sizin gibilere Polatlar Sezginler müstehaktır. Bu adamlar Galatasaraylı ise ben Galatasaraylı değilim.

2011-2012 sezonu başında takım ligi 8. bitirmiş tel tel dökülüyor. Bırak şampiyonlar ligini avrupa kupalarına katılamayan bir Galatasaray var. Buna rağmen o şartlarda Ujfaluji, Muslera, Eboue, Melo, Elmander, Riera, Selçuk İnan vs.. tranferleri gibi nokta atışı transferler yaparak o kritik sezonda çatır çatır top oynayıp şampiyon olduk. Şikecilerin sahasında kupa kaldırdık. Eğer o zor dönemde o transferleri yapabilecek vizyona sahip bir başkanımız olmasaydı nah şampiyon olurduk. Bir de 15 ay sonra gitti Sneijder, Drogba'yı paket halinde aldı bu adam. Fatih Terim'in katkısını inkar etmiyorum ama geçen iki sezonda gelen iki şampiyonluğu tamamen FT'ye bağlamak acizliktir tıynetsizliktir. FT'yi teknik direktör olarak getiren de Ünal Aysal'dır. Madem o kadar iyiydi Canaydın döneminde de 50 tane transfer yapıldı. O zaman da şampiyon yapaydı ya? Hadi yapamadı bari 6 yemeseydi de şikecilerin eline koz vermeseydi ona da razıydık.

Basketbol branşında 30 sene sonra şampiyon oldun EL de çeyrek yaptın. Kadın Basketbol da şampiyon oldun ve avrupanın en büyük kupasını aldın. İkisini de ezeli rakibini yenerek yaptın. Ünal Aysal döneminden önce Futbol dışındaki branşların esamesi okunuyor muydu? Gerçi futbolunda okunmuyordu ya neyse :)
:ka21: upload, goz onunde olsun.

Kesinlikle görevde kalmalı ancak sportif kararların profesyonel kişilerce alınması sağlanmalı transfer tercihleri ve yapılan sözleşmeler bu konuda bir eksiklik olduğunu gösteriyor. Ekonomik ve idari anlamda başarılı ve yeri doldurulamayacak biri.

Faiz ve kur farkını her yönetim öder de, her yönetim bu kur farkını öderken 3 sene de 2 şampiyonluk, 1 TR kupası, 2 Süper kupa, 2 CL üst turu, 1 CL çeyrek finali gibi bir portföy yapamıyor. 2011 öncesi futbol gibi yerlerde sürünen diğer branşların ayağa kaldırılmasını, yatırım yapılmasını ve bu branşlarda alınan avrupa kupalarını, 25 yıl sonra gelen erkek basketbol şampiyonluklarını saymıyorum bile... (Engelli Aslanlar hariç. Onlar her daim başarılı zaten...)

Diğer yönetimler malesef bu faiz ve kur farkını öderken culiolara zapatalara stanculara milyonlarca avro para saçıp ligi 8. bitiriyorlardı. Hele bir de 2012 ve 2013 şampiyonluklarını FT'ye bağlamak ayrı bir saçmalık zaten. Bunu diyebilmek için ağır hasta olmak lazım. Madem herşey FT'de bitiyordu da Rahmetli Canaydın dönemindeki 2. gelişinde neden başarılı olamadı? 50 tane transfer istedi yapıldı, kulüp borç batağına savruldu? Neden bir tane bile kupa alamadı? Hadi kupayı geçtim bari 6 tane yemeyeydi de şikecilerin eline koz vermeyeydi. Bu arada FT'nin şampiyonluklarda katkısı yoktur demiyorum. Onu demekte saçmalık olur lakin "Aslolan Galatasaray'dır" veya "Mevzu Galatasaray'sa gerisi teferruattır" gibi alengirli laflar edip işi delikanlılığa vurup, ondan sonra Galatasaray Başkan'ına saygısızlık etmeyeceksin, egonu Galatasaray sevgisinin üstünde tutmayacaksın. Hadi onu yaptın diyelim ama ondan sonra gidip Galatasaray düşmanları ile şikeciler ile işbirliği LÜTFEN yapmayacaksın!! Bunları yaptın mı senin Galatasaraylılığın sorgulanır.

Lakin kime neyi anlatıyorum ki o da ayrı bir konu :confused: Duvara konuşsam daha iyi :red:

Ne utanmaz insanlar var 2 sampiyonluk tamamen terimin eseridir diye çıkıp ortalarda dolanan. 10 sene once baska baskanlar altinda calisirken de gorduk terimi ve vizyonunu. Bratu&Petre&Tamas&F.Pinto lu donemleri ne cabuk unuttunuz. O gunlerin butun sucu Canaydin in, bugunlerin basarisi Terim in, olabilir mi böyle birsey ya?
Terimin sicip batirdigi paralar yüzünden Galatasaray tarihinin en kotu donemlerine kadar dustu parasizliktan. O zaman Canaydin i basarisiz yapanda tamamen Terim di, adamin hic sucu yokmus boşa gunahini almisiz.
Bu kadar kor gozlerle nasil bakabiliyorsunuz olaya inanilir gibi degil, baskan gider yerine gelen 2 sene içinde rivayi adayı vs herseyi yok ederse o zaman görürsünüz yeni gelen baskanin kimlere hizmet ettigini, Unal Aysal in Galatasaray in cikarlarindan baska bir dusuncesi olmadigini.

Vizyonu vardiysa adam gibi yönetim kurulu olusturacakti. Öyle okul arkadaşı sıra arkadaşıyla iş yaparsa böyle ortada bırakırlar adamı.. Futbolun f sinden anlamayan adamlar dolu etrafinda yönetim kurulunda. Sonucu da bu oluyor ışte. Ya toptan değiştirecek etrafinda ki hainleri yada gidecek...

Yetki alamazsa istifa etsin. Bu pis düzen içerisinde yapabileceği birşey yok zaten. Ondan sonra da hükümet desteği ile başımıza A. Polat'ı getirsinler. İşte o zaman buradaki taraftar bozuntularını göreceğim ben... Riva'yı en iyi bu adam değerlendirebilir. Hükümet destekli bir başkan gelirse o Riva arazisini bize yedirmezler haberiniz olsun sonra üzülmeyin. Çünkü adım gibi biliyorum ki hükümete yakın güçlerin göz koyduğu şeylerden biri riva arazisidir. Bakmayın öyle satılmış medyanın aslında riva arazisi o kadar da kıymetli değil diyerek yapmaya çalıştığı algı manipülasyonuna...

Süper bir tespit! Tebrik ediyorum!

Geri
Üst Alt