Padişaha telefonda ağlayan şerefsizin emrindeki kulu ne bekliyordun ki başka renkdaş?

Sorun şu ki aynı kullardan veya kıllardan bu forumda da var. İşin kötüsü "Ünal Aysal kulübe ne ekonomik ne sportif olarak birşey katmadı istifa etsin" diyebilecek yüzsüzlüğe de sahipler. Allah ıslah etsin başka birşey demiyorum. Sizin gibilere Polatlar Sezginler müstehaktır. Bu adamlar Galatasaraylı ise ben Galatasaraylı değilim.
2011-2012 sezonu başında takım ligi 8. bitirmiş tel tel dökülüyor. Bırak şampiyonlar ligini avrupa kupalarına katılamayan bir Galatasaray var. Buna rağmen o şartlarda Ujfaluji, Muslera, Eboue, Melo, Elmander, Riera, Selçuk İnan vs.. tranferleri gibi nokta atışı transferler yaparak o kritik sezonda çatır çatır top oynayıp şampiyon olduk. Şikecilerin sahasında kupa kaldırdık. Eğer o zor dönemde o transferleri yapabilecek vizyona sahip bir başkanımız olmasaydı nah şampiyon olurduk. Bir de 15 ay sonra gitti Sneijder, Drogba'yı paket halinde aldı bu adam. Fatih Terim'in katkısını inkar etmiyorum ama geçen iki sezonda gelen iki şampiyonluğu tamamen FT'ye bağlamak acizliktir tıynetsizliktir. FT'yi teknik direktör olarak getiren de Ünal Aysal'dır. Madem o kadar iyiydi Canaydın döneminde de 50 tane transfer yapıldı. O zaman da şampiyon yapaydı ya? Hadi yapamadı bari 6 yemeseydi de şikecilerin eline koz vermeseydi ona da razıydık.
Basketbol branşında 30 sene sonra şampiyon oldun EL de çeyrek yaptın. Kadın Basketbol da şampiyon oldun ve avrupanın en büyük kupasını aldın. İkisini de ezeli rakibini yenerek yaptın. Ünal Aysal döneminden önce Futbol dışındaki branşların esamesi okunuyor muydu? Gerçi futbolunda okunmuyordu ya neyse