GSC Haber Galatasaray'da Dursun Özbek Yeniden Başkan Seçildi

Bayram vs tek aday eyvalla ama 10.6da 1.7k oy uzucu katilim aslinda.

Çok şaşkınım...

Fatih Terim'in halinden tavrından işin yöneticilik kısmına geçeceği havasını alıyorum bir süredir. Başka bir ülkede olsa gel federasyonun başına geç diye kapısında yatılırdı hatta. Bizim ülkede davar çobanı tercih ediliyor.
Bence federasyon başkanı olacak. Öyle bir hissiyat var.

eray yazgan gibi şaibeli birine hala listesinde yer veriyor.
bir Allahın kulu da tepki göstermiyor,herkes sinmiş vaziyette
yarın hakkımız yendiğinde yine sus pus olduklarında kimse yaygara yapmasın
demek dursun özbek ve ekibi o kadar başarılı ve kulübü süper yönetiyor ki muhalefet çıkmıyor herkes memnun ne güzel

Arkandayiz baskan. Ama o tahta bi gun Erdem Timur oturacak!

İnanılmaz ilerleme kat etti. Bir zamanlar nefret ederdik, şuan gayet başarılı.

Victor Osimhen, bir mucize eseri 2 sene önce kucağımıza düşmeseydi görürdüm ben Dursun'u da Okan'ı da...

Son 2 şampiyonluk ikisine rağmen geldi. Baş aktör de Osimhen'dir. Miadı dolan yaşlı ve doymuş kadroyu zamanında dönüştüremediler. Yatsınlar kalksınlar Osimhen'e dua etsinler.

Şu yönetime yönetici olarak futbol şube sprumlusu olarak Fatih Terim i alsaydın 10 yıl üst üste şampiyonluk
birazdan vizyon Dursun dede

Bu kadar imkana rağmen taraftarın yarısı yönetiminizden memnun değilse dönüp aynaya bakmanız lazım ama sizde o yüz yok. Liselilerinde karşısına aday çıkaramamasıda ayrı bi kepazelik. Koskoca camiada bu adamın karşısına çıkacak donanımlı bir başkan adayı yoksa bundan sonra başımıza gelecek her şey bize müstehaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eray Yazgan denen herif yine listede mi? Trtsporda açıklamalarini gördüm skandal. Konuşmasını bile bilmiyor

Mutlak butlan kararı aldirip Burak elması getirmek lazım, onu yemesi kolay

galatasaray'a mutlak butlan karari
son 10 yilin baskanlik secimleri ve kazanilan kupalar iptal
ligi ikinci bitiren sampiyon tayin edilecek

Geri
Üst Alt