Galatasaray'da Dursun Özbek'e Rakip Çıktı!

Bu adam hala aday olmadı mı🤣🤣 ne zaman seçim olsa ortaya çıkıp aday oluyordu.

Listeyi görmek lazım. Süheyl Batum hep adı geçen ama kabul etmeyen biriydi. Bu sefer ettiyse liste sağlam diye yorumladım.
Başkanlığa niyeti olan insan 3 günde ikna edilip piyasaya sürülmezdi sesini önceden duyardık bence. Lisecilerin en gözdesi Hamamcıoğlu bile seçilmediyse çok bir değişim olacağını zannetmiyorum.

Allah korusun diyorum. Rezan beyin yaptığı finansı Elmas döneminde gördük o zamanda gram sponsorluk bulamamıştı. Aysal efendi ise hiç gelmesin önce söz verdiği basket sponsorluğunu göstersin. Daha yeni BB'den kurtulacağız derken hop yeni banka borçlarına girmeyelim hiç. Yakarlar bunlar bizi ben diyeyim.

ünal aysal mı :asd:

ocakta kaçmak için mi geliyor
Aysal ismi ürkütür beni. Eski başkan olan birinin Sportif AŞ'de olması ne alaka? GS'yi bırakırken GS ile ilgili projelerim devam edecek dışardan GS'ye yardımcı olacağım demişti. Sonra ortadan kayboldu bir daha kendisini göremedik.

Rezan avukat değil mi finans ne alaka :d Turgay kıran trollünün yer aldığı bir listeyi ciddiye almak mümkün değil. Erden başkan nerdeyse biz ordayız

büyük bir dümenci
İnanmıştık o zaman yetkiler verilmemişti o nedenle gitti sanmıştık dışardan destek verecek, sponsor olacak yok GS Global projesi falan demişti sonra ki süreçte dediğin gibi büyük dümenci olduğu ortaya çıktı.

Geri
Üst Alt