Galatasaray'da Dursun Özbek'e Rakip Çıktı!

Fiili olarak Erden bey Dursun Özbek ile devam edeceğini açıklar ise seçimi kimin kazanacağı belli olur. Erden beyin kararı belirleyici olacak epey.

Listeye bak Turgay Kıran, Rezan, Mete İkiz, Albayrak tamam şimdi gönül rahatlığı ile Özbek kazanmalı diyebilirim. Resmen tepeyi terk edecek adamlar listesi. Kıran'ın olması bile gösteriyor bazı şeyleri. Umarım sayın Özbek'in daha güçlü bir yönetim yapması için ateşler bu. Ali Yüce'nin yanında 2-3 güçlü isim daha getirirse çok iyi olur. Erden Timur Aş'de devam etsin.

Bu Yiyici team 2 sene önce nerdeymiş acaba para olarak biraz kalkındık direk yemeye geliyorlar inanılmaz yav

Özbek'in işini kolaylaştırır diye düşünüyorum

Bazıları için yiyici diyemem ama Kıran'ın olduğu tarafın karşısı her daim doğru olandır. Ben artık Bjk'liyim demiş adam bu ya.
En başta ünal başkan ın yıllardir hiç hareket etmeyip olası bankalar birligi çıkısında ortaya çıkısı gösteriyor zaten bence.

Listede tanıdığım adamlar arasında liyakatinden emin olduğum tek adam muhterem Alp Başkan. O da 85 yaşında; altına bez bağlanıyordur artık...

Geçiniz...

Adına Şampiyonlar Ligi müziği bestelenen Ünal Aysal avrupada başarıyı getirecektir.
Kimseye sormadan alıp, maaşını ödemediği için kaçırttığı İzet Hajrovic de kulüpsüzmüş 1 yıldır; 32 yaşında mis gibi adam, bonservis riski de yok...

Burası Galatasaray burası demokrasi. Dursun Özbek de centilmenlik çerçevesinde Züyehl beye oyunu verir Züyehl bey ise Dursun Özbeke verir.

Dalga geçilecek bir durum yok

bu adamların listesinin hocası

tam FT gibi geldı bana bılmem katılır mısınız?

ünal başkan gelse de ali koça agzının payını verse

Comak sokmaya calisiyorlar

Basarisiz bir durum olur ozaman anlarim ama bir dönem daha kalmayi hak eden bir yönetim performansi var iken birileri Galatasaray’i durdurmak icin harekete gecmis

Ve o birileri ne yazik ki kendi camiamizdan oluyor senelerdir,asla ders cikarilmiyor

İşte bu. 6 yıldır şampiyonluğun önğnden geçemeyen adama rakip çıkaramayan bazı camialar gibi kulağımızın üstüne hiçbir zaman yatmıyoruz. Mevcut başarılı yönetimi sonuna kadar zorlayıp, en iyiyi arzuluyoruz. Bu arada erden başkanı olan kazanır :)

İşte bu. 6 yıldır şampiyonluğun önğnden geçemeyen adama rakip çıkaramayan bazı camialar gibi kulağımızın üstüne hiçbir zaman yatmıyoruz. Mevcut başarılı yönetimi sonuna kadar zorlayıp, en iyiyi arzuluyoruz. Bu arada erden başkanı olan kazanır :)
2 yıldır başarılı olan yönetime bitime 4 hafta kala 4 puan öndeyken rakip cıkmak gslilik degildir

Canımızdan çok sevdiğimiz Erden ağabeyin ara verdiği bir senaryoda tabii ki de desteğimiz Sn. Süheyl BATUM hocaya olacaktır... Sn. Süheyl hoca heybetli bir yönetimle bizi uçurabilecek bir potansiyeldedir

Geri
Üst Alt