- 12 Haziran 2015
- 32.814
- 25.682
- 2.533
Fiili olarak Erden bey Dursun Özbek ile devam edeceğini açıklar ise seçimi kimin kazanacağı belli olur. Erden beyin kararı belirleyici olacak epey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Listeye bak Turgay Kıran, Rezan, Mete İkiz, Albayrak tamam şimdi gönül rahatlığı ile Özbek kazanmalı diyebilirim. Resmen tepeyi terk edecek adamlar listesi. Kıran'ın olması bile gösteriyor bazı şeyleri. Umarım sayın Özbek'in daha güçlü bir yönetim yapması için ateşler bu. Ali Yüce'nin yanında 2-3 güçlü isim daha getirirse çok iyi olur. Erden Timur Aş'de devam etsin.
Bazıları için yiyici diyemem ama Kıran'ın olduğu tarafın karşısı her daim doğru olandır. Ben artık Bjk'liyim demiş adam bu ya.Bu Yiyici team 2 sene önce nerdeymiş acaba para olarak biraz kalkındık direk yemeye geliyorlar inanılmaz yav
En başta ünal başkan ın yıllardir hiç hareket etmeyip olası bankalar birligi çıkısında ortaya çıkısı gösteriyor zaten bence.Bazıları için yiyici diyemem ama Kıran'ın olduğu tarafın karşısı her daim doğru olandır. Ben artık Bjk'liyim demiş adam bu ya.
Kimseye sormadan alıp, maaşını ödemediği için kaçırttığı İzet Hajrovic de kulüpsüzmüş 1 yıldır; 32 yaşında mis gibi adam, bonservis riski de yok...Adına Şampiyonlar Ligi müziği bestelenen Ünal Aysal avrupada başarıyı getirecektir.
simdiden sizin gibiler cıktı mı meydana!!Adına Şampiyonlar Ligi müziği bestelenen Ünal Aysal avrupada başarıyı getirecektir.
kac yasındasınünal başkan gelse de ali koça agzının payını verse
2 yıldır başarılı olan yönetime bitime 4 hafta kala 4 puan öndeyken rakip cıkmak gslilik degildirİşte bu. 6 yıldır şampiyonluğun önğnden geçemeyen adama rakip çıkaramayan bazı camialar gibi kulağımızın üstüne hiçbir zaman yatmıyoruz. Mevcut başarılı yönetimi sonuna kadar zorlayıp, en iyiyi arzuluyoruz. Bu arada erden başkanı olan kazanır![]()