Galatasaray'da Dursun Özbek'e Rakip Çıktı!

Arif Çelik

Berlin Panteri
Burhan Can Terzi: "Süheyl Batum önderliğinde çok güçlü bir listeyle Galatasaray'da başkanlık yarışına giriliyor."

images

Kimdir necidir? Biliyorsun sanirim
Liseli, Anayasa Hukuku profesörü. Aynı zamanda chp'den milletvekiliydi bir dönem. Tv'lerde sürekli çıkar kendisi. Hatırladığım kadarıyla da bir dönem AİHM'de Türkiye'nin davalarına bakmıştı. Gayet siyasi bir karakter.

Süheyl Abi iyi bir Cimbomludur adaylıkta da sıkıntı yok fakat lisenin karşı tarafa bir aday çıkaralım çalışmasından başka bir şey değil aday olması bu da bir gerçek.

Kadir çetinçalı: Süheyl Batum ile geçtiğimiz hafta görüştüm. "Galatasaray'ın yönetiminde ya da başka bir pozisyonunda görev almayı düşünmüyorum." dedi. Bu adaylığın olacağını hiç sanmıyorum.

alacağı 100 oy için kendisini ve ekibini tebrik ederiz

Hocamdır. Kişisel olarakta tanıyorum kendisini babamla iletişimleri var. İyi Galatasaraylıdır ve Hukukçudur. Bakalım. Hayırlısı olsun. NŞA’da, Dursun Özbek’ten daha bir başkan sıfatları var. Ama koltukta görmek lazım. Erden Timur vs listesinde olursa işler değişir.

Süheyl Abi iyi bir Cimbomludur adaylıkta da sıkıntı yok fakat lisenin karşı tarafa bir aday çıkaralım çalışmasından başka bir şey değil aday olması bu da bir gerçek.
Listeyi görmek lazım. Süheyl Batum hep adı geçen ama kabul etmeyen biriydi. Bu sefer ettiyse liste sağlam diye yorumladım.

Geri
Üst Alt