Galatasaray'da Dursun Özbek'e Rakip Çıktı!

Dursun Özbek her ne kadar başarılı bile olsa son 2 yıldır, Erden Timur olmayacaksa listesinde düşündürüyor açıkçası. Diğer adayın listesi de inandırıcı gelmiyor bana.

Bu kadar her seçim öncesi başkan olması istenmesine rağmen olmayan Ünal Aysal neden bir başkan altında yer alsın ?

Hadi Abdürrahim neyse. O medya önünde olsunda nasıl olursa olsun mantığında.

Gereksiz bir hamle olmuş. Bizim yedek başkanımız bile hazır.

Galatasaray Üniversitesinde 'Galatasaraylılık Nedir' diye kısa programlı dışarı açık bir eğitim mi verilse acaba.

Takım dolu dizgin şampiyonluğa gidiyor. İhtiyacımız olan tek şey kenetlenmek ve Konsantrasyon. Birileri çıkıp Galatasaray ı karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Bunun adı İHANET tir. Bedeli ağır olur.

Takım dolu dizgin şampiyonluğa gidiyor. İhtiyacımız olan tek şey kenetlenmek ve Konsantrasyon. Birileri çıkıp Galatasaray ı karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Bunun adı İHANET tir. Bedeli ağır olur.
yahu niye bu kadar ekstrem ve dramatize ediyorsunuz.

gelmeyin şu yayın ve tivit habercilerinin galyanına yahu.

Liseli, Anayasa Hukuku profesörü. Aynı zamanda chp'den milletvekiliydi bir dönem. Tv'lerde sürekli çıkar kendisi. Hatırladığım kadarıyla da bir dönem AİHM'de Türkiye'nin davalarına bakmıştı. Gayet siyasi bir karakter.
Iyide biz siyaset yapmicaz, birde chpden millet vekiliydi diyon. Bu bize hic yaramaz. Görundugu gibi gereksiz bir adaya benziyor

Zor zamanda ortalikta gözukmeyen iyi zamanda cikmasin ortaya bi zahmet. Tekrar zor zamanlar gelir, o vakit aday olsun görelim

Iyide biz siyaset yapmicaz, birde chpden millet vekiliydi diyon. Bu bize hic yaramaz. Görundugu gibi gereksiz bir adaya benziyor

Zor zamanda ortalikta gözukmeyen iyi zamanda cikmasin ortaya bi zahmet. Tekrar zor zamanlar gelir, o vakit aday olsun görelim
Dursun Özbekte ilk günden heeeeeyt diye adayım diye çıkmadı .

MÖ ve Hamamcıoğlı listeleri varken seçimi erteleyen bir talep oluşturuldu - sonrasında Dursun Özbek ortaya çıktı. MÖ de hemen listesini birleştirdi onla kazanmak için - ULTRA GS SEVDASI olduğunu sanmıyorum ordaki birlikteliğin kusra bakmasın kimse. İşler iyi giderken kimlerin nasıl süreçten geldğini unutmayalım.Ki ozaman bile bölünmüşlük vardı adaylara bakışta. minnacık fark ile kazandı ve de o gelişmelerden sonra.

olay iyi zamanda kötü zamanda ortaya çıkma değil. Bahsettiğiniz insanların hepsi Galatasaray camiasının içinden kişiler.

aday liste çıkması ayrıca ÇOK ÖNEMLİ - karşısında aday olmayınca kendini rahat hissetmesin yönetim diye yapılan bir olay - seçim olsun hepside bunu söyleyecek. Mesaj "kimse sanmasınki GS de bir grup bri şeyler yapıyor başka adam yok" .. mesaj budur.

görende sanar Ali Koç adam yerleştirdi - GS başına kukla koyacak...

Hayır ben bu kadar gündem olmasına sinirleniyorum. Elbetteki isteyen aday olur. Sadece öncelikle lig e odaklanmalıyız.
iyide abicim senin bir teknik kadron var - futbolcu niye seçimi düşünsün allah aşkına. tamamen farklı süreçleri tedirginliğe vuruyorlar. bu kadar zayıf bir yapımız yok , o kadarda değil.

insanlar klavye başından sallıyor şimdi hayatlarında görmedikleri tanımadıkları kişilere.

GS tarafından haber için en çok izlediğim Haluklar bile "konuşmayağız , şampiyonluk varken akti değil" deyip 1 saat bunu konuşuyorlar - uyuz oluyorum. Etkileşim hastalığı tamamne.

Aysal dönemi durduk yere Terim e milli takım teklif edildi. Demirören bilerek yaptı bunu ve ne Aysal kaldı, Ne Terim sonunda ;)
Evet o olay takımın ahengini bozdu. Buradaki konu Dursun Özbek'e rakip çıkması. Çıksa ne olur çıkmasa ne olur bu takımı etkilemez. Burada esas konu Erden Timur'un olup olmayacağı, diğer konular teferruat.

iyide abicim senin bir teknik kadron var - futbolcu niye seçimi düşünsün allah aşkına. tamamen farklı süreçleri tedirginliğe vuruyorlar. bu kadar zayıf bir yapımız yok , o kadarda değil.

insanlar klavye başından sallıyor şimdi hayatlarında görmedikleri tanımadıkları kişilere.

GS tarafından haber için en çok izlediğim Haluklar bile "konuşmayağız , şampiyonluk varken akti değil" deyip 1 saat bunu konuşuyorlar - uyuz oluyorum. Etkileşim hastalığı tamamne.

Sıkıntı şu kulübün içinde ne zaman işler iyi gitse ortalığı karıştıran monşer bir guruh var. Hoşumuza gitmese de durum böyle. İşler kötü giderken hiç birisi yok. dediğim gibi tepkim şu an gündemin değiştirilmesine.

Geri
Üst Alt