Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
bu endüstride fazla sabır yok adem, eskisi gibi değil
çocuklar bir vidyo oyununu bitirdikten sonra bile yenisini oynamak istiyor
prandellinin kellesini 3 haftada almadık mı?
ftnin gideceği realden 6 yediği gün belli olmuştu
sonrasında yaşananlar yemeğin sosu mezesi oldu sadece
bu piyasa gün geçtikçe daha acımasız hale geliyor
geçmişte başarısı vardı diye kimse kimseyi gereğinden fazla barındırmıyor
manchester en fazla bir sene şans verir van gaale
takımın sıralamasına göre de karar verirler
bu yine iyi olasılık
Haklisin bu konuda. Ama dedigin gibi futbol Ülke´lerinde yinede en az bir sene süre verirler sana. Wenger dedigimiz adam halen takimin basinda... Bir maglubiyetten sonra teknik adami istedigin gibi elestir, ama gönderirsen sezonu cöpe atmis oluyorsun. Van Gaal "normal" bir TD olsa takimi Terim gibi iki sene Sampiyon yapsa bu hezimetten sonra, United onu 5-6 sene tutmaya calisir.
Onlarin kisasi bize göre yinede baya bir uzun oluyor...
Mesele Mancini begenmedigim ve bize uygun görmedigim bir TD olmustur. Ama zamaninda Luce gibi ligi bilen adam gelmiyecekse, ligi tanimaya baslamis Mancini ile devam edelim demistim. Ben Prandelli´yi asmadim, her teknik adama ben prensip olarak belirli bir süre veririm, sonra herkezden agir elestiririm düzelme olmaz ise. Prandelli birde sempati duydugum bir Teknik Adam´di, yani bence sabredersek iyi isler cikaracaktir. Ama takim 14-15 hafta sonra belirli bir seviyeye gelmiyorsa eger, sempati duymam onu dokunulmaz yapmayacaktir.
Van Gaal meselesi ama garip, Sampiyon olup, gelecek sene sezon ortasinda da gidebilir. Cok suratsiz bir insan, ve oyunculari bir süre sonrasinda nefret etmeye basliyor. Sonra Yönetim ile de devamli zitlasiyor herkezi kendine düsman ediyor. Onun ile ilgili bir tahmin vermek zor, ama basarisiz oldugunu cok ender gördüm bu adamin. Insallah United gönderir sezon sonu, sonra bize gelir.
Inanilmaz antipatik bir insan, ama cok seviyorum bu adami.
Louis van Gaal woedend op Wesley Sneijder (WK 2014) - YouTube