GSC Portal Galatasaray'da Fatih Terim Bombası!

Fatih Terim´e TFF´de görev aldigindan dolayi kizan, ama Galatasaray´in o kuruma futbolcu göndermesine ses cikaramayan, yada ayni zamanda Ergin Ataman´in TBF ile calismasina söz söyleyemeyen bu konuda iki yüzlüdür. Fatih Terim kariyeri boyunca Galatasaray ve Milli Takimi calistirmis, basinda kim olursa olsun, satlar uygun olursa iki kurumda da calisabilir...

Milli takımda görev almak kimse için tepki gösterilecek bir durum değil. Birbirleriyle ilgisi olmayan iki durum.

Gulunc insanlari seviyorum ne yapiyim.

Belli seni nekadar cok güldürdügüm...

''Dört maç için anlaşmıştı, kovulunca vade uzadı!'' diyebilmeni tebrik ederim, zaten o yüzden ''Birileri rahat etsin diye Galatasarayla sözleşme uzatmam'' diye kafa tutmuştu, Galatasaray başkanına!...
Uzayda yaşayıp, arada bir Dünyaya uğruyor olmalısın!...Önceki yorumlarında da hep böyle yanlı çarpıtmalar yaptığın için gönül rahatlığıyla bu sözü kullanıyorum, normalde ''Sataşma'' olarak algılanabilecek ifadelerden kaçınırım...

Oktay Mahmuti´ye aynisi yapilmisti, o samimi bir teklif degildi. Fatih Terim o teklifi nasil algiladigini acikladi zamaninda... Terim´in sözlesmesini daha önce uzatacaktin, yada yolunu önceden ayiracaktin hoca ile anlasarak.

Milli takımda görev almak kimse için tepki gösterilecek bir durum değil. Birbirleriyle ilgisi olmayan iki durum.

Ben bunu yazdim zaten öbür mesajimda...

"Ergin Ataman´a da laf gelmesin zaten, dogrusu da bu. Federasyonlarin basinda böyle insanlarin tahammül gördügü, Ülke sporuna hizmet edenlerin sucu degil. Devlet tahammül ediyor, ona halk tahammül ediyor, hatta Uluslararasi federasyonlar bile bukadar olaya ragmen halen tahammül ediyorsa adamlar ne yapsin. Almanlarin efsane bokseri Max Schmelling vardi, adam müthis bir yetenekti, ama ne yapsin herif sporculuk zamaninda Ülke Hitler gibi bir deli tarafindan yönetildiyse? Adami istemedigi halde zorla propaganda araci olarak kullanmislardi.
(Joe Louis dedemizi yenen yegane adamlardan, sonra Louis onu öbür macta madara etmisti)"

Haberin inandırıcılığı yok muhtemelen şuan tüpçü ile golf sahasındadır beyefendi..Doğru olduğunu varsayarsakta sap ile samanı karıştırmamak gerek.Fatih Terim liderdir ama teknik direktör olarak,başkan olmak için gerekli vasıflara sahip değildir.

Oktay Mahmuti´ye aynisi yapilmisti, o samimi bir teklif degildi. Fatih Terim o teklifi nasil algiladigini acikladi zamaninda... Terim´in sözlesmesini daha önce uzatacaktin, yada yolunu önceden ayiracaktin hoca ile anlasarak.

Yine yandan, yine kaçamak!...Bahsettiğim 'Birileri rahat etsin diye...'' sözünün ''Kovir misen Agam?'' repliğinden ne farkı var?...Sonra ''Başkan haksız yere kovdu!''...Oldu canım!...

GS ın içerisi azıcık tanıyanlar Fatih Terimin GS a başkan olma gibi bir ihtimalinin olmadığını bilir.
Teknik direktörlük başka kulüp yönetmek bambaşka birşey.
Fatih Terimin yapabilecğei iş değil...

Hadi olsun yapabilecek olsun. Yinede başkan olamaz GS a . Yapmazlar..
Haber % 100 asparagas..

Ayrca GS da Fatih terim ile herhangi bir pozisyonda çalışacak çalışmayı isteyecek. Sadece ve Sadece Ali Dürüst ile Abdurrahim kaldı.

başka hiç kimse Fatih Terim ile çalışmayı istemez. O kadar da iddialıyım..

Bu yüzden de Fatih Terim in GS da uzun yıllar bir daha görev alacağını düşünmüyorum..

O yüzden hep iddia ettim. 5-10 yıla kalmaz Fatih Terim FB nin teknik direktörü olur. Yazın bir kenara

Kaynak: Takvim. Bizim diyanet takvimi bile daha mantıklı konuşur :)

Cris, Almaguer, Yiğit, Lutu, Lukunku...Uzar gider...

Serhat Gargameli bile anlamis Terim'i. Bak ne diyor.

"Fatih hocanın, biliyorum alınacak ama futboldan iyi anladığını ama futbolcudan hiç anlamadığını düşünüyorum. Zaten Hagi’nin transferi gündeme geldiğinde de dudak bükmüş, “Olsa da olur, olmasa da olur” demişti."

Serhat Gargameli bile anlamis Terim'i. Bak ne diyor.

"Fatih hocanın, biliyorum alınacak ama futboldan iyi anladığını ama futbolcudan hiç anlamadığını düşünüyorum. Zaten Hagi’nin transferi gündeme geldiğinde de dudak bükmüş, “Olsa da olur, olmasa da olur” demişti."

Sen Hagi ile ilgili dönemin yöneticilerin aciklamasina bak, Gargamel atiyor kafasindan.

"Neden başarısız buluyorum. Bizden sonra yeni ekinler ekilmedi. Bizim başarımız 92'ye dayanıyor. O ekinleri de Fatih Terim ekmiştir! 92 Akdeniz oyunlarında şampiyon olduk. Aynı ekip Dünya üçüncüsü oldu."

Alpay Özalan...

Fatih Terim futbolcudan anlamiyorsa, ozaman 1990´lardan sonra gelen basarilar ya hayal, yada tesadüf.

O sözden onu sen cikariyorsun. Sezon sonu görüsürüz dedi bu konuyu Terim.

Diyelim ki ben ve bütün kamuoyu art niyetliyiz, mümkündür...Peki sen kimi kastettiğini düşünüyorsun, o ''Rahat etsin'' sözünden?...Buna cevabın yoksa ne diye diretiyorsun ki?...

''Derhal bir basın toplantısıyla kimi kastettiğini açıkla ya da istifanı ver!'' dememiş olması nedeniyle Ünal Aysal' ı hatalı buluyorum bu konuda...

"Biliyorsunuz milli takımda Galatasaray'ı, Galatasaray'da milli takımı konuşmuyorum. Benim yapmış olduğum sözleşme meseli çok uzadı. Ben 1974 yılında Galatasaray'a imza attım. Bugüne kadar yapmış olduğum bir tane mukaveleye bakmadım. Yakın zamanda 'Galatasaray beni bırakmadıkça bende Galatasaray'ı bırakmam' açıklamasını yaptım. Böyle yapmış birisi olarak sözleşme, sözleşmeme meselesi maalesef simge haline getirdiniz. Önümüzde o kadar önemli maçlar varki oraya konsantre olacağımıza sözleşme meselesini Galatasaray aleyhine getirdik. Sözleşmenin böyle devamının zarar vereceğini düşündük. Galatasaray benim için tercih ve seçenek değildir. Hiçbir zaman hayatımda da olmadı. Bana 'Gel dediler geldim, çalış dediler çalıştım, koş dediler koştum' Ama git derlerse hemen gitmem direnirim. Bugüne kadar ben olaylara kurumsal değil durumsal baktım. Daha öncede benim sözleşmem vardı. Yapılan sözleşmelerin içini okumadım. Sadece bu kez imzada tarafların ayrılması halinde 15 günlük süre konmuştu ben bunu bir saate indirdim. Ben kağıttan öteye gitmeyen sözleşmeler mukaveler gördüm. Mukavelede ne yazıyor ilgilenmedim. Sözleşmeyle ligili ağzımdan tek laf çıkmadı. Ne gelişlerimde ne de kalışlarımda birinin içi rahat etsin diye bir halim yok. Hiçbir şeye imza atacak değilim. Beni çok iyi tanıyorsunuz." Fatih Terim, bugüne kadar atmış olduğu imzaların hep arkasında durduğuna vurgu yaparak, "Artık bu mukavele üzerine senaryo yazmayı bırakalım. Ben her imzaya sahip çıktım. Arkasında durdum. Zaten bizim imzalarımız zaten birer sene birer sene gidiyor. İlk anlaşmamda da bir seneydi. Başkanımızın bir sözü vardı. 'Başarıya endeksli sözleşme yapıyoruz. Sürekli başarı diyordu' Her sene imza devam eder birer yıl kalarım. Kimse rahat etsin veya etmesin diye imza atacak halim yok."

FB´nin Ersun Yanal´a yaptigi gibi sözlesme yapmislar Terim´e zamaninda. Bu durumda oda sezon sonunda her sene bir yil uzatiriz diyor...

Keske bu olaylara hic girmeseydi. Bu sürecte Terim´in de hatalari vardi ama adamin son iki senede dolmus oldugu belliydi.

Son düzenleme:

Forum adina uzuluyorum acikcasi, daha once de belirtmistim. Adem Cakar isimli, Ahmet Cakar avatarli birinin her baslikta zirvaldigi bir forum haline gelmesi uzucu GSC'nin.

Burak Canaslan gibi uyelerin sayisi artsin istiyorum ama senin gibiler yuzunden o da cok durmaz burda.

Sen Hagi ile ilgili dönemin yöneticilerin aciklamasina bak, Gargamel atiyor kafasindan.

"Neden başarısız buluyorum. Bizden sonra yeni ekinler ekilmedi. Bizim başarımız 92'ye dayanıyor. O ekinleri de Fatih Terim ekmiştir! 92 Akdeniz oyunlarında şampiyon olduk. Aynı ekip Dünya üçüncüsü oldu."

Alpay Özalan...

Fatih Terim futbolcudan anlamiyorsa, ozaman 1990´lardan sonra gelen basarilar ya hayal, yada tesadüf.

Valla tahmin ettim alintilayacagini:). Terim'e laf söylendimi dayanamiyorsun. 90'li senelerde Terim basarili oldu. Ama milli takimi Sepp Piontek'ten devraldi. Alpay kasabi ne zamandan beri bilirkisi oldu futbolda?

Geri
Üst Alt