Imzami atiyorum. Bizim tartismalarimiz daha cok TD´lik konusundaydi. Terim´i sadece gaz gaz diye sinirlandiranlaraydi tepkim.
Ruh, takimi bir arada tutma, hedefe odaklandirma, motivasyon, cosku gibi özellikleri var, bunu herkes biliyor.
Ama dedigin gibi, karakter herseyden önemlidir. Fatih Terim sadece Galatasaray´da calistigi dönemlerde Galatasarayliligini hatirlayanlardan.
Calismadigi zamanlarda hep mesafe koymustur, bunu da belli etmistir. Kendini Galatasaray´dan büyük gören bir zat kendisi.
Benim icin tamamen bitmistir Fatih Terim. Bir daha asla migdem kaldirmaz Fatih Terim´i. Bu konuda Senol Günes´in ceyregi kadar karaktere sahip degildir.
Mesele sadece Tayyip falan da degil. Sevebilir, onun fikridir, beni de ilgilendirmez. Ama sen düsmanlarinin emrine girdin.
Galatasaray´dan ayrilinca dost mu oldular? Bu nasil karakter? Sen baskiyi Tayyip´e yapsaydin. Bunlar gider, ben gelirim. Yoksa olmaz deseydin.
buna ek olarak, Galatasarayin basindayken yabanci kurali yukari, yabanci kurali asagiya diye yeri gögü inleten terim efendi, bi anda Galatasaray'dan kovulunca, yabanci kuralinin y'sini agzina almadi, hem de bu kurali düzenleyen kurumun yetkili insanlarindan biri olunca.
Bu da sunu gösteriyor, Terim de öyle bir ego var ki, "Ben Galatasaray'da degilsem, Galatasaray batsin, gitsin, küme düssün, yabancilarindan faydalanamasin, iyi yabanci getiremesin, bana mahkum olsunlar" diye düsünüyor.
Yahu sen belki Galatasaray'in Teknik Patronu olmayabilirsin, hadi "Vatani görev" olarak Milli Takimin TDligini de yapabilirsin (sanki bana memleketi kurtacak), ama sen hersey bi kenara bu kulübün Divan Kurulu üyesisin. Yarin secim var, istersen gidip oy da kullanabilirsin, neden bagli oldugun kuruma örnegin Yabanci Kurali konusunda baski yapmiyorsun.
Yanliz tuhafima giden, karsiyakadan ayrilan oyuncu/teknik direktör/yönetici her zaman ayrildiktan sonra da camiasinin lehine elinden gelen herseyi yapar, bizimkiler ise bizden ayrildiklari vakit, fblilerden daha cok zarar vermek icin ugrasip dururlar.
Terim konusunda, ayni durumda FB olsaydi, eski tdleriyle TFF'ye istediklerini yaptirirlardi. Hos, eski td'ye pek gerek de yok. Nasil olsa RTE, YD ve GG yeterince kiyak geciyorlar...