GSC Portal Galatasaray'da Fatih Terim Bombası!

Padisahindan izin alsin önce. Galatasaray izin alip calisacaginiz ya da yöneticeginiz bir kulüp degildir.

Isine bak. Türk futbolunu bitiren Galatasaray düsmanlariyla kol kola takil. Bizden uzak dur.

Sen Hagi ile ilgili dönemin yöneticilerin aciklamasina bak, Gargamel atiyor kafasindan.

"Neden başarısız buluyorum. Bizden sonra yeni ekinler ekilmedi. Bizim başarımız 92'ye dayanıyor. O ekinleri de Fatih Terim ekmiştir! 92 Akdeniz oyunlarında şampiyon olduk. Aynı ekip Dünya üçüncüsü oldu."

Alpay Özalan...

Fatih Terim futbolcudan anlamiyorsa, ozaman 1990´lardan sonra gelen basarilar ya hayal, yada tesadüf.
klavyen duman almaya basladi adem..sakin ol;cami ac ve biraz soluklan artik..

★☆★

GS ın içerisi azıcık tanıyanlar Fatih Terimin GS a başkan olma gibi bir ihtimalinin olmadığını bilir.
Teknik direktörlük başka kulüp yönetmek bambaşka birşey.
Fatih Terimin yapabilecğei iş değil...

Hadi olsun yapabilecek olsun. Yinede başkan olamaz GS a . Yapmazlar..
Haber % 100 asparagas..

Ayrca GS da Fatih terim ile herhangi bir pozisyonda çalışacak çalışmayı isteyecek. Sadece ve Sadece Ali Dürüst ile Abdurrahim kaldı.

başka hiç kimse Fatih Terim ile çalışmayı istemez. O kadar da iddialıyım..

Bu yüzden de Fatih Terim in GS da uzun yıllar bir daha görev alacağını düşünmüyorum..

O yüzden hep iddia ettim. 5-10 yıla kalmaz Fatih Terim FB nin teknik direktörü olur. Yazın bir kenara

agzindan bal damliyor.

Insallah boldladigim kisim gerceklesir.

AMIN.

Padisahindan izin alsin önce. Galatasaray izin alip calisacaginiz ya da yöneticeginiz bir kulüp degildir.

Isine bak. Türk futbolunu bitiren Galatasaray düsmanlariyla kol kola takil. Bizden uzak dur.

senin gibi eskiden terim'e toz kondurmayan biri bile, bu sahisdan bu denli soguduysa, fazla söze gerek yok.

Dediklerine ayrica harfiyen katiliyorum.

Gitsin rte ile, tüpcüyle memleketin her metrekaresini üstüne cikarsinlar.

bi kac stadyuma daha ismini versin.

Galatasaray bu sahislarin serefinin yetmeyecegi kadar serefli bir camiadir.

Valla tahmin ettim alintilayacagini:). Terim'e laf söylendimi dayanamiyorsun. 90'li senelerde Terim basarili oldu. Ama milli takimi Sepp Piontek'ten devraldi. Alpay kasabi ne zamandan beri bilirkisi oldu futbolda?

Sen Fatih Terim´in önceden Ümit Milli takimini calistirdigindan haberdar degilsin galiba. Alpay Özalan tabiki bilirkisi, adam kendisinin de dahil oldugu oyuncu grubundan bahsediyor.

senin gibi eskiden terim'e toz kondurmayan biri bile, bu sahisdan bu denli soguduysa, fazla söze gerek yok.

Dediklerine ayrica harfiyen katiliyorum.

Gitsin rte ile, tüpcüyle memleketin her metrekaresini üstüne cikarsinlar.

bi kac stadyuma daha ismini versin.

Galatasaray bu sahislarin serefinin yetmeyecegi kadar serefli bir camiadir.

Aynen öyle. Karakter meselesi biraz. Bu olay Fatih Terim efsanesini bende öldürdü. Cünkü yaptigi büyük karaktersizlikti.

Ya diyelim ki kovuldun. Diyelim ki bi Baskan seni sevmedi, postaladi. Senin düsüncene ne oldu be adam?

Bi adamin emriyle bu kadar kücülecek bir adamsan eger, yemisim senin Imparatorlugunu.

Benim sevdigim Fatih Terim madem Galatasaray´dan kovuldu, ki bence sonuna kadar haketti, yine de bu serefsizlerle calismazdi.

"Galatasaray´dan da ayriliyorum, sizin gibilerle de asla calismiyorum" deseydi, Ünal Aysal coktaaaan indirilmisti. Öyle seviyorduk onu.

Sen Fatih Terim´in önceden Ümit Milli takimini calistirdigindan haberdar degilsin galiba. Alpay Özalan tabiki bilirkisi, adam kendisinin de dahil oldugu oyuncu grubundan bahsediyor.

madem adam gençleri bulup çikarmakta iyi, 2000'den sonra kaç kere geldi milli takima, neden bulup çikaramadi? Simdi neden yapamiyor?

Diyelim ki ben ve bütün kamuoyu art niyetliyiz, mümkündür...Peki sen kimi kastettiğini düşünüyorsun, o ''Rahat etsin'' sözünden?...Buna cevabın yoksa ne diye diretiyorsun ki?...
''Derhal bir basın toplantısıyla kimi kastettiğini açıkla ya da istifanı ver!'' dememiş olması nedeniyle Ünal Aysal' ı hatalı buluyorum bu konuda...

Yani Ünal Aysal´in egosu Galatasaray´in menfaatinden daha önemli ? O aciklamanin bir kismini cimbizlamak ile bir yere varamazsin. Tamamini koydum o aciklamanin, neden onu söyledigi belli oluyor.

madem adam gençleri bulup çikarmakta iyi, 2000'den sonra kaç kere geldi milli takima, neden bulup çikaramadi? Simdi neden yapamiyor?

Fatih Terim en alttan basladi bu ise, alt yapi hocasi olarak o olayi 1994´de birakti zaten. Yeniden alt yapi ile bizzat o mi ilgilensin ? Türkiye´de adam akilli bir alt yapi sistemi yok, bunun bas sorumlusu Terim degil.

Aynen öyle. Karakter meselesi biraz. Bu olay Fatih Terim efsanesini bende öldürdü. Cünkü yaptigi büyük karaktersizlikti.

Ya diyelim ki kovuldun. Diyelim ki bi Baskan seni sevmedi, postaladi. Senin düsüncene ne oldu be adam?

Bi adamin emriyle bu kadar kücülecek bir adamsan eger, yemisim senin Imparatorlugunu.

Benim sevdigim Fatih Terim madem Galatasaray´dan kovuldu, ki bence sonuna kadar haketti, yine de bu serefsizlerle calismazdi.

"Galatasaray´dan da ayriliyorum, sizin gibilerle de asla calismiyorum" deseydi, Ünal Aysal coktaaaan indirilmisti. Öyle seviyorduk onu.

Onur kardes, bazi insanlar vardir, para ugruna herseyden feda eder, bazilari da vardir, prensiplere baglilardir. Terim efendi ilk gruba ait. Bu yillardir böyleydi, efsane diye ortalikda gezdigi zamanlar da böyleydi, ki ben o zaman bile bu sahistan nefret ederdim. Fakat o zaman elde ettigi basarilar cogu taraftarimizin gözünü boyuyordu ve terimin gercek karakterinin üstünü örtüyordu, hatta hatirlarsan son terim döneminin ilk baslarinda senle burada cok tartismistik, hatta ben sana bu adami bu kadar övme gibisinden mesajlar atmistim. Demek istedigim "Ben hakli ciktim" falan degil, bu adamin asil karakteri son 2 yilda gün gibi ortaya cikti, ama buna ragmen burada hala cok bilmis insanlar "imparator imparator" diye sayikliyor. Yazik.

Benim gözümde Ünal Aysal gibi prensipli bir insanin degeri terim gibi para icin hersey yapacak bi insandan kat be kat daha fazla. Isterse Galatasaray'a ünal aysal dan yüz bin kat fazla katki saglamis olsun. Galatasarayliliktan önce Insanlik ve Insan Karakteri gelir. Bu bi sahis'da yoksa, isterse Galatasaray en cok hizmet veren biri olsun, fayda etmez.

Metin Oktay neden her Galatasaraylinin gönlünde ayri bi yerde. Karakterinden, Adamligindan dolayi.

Yüz bin tane gol atmis, bu kadar katki saglamis, bunlar sonra gelen seyler.

Sen ne düsünüyorsun bu konuda, Onur kardes?

Yani Ünal Aysal´in egosu Galatasaray´in menfaatinden daha önemli ? O aciklamanin bir kismini cimbizlamak ile bir yere varamazsin. Tamamini koydum o aciklamanin, neden onu söyledigi belli oluyor.

Mesajımdan bunu anlayan birine laf anlatmak beyhude...Orada 'Galatasaray Başkanlık Makamı' nın yapması gereken hareketten bahsediyorum...İsminin Ünal Aysal ya da Ahmet Çakar olması hiç farketmez...

Onur kardes, bazi insanlar vardir, para ugruna herseyden feda eder, bazilari da vardir, prensiplere baglilardir. Terim efendi ilk gruba ait. Bu yillardir böyleydi, efsane diye ortalikda gezdigi zamanlar da böyleydi, ki ben o zaman bile bu sahistan nefret ederdim. Fakat o zaman elde ettigi basarilar cogu taraftarimizin gözünü boyuyordu ve terimin gercek karakterinin üstünü örtüyordu, hatta hatirlarsan son terim döneminin ilk baslarinda senle burada cok tartismistik, hatta ben sana bu adami bu kadar övme gibisinden mesajlar atmistim. Demek istedigim "Ben hakli ciktim" falan degil, bu adamin asil karakteri son 2 yilda gün gibi ortaya cikti, ama buna ragmen burada hala cok bilmis insanlar "imparator imparator" diye sayikliyor. Yazik.

Benim gözümde Ünal Aysal gibi prensipli bir insanin degeri terim gibi para icin hersey yapacak bi insandan kat be kat daha fazla. Isterse Galatasaray'a ünal aysal dan yüz bin kat fazla katki saglamis olsun. Galatasarayliliktan önce Insanlik ve Insan Karakteri gelir. Bu bi sahis'da yoksa, isterse Galatasaray en cok hizmet veren biri olsun, fayda etmez.

Metin Oktay neden her Galatasaraylinin gönlünde ayri bi yerde. Karakterinden, Adamligindan dolayi.

Yüz bin tane gol atmis, bu kadar katki saglamis, bunlar sonra gelen seyler.

Sen ne düsünüyorsun bu konuda, Onur kardes?

Imzami atiyorum. Bizim tartismalarimiz daha cok TD´lik konusundaydi. Terim´i sadece gaz gaz diye sinirlandiranlaraydi tepkim.

Ruh, takimi bir arada tutma, hedefe odaklandirma, motivasyon, cosku gibi özellikleri var, bunu herkes biliyor.

Ama dedigin gibi, karakter herseyden önemlidir. Fatih Terim sadece Galatasaray´da calistigi dönemlerde Galatasarayliligini hatirlayanlardan.

Calismadigi zamanlarda hep mesafe koymustur, bunu da belli etmistir. Kendini Galatasaray´dan büyük gören bir zat kendisi.

Benim icin tamamen bitmistir Fatih Terim. Bir daha asla migdem kaldirmaz Fatih Terim´i. Bu konuda Senol Günes´in ceyregi kadar karaktere sahip degildir.

Mesele sadece Tayyip falan da degil. Sevebilir, onun fikridir, beni de ilgilendirmez. Ama sen düsmanlarinin emrine girdin.

Galatasaray´dan ayrilinca dost mu oldular? Bu nasil karakter? Sen baskiyi Tayyip´e yapsaydin. Bunlar gider, ben gelirim. Yoksa olmaz deseydin.

Fatih Terim en alttan basladi bu ise, alt yapi hocasi olarak o olayi 1994´de birakti zaten. Yeniden alt yapi ile bizzat o mi ilgilensin ? Türkiye´de adam akilli bir alt yapi sistemi yok, bunun bas sorumlusu Terim degil.

Daldan dala zipliyorsun Adem. Adam Türkiye futbol direktörü olarak getirildi. O zaman geregini yapsinda görelim. 30 kat ücret aldigin rakibine madara olunca rüzgari bahane ederek sorumluluktan kaçiyor. Simdi bu adam dumur oldu orada. Çünkü bilgisi zayif. Göreceksin bak 1 sene içinde kovulacak milli takimdan.

Imzami atiyorum. Bizim tartismalarimiz daha cok TD´lik konusundaydi. Terim´i sadece gaz gaz diye sinirlandiranlaraydi tepkim.

Ruh, takimi bir arada tutma, hedefe odaklandirma, motivasyon, cosku gibi özellikleri var, bunu herkes biliyor.

Ama dedigin gibi, karakter herseyden önemlidir. Fatih Terim sadece Galatasaray´da calistigi dönemlerde Galatasarayliligini hatirlayanlardan.

Calismadigi zamanlarda hep mesafe koymustur, bunu da belli etmistir. Kendini Galatasaray´dan büyük gören bir zat kendisi.

Benim icin tamamen bitmistir Fatih Terim. Bir daha asla migdem kaldirmaz Fatih Terim´i. Bu konuda Senol Günes´in ceyregi kadar karaktere sahip degildir.

Mesele sadece Tayyip falan da degil. Sevebilir, onun fikridir, beni de ilgilendirmez. Ama sen düsmanlarinin emrine girdin.

Galatasaray´dan ayrilinca dost mu oldular? Bu nasil karakter? Sen baskiyi Tayyip´e yapsaydin. Bunlar gider, ben gelirim. Yoksa olmaz deseydin.

buna ek olarak, Galatasarayin basindayken yabanci kurali yukari, yabanci kurali asagiya diye yeri gögü inleten terim efendi, bi anda Galatasaray'dan kovulunca, yabanci kuralinin y'sini agzina almadi, hem de bu kurali düzenleyen kurumun yetkili insanlarindan biri olunca.

Bu da sunu gösteriyor, Terim de öyle bir ego var ki, "Ben Galatasaray'da degilsem, Galatasaray batsin, gitsin, küme düssün, yabancilarindan faydalanamasin, iyi yabanci getiremesin, bana mahkum olsunlar" diye düsünüyor.

Yahu sen belki Galatasaray'in Teknik Patronu olmayabilirsin, hadi "Vatani görev" olarak Milli Takimin TDligini de yapabilirsin (sanki bana memleketi kurtacak), ama sen hersey bi kenara bu kulübün Divan Kurulu üyesisin. Yarin secim var, istersen gidip oy da kullanabilirsin, neden bagli oldugun kuruma örnegin Yabanci Kurali konusunda baski yapmiyorsun.

Yanliz tuhafima giden, karsiyakadan ayrilan oyuncu/teknik direktör/yönetici her zaman ayrildiktan sonra da camiasinin lehine elinden gelen herseyi yapar, bizimkiler ise bizden ayrildiklari vakit, fblilerden daha cok zarar vermek icin ugrasip dururlar.

Terim konusunda, ayni durumda FB olsaydi, eski tdleriyle TFF'ye istediklerini yaptirirlardi. Hos, eski td'ye pek gerek de yok. Nasil olsa RTE, YD ve GG yeterince kiyak geciyorlar...

Mesajımdan bunu anlayan birine laf anlatmak beyhude...Orada 'Galatasaray Başkanlık Makamı' nın yapması gereken hareketten bahsediyorum...İsminin Ünal Aysal ya da Ahmet Çakar olması hiç farketmez...

Ben her olaya duygusal bir bicimde bakmam, makamdan önce menfaat gelir benim icin. Ben rahat degilim, bazilarinin rahat olmasi icin imza atmam dedi adam. Bunda ben sakincali birsey görmüyorum.
Hoca ile köprüye ihtiyacim yok dedi ve Albayrak ile Dürüst´ü gönderdi, sonrasi Galatasaray´in basina gelen kocaman bir felaket.

Geri
Üst Alt