Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
ben teşekkür ederim renktaştesekkur ederim kardesim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben teşekkür ederim renktaştesekkur ederim kardesim.
maalesef beklediğimizle kalırız kimse 200 milyon dolar vermez 20 dönüme (bize ait imara açılan kısmı eklediğim linkten inceleyebilirsiniz ki son imar değişikliğinde tokinin satın aldığı arsayla ittihadı sağlandı bizim yerin) normalde yönetim 500 trilyona bile razı defaten ödemede ama düz 150 milyon doları bulur diye düşünüyorum zira ön değerlendirme dosyalarında eksiklik yoksa 9 firma açık arttırmaya girecek.200 milyon dolar bekleniyor floryada klüp naklen istiyor devlet hasılat paylaşımı
Alemin Tek Kralı
Bu da askıya çıkarılan son imar planının haberi;
Galatasaray Florya arazisinin imar planı askıya çıktı! - 19-03-2018
Evet yeni paylaşım oranı florya'da % 71,43’ü Emlak Konut’a, % 28,57’si ise bize ait olacak. Minimum 600 trilyon maksimum 800 trilyon olur daha fazlası olmaz ki ben 600 bekliyorum. Daha önce başka birçok başlığa yazmıştım.
Kalmayacagiz mustafa baskan bakanlıktan kolaylık istedi ankara ziyaretinde bakanlıkta olumlu dönüş yaptımaalesef beklediğimizle kalırız kimse 200 milyon dolar vermez 20 dönüme (bize ait imara açılan kısmı eklediğim linkten inceleyebilirsiniz ki son imar değişikliğinde tokinin satın aldığı arsayla ittihadı sağlandı bizim yerin) normalde yönetim 500 trilyona bile razı defaten ödemede ama düz 150 milyon doları bulur diye düşünüyorum zira ön değerlendirme dosyalarında eksiklik yoksa 9 firma açık arttırmaya girecek.200 milyon dolar bekleniyor floryada klüp naklen istiyor devlet hasılat paylaşımı
Alemin Tek Kralı
Bunun dışında doğrudur yazdım daha önce hem bu başlıkta hem de diğer yerlerde evet nakden istiyoruz rivadan farklı olarak ki faize gitmesin para diye hürmetler...
Toki ile arazi birleştiBu da askıya çıkarılan son imar planının haberi;
Galatasaray Florya arazisinin imar planı askıya çıktı! - 19-03-2018
Evet yeni paylaşım oranı florya'da % 71,43’ü Emlak Konut’a, % 28,57’si ise bize ait olacak. Minimum 600 trilyon maksimum 800 trilyon olur daha fazlası olmaz ki ben 600 bekliyorum. Daha önce başka birçok başlığa yazmıştım.
O niye öyle? Bizim arazimizin %71’i niye Emlak Konut’un?
GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis imar değişikliği yapıldı toki bitişik arsamızı satın almıştı 2017de hep emsal dediğim arsayı. Linkte imar değişikliğiyle ilgili detaya ulaşırsınız. Bu arsa ile bizim imara uygun arsamızın ittihadı yapıldı. yeşil alanlar-terkinler netleştirildi ve toplam büyüklüğün yaklaşık %70 devletin kalanı bizim oldu. Dolayısıyla satışta da bu oran esas yani rivanın tam tersi ancak burası rivadan daha değerli bir yer olduğundan ve 3.havalimanı sonrası kat izni geleceğinden yeşilköy havaalnı kalkacak orası da imara açılacak kuvvetle muhtemel riva gelirini yakın bir gelirimiz küçücük arsadan gelecek bize floryadan...
Fatih altaylı yazdım hatırlarsan sinan üstat adam turgay cinere 200 milyon dolara sattırmaya dursuna ağabey çekiyordu hatırla duygun hoca zamanında. sonra ne oldu da hain-tefeci olduUgur a rakam konusunda muhalifim . 600 milyon lira filan gelmez buradan , altayli da 120 milyon lira diyor . O da olmaz ama iki tahmin arasinda da 5 kat fark olmaz
761 floryadan gelecek burda eksik veya yanlış algı var761 Sadece Florya icindir degil mi? Eger ikisi icinse fena kaziklandik
761 floryadan gelecek burda eksik veya yanlış algı var
Alemin Tek Kralı
Hayır o rakam yanlış adam teknik şartname parayla diye ajansa rivanın rakamlarıyla karıştırıp çorba yapıp haberi geçmiş sözde gazeteci-haberci nasılsa kimse anlamaz diye ne bilsin aç kurtlar gibi hesap yaptığımızı müptezel761 Sadece Florya icindir degil mi? Eger ikisi icinse fena kaziklandik
200 milyon dolar gelir bekleniyor devlet hasılat paylaşımı biz naklen istiyoruz761 floryadan gelecek burda eksik veya yanlış algı var
Alemin Tek Kralı
Florya ile iliskilendirebilecek 761 diye bir rakam yok , hic bir zaman da olmadi
761 rakami , ilk yuklenicisi degistigi icin 900 kusurden 761 e inen riva ihalesine ait
200 milyon dolar gelir bekleniyor devlet hasılat paylaşımı biz naklen istiyoruz
Biz ok demedigimiz sürece bu ihale yapılma şartı yok
Rivadan gelen paranın burdaki ihale ile uzaktan yakından alakası yok
Nef garanti olarak 200 küsür milyon dolar teklifi var klübe
Bitim aşamasında 400 500 milyon değer biçiliyor arazi üzerindeki gayrimenkullere
Alemin Tek Kralı