Galatasaray'da, Florya Arsasının İhalesi Yapıldı!

Fiiliyatta aynen öyle olacak hasılat paylaşımı filan düşük bedele satıldı denmesin diye kılıftı sadece. Şimdi biz 250 trilyonu bir sene erken alalım da 50 trilyonu faize gitmesin diye yırtınıyoruz.

Insanlar ucuyor rakamlarda diyen ve soyledikleri ile moral bozan bendim , senin dediklerin benden de beter

Gercekler boyleyse baya azmis , ama sadece bizim degil devlet icin de baya azmis

arsanın yaklaşık 3 te 1 i bizim. ayrıca o arsa bize spor amaçlı verilmiş. bu parayı aldığımıza şükredelim.

açık konuşayım ben devlet adamı olsam izin vermezdim.
Evet bunun için florya büyük başarı ki üst kullanım hakkımız doldu floryada pek bilinmez ama gsgm tebligat çıkarsa kanunen diyecek bir şeyimiz yok sadece 15 günlük itiraz süremizi kullanır en fazla 3 ay vakit kazanır yine pılımızı pırtımızı toplar sokakta kalırdık...

Insanlar ucuyor rakamlarda diyen ve soyledikleri ile moral bozan bendim , senin dediklerin benden de beter

Gercekler boyleyse baya azmis , ama sadece bizim degil devlet icin de baya azmis

Türkiyede maalesef durum bu. buna bizim taraftar da dahil bak dursun özbek asılmaya yer aranıyor adam en kötü bir 250 daha gelir diyor rivadan hatta floryadan bizim beklediğimizden düşük gelir (600 bekliyorum dursun 400 diyor bu linç sebebidir :) ) ama bu da bize yeter diyor esas eleştirilecek mesele bu ama gidip yok olmayan tefeciliktir hırsızlıktır bunlara takılıyorlar aha da linki üstelik seçim kaybettikten sonra serdar ali çeliklere verdi bu beyanatı;

Dursun Özbek, HABERTÜRK yazarı Serdar Ali Çelikler'e konuştu

Hayır adam linç edilecekse floryayı 200 trilyon azına uygun görmesidir güya dursun özbek muhalifliği yapılıyor hatta o kadar popüler serdar ali çeliklerin haberi olmasına rağmen itibar görmedi bu haber...

Ama floryada bize tapulu olarak ait olan yerin rantini yemeden geri kalani neden istesin ki devlet ?

Yani orada bizim malimiz olan arsayi da almalari lazimdi ki bugunku rant olusabilsin

Sadece arazi buyuklugu degil , geometrisi de bozuluyor bizim olan bolumu almadan

Ama genel itibariyle katiliyorum , kucucuk yerimiz var , geri kalanin bir kismi kira , oteki isgaliyeydi .

Su anda bile arazinin hepsinde yapilasma izni olmayacak , yesil alan sartiyla bagislanan yer insaata kapali , bir de bizim bolgeyi alamasalardi hic bir sey yapamazlardi orada

Ama floryada bize tapulu olarak ait olan yerin rantini yemeden geri kalani neden istesin ki devlet ?

Yani orada bizim malimiz olan arsayi da almalari lazimdi ki bugunku rant olusabilsin

Sadece arazi buyuklugu degil , geometrisi de bozuluyor bizim olan bolumu almadan

Ama genel itibariyle katiliyorum , kucucuk yerimiz var , geri kalanin bir kismi kira , oteki isgaliyeydi .

Su anda bile arazinin hepsinde yapilasma izni olmayacak , yesil alan sartiyla bagislanan yer insaata kapali , bir de bizim bolgeyi alamasalardi hic bir sey yapamazlardi orada
Evet zaten üstat bundan dolayı süpriz bir şekilde tokinin 2017'de aldığı arsa ile bizim parselin ittihadı yapılıp satışa çıktı ki yeşil alanımız da projede rekreasyon alanı olarak kullanılaca bizim saha olarak kullandığımız yerler hepsi verdiğim linkte var yeni imar düzenlemesi martta olmuştu...

Bizim gsgm kiramiz bitmisti ve yenilenmiyordu bu dogru fakat altaylinin gundeme getirdigi bir sey var , dogru mu bilmiyorum

Diyordu ki bir protokol var , belli bir marjda rakam odeyerek devlete ait bolumu alma hakkimiz vardi , bu kullanilmayarak hata edildi

Ben sahsen bilmiyorum , bu bilgi dogru mu

Florya için ne yapılan bir ihale var ne ödem e
Riva ve florya nın ortak yönü emlak konut güvencesi altında yapılacak olması hurafe uydurmayalım ihalesine çıkılamamış yerin hangi ödemesi o

Alemin Tek Kralı

Bizim gsgm kiramiz bitmisti ve yenilenmiyordu bu dogru fakat altaylinin gundeme getirdigi bir sey var , dogru mu bilmiyorum

Diyordu ki bir protokol var , belli bir marjda rakam odeyerek devlete ait bolumu alma hakkimiz vardi , bu kullanilmayarak hata edildi

Hayır zira onu da yazdım iyi biliyorum duygun hoca zamanı fatih altaylı abi abi diye dursun özbekin peşinde koşuyordu hatta defahatle ağzından kaçırdı yazıhanesine gittim teklif götürdüm diye. Eğer floryayı turgay cinere peşkeş çekseydi dursun özbekten iyisi yoktu fatih altaylı için olmayınca tü kaka.

Bunu birçok kez dile getirdiler sanırım Özhan Canaydın dönemine atıfta bulunuyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burdaki tezatlik hiç arazisi olmayan emlak konutun rivadan yüzde 20 kar marji alıp arazimiz olduğu floryadan biz yüzde 20 ye fit olmamız bu kabul gören bir husus değil size 120 ile 180 milyon verelim sizde buna razı olun anlayışı kabul göremez ham arsa için

Alemin Tek Kralı

Floryada da 80% gelir bize ait ama kendimize ait bolum icin gecerli bir durum bu . Oradaki toplamda 110 donum gibi bir arsanin 20 si mi ne bizim

Bu oranlar yuzunden toplamin 20-30% u bize kaliyor . Rivada arazinin tumu bizim ama floryada bir rant elde edebilmesi icin devlet rivayla birlikte ele alinmasini sart kostu , onlar da kendince hakli yani

Bu tip anlasmalarda klubun zarar gordugunu dusunmuyorum , yapilmasi gereken seylerdi ama o riva satilsin borc bitsin lafi 10 sene onceki kadar gecerli degil cunku futbol ekonomisi ve bizim savurganligimizdaki ivme , gayri menkullerin deger artisindan daha fazla

Ee neye göre floryadan para aldik diyorsun ihalesine çıkılamamış işin hangi parası öyle el altından desen devlet niye girsin bu saçmalığa
Riva bize verilen 508 milyon işin yüzde 80 i falan değil bu işin emlak konut tarafından sana verilen garantisi
Floryada garanti olarak 120 180 milyon sözediliyor bizde uzun vadeli istemiyoruz para akışını
120 vs 180 milyon artı ilerde bize verilecek satış karinin yüzde 20 sini peşin istiyoruz işin özü bu

Alemin Tek Kralı

Floryada da 80% gelir bize ait ama kendimize ait bolum icin gecerli bir durum bu . Oradaki toplamda 110 donum gibi bir arsanin 20 si mi ne bizim

Bu oranlar yuzunden toplamin 20-30% u bize kaliyor . Rivada arazinin tumu bizim ama floryada bir rant elde edebilmesi icin devlet rivayla birlikte ele alinmasini sart kostu , onlar da kendince hakli yani

Bu tip anlasmalarda klubun zarar gordugunu dusunmuyorum , yapilmasi gereken seylerdi ama o riva satilsin borc bitsin lafi 10 sene onceki kadar gecerli degil cunku futbol ekonomisi ve bizim savurganligimizdaki ivme , gayri menkullerin deger artisindan daha fazla
Reis senin doğum tarihin kaç sicil numaran ne?

Ee neye göre floryadan para aldik diyorsun ihalesine çıkılamamış işin hangi parası öyle el altından desen devlet niye girsin bu saçmalığa
Riva bize verilen 508 milyon işin yüzde 80 i falan değil bu işin emlak konut tarafından sana verilen garantisi
Floryada garanti olarak 120 180 milyon sözediliyor bizde uzun vadeli istemiyoruz para akışını
120 vs 180 milyon artı ilerde bize verilecek satış karinin yüzde 20 sini peşin istiyoruz işin özü bu

Alemin Tek Kralı

Bana dediysen ben demedim . Ugurla aramizda uzlasamadigimiz bazi detaylar var

Vay be. Sinan benimle aynı senede doğmuş :)

Florya dan bize gelecek pay 29% bu arada toplamından.

Geri
Üst Alt