Melih Eren
Kırmızı Üye
- 10 Ocak 2011
- 1.235
- 0
- 996
Lukaku
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zlatannnn ibrahimoviç :d
Kurt Zouma (Chelsea FC)-1994 (Kiralık)
Joel Matip (Schalke 04)-1991 (FREE AGENT)
Sven Bender (B.Dortmund)-1989 ( 7 Milyon Euro)
Ever Banega (Sevilla)-1988 (FREE AGENT)
Jackson Martinez (A.Madrid)-1986 (Kiralık)
Gaston Pereiro (PSV) (12 Milyon Euro)
-------------------------------------------Muslera-----------------------------------------------------
-Linnes------------Zouma--------------------------Matip------------------------Alex Telles--------
--------------------------Banega------------------------Bender---------------------------------------
-G.Pereiro------------------------------Sneijder---------------------------------Podolski-------------
------------------------------------------Jackson Martinez---------------------------------------------
Kime gönderme yaptığına dikkat et.Beni tanimiyorsun önceden de bir muhabbetimiz yok saygılı olmaya çalış ben bu forumda kimseye saygısızlık yapmadım sen de yapma bence gormeyi hayal ettiginiz futbolcular yaziyor başlıkta ben de hayalimi yazdim
kuş musun
Senin kişiliğin benim Galatasaraylılığımı sorgulamaya yetmez aslanım...
Neden??
TamamÇünkü tanımadığı insan hakkında yorum yapan en kibar tabirle hadsiz olur.Dolayısıyla hadsiz biri beni herhangi bir konuda yargılayacak kapasitede olamaz...
kuş musun
ne alaka ?