Galatasaray'da Görmek İstediğiniz, Hayal Ettiğiniz Futbolcular

images

Kurt Zouma (Chelsea FC)-1994 (Kiralık)
Joel Matip (Schalke 04)-1991 (FREE AGENT)
Sven Bender (B.Dortmund)-1989 ( 7 Milyon Euro)
Ever Banega (Sevilla)-1988 (FREE AGENT)
Jackson Martinez (A.Madrid)-1986 (Kiralık)
Gaston Pereiro (PSV) (12 Milyon Euro)

-------------------------------------------Muslera-----------------------------------------------------

-Linnes------------Zouma--------------------------Matip------------------------Alex Telles--------

--------------------------Banega------------------------Bender---------------------------------------

-G.Pereiro------------------------------Sneijder---------------------------------Podolski-------------

------------------------------------------Jackson Martinez---------------------------------------------

Kurt Zouma (Chelsea FC)-1994 (Kiralık)
Joel Matip (Schalke 04)-1991 (FREE AGENT)
Sven Bender (B.Dortmund)-1989 ( 7 Milyon Euro)
Ever Banega (Sevilla)-1988 (FREE AGENT)
Jackson Martinez (A.Madrid)-1986 (Kiralık)
Gaston Pereiro (PSV) (12 Milyon Euro)

-------------------------------------------Muslera-----------------------------------------------------

-Linnes------------Zouma--------------------------Matip------------------------Alex Telles--------

--------------------------Banega------------------------Bender---------------------------------------

-G.Pereiro------------------------------Sneijder---------------------------------Podolski-------------

------------------------------------------Jackson Martinez---------------------------------------------

https://www.transfermarkt.com.tr/statistik/endendevertraege

Çocukluk kahramanlarım arasından Bergkamp ve Henry yi bu forma altında görmeyi çok isterdim veya Figo'yu.

Başka birşey anlatacağım ama.

Yıl 2011 Galatsaray sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Almanya ya gelmişti Inter ile maç için hem de benim yakınlarımda bir şehire bende bu fırsatı tabiki kaçırmadım ve stada gittim Galatasarayımızı izlemek adına ne de olsa çok nadir izleme imkanım oluyor gurbet ellerde.

Neyse bir Alman arkadaşımla atladık arabaya gittik stada, arkadaş bizim taraftarlara bayağı hayran kalmıştı o maç Ultramallar her zamanki gibi stadı yakıyordu yine olaylar vs.

O maçta arkadaşa demiştim ah keşke bir gün Sneijderi bu forma altında görebilsem diye. O da bana "yav hehe" manasında bir bakış atıp gülmüştü tabi hayal ötesi gibi birşeydi.

Sonra aradan 2 sene geçti ve Sneijder söylentileri başladığında ilk o arkadaş aradı beni, benimle beraber bir bekleyişe girdi buradaki nöbet misali nöbet tuttuk.

Gelmesine benim kadar sevindi ve sonunda hayalim gerçekleşti. Sağol varol Ünal başkan.

Ha o arkadaşıma parçalı bir forma da aldım tabi arkasında 10 numara Wesley Sneijder!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

George Best
Eric Cantona

Kime gönderme yaptığına dikkat et.Beni tanimiyorsun önceden de bir muhabbetimiz yok saygılı olmaya çalış ben bu forumda kimseye saygısızlık yapmadım sen de yapma bence gormeyi hayal ettiginiz futbolcular yaziyor başlıkta ben de hayalimi yazdim

Bu Takıma Lionel Messi gelsin başka hiçbişi istemem.. diğer oyuncular sizin olsun :(

Geri
Üst Alt