Galatasaray'da Görmek İstediğiniz, Hayal Ettiğiniz Futbolcular

Rosicky ve Riquelme ikilisi
İkisinini de beğenirim

Adı bizle anılıp da gelmediğinde yıkıldığım isimlerin başındadır.

stefan-effenberg_299592.jpg

Şimdilerden tek isim ise

114227.jpg

Figo'nun gelmesini cok isterdim, aktif futbolculardan da Robben'i gormek isterim takimda.

Michael Laudrup...Hayran olduğum bir futbolcu idi, stil benzerliğimizin de bunda etkisi muhtemeldir! :asd22:...

8 yabancı olarak varsayarsak kalede Muslera defansta Hummels önde Melo-Y.Toure ortada Sneijder solda Bruma sağda Lucas forvette Lukaku

Arda Turan
Oguzhan Özyakup
Divock Origi
Michy Batshuayi
Emre Can

Lavezzi, Gökhan İnler, Hummels, Lucas Moura, Yaya Toure, Robben, İbrahimovic, Falcao... Eh işte bunlarla birşeye benzer takım :)

su juninho zamaninda geleydi iyiydi:(

İçimde olan iki isim var, inşallah en az birini Galatasaray'da görürüz. Benim gözümde dünyanın en iyi iki futbolcusu.

ROBBEN_1462780a.jpg
zlatan-ibrahimovic-514.jpg

Solda Ronaldo, sağda Messi, forvet Falcao, sahte 9 Diego Costa, kaleci Muslera geri kalan tüm pozisyonlarda joker Hakan Balta.

BlueTapa

Lucas Moura Eden Hazard Di Maria.Biraz daha gerçekçi hayaller ise Gervinho ve Robben gelsin isterim.

Ozan Tufan...Orta saha ve sağbek olarak çok katkı sağlayacak bir futbolcu...Tarık yerine 2 m daha fazlasına Ozan alınsın istemiştim, daha genç ve şu anda bile daha hazır...

Uğur Demirok u da çok beğendim dün, soğukkanlı ve topla oyunu iyi, hava toplarında da başarılı...

Yerli oyuncu kıtlığında, imkan varsa böyle adamları kaçırmamak gerekiyor; Terim e en kızgın olduğum hususta budur zaten, hiç mi dikkate değer bir futbolcu yoktu da son iki senesinde işe yarar birini aldırmadı?, sorsan tüm yerli piyasayı avucunun içi gibi bilir!...

Geri
Üst Alt