Galatasaray'da Görmek İstediğiniz, Hayal Ettiğiniz Futbolcular

Hayalim Drogba'ydı. İlk maçında sahada parçalı formanın altında gördüğümde çok duygulanmıştım.

Didier geldi geçti artık hiç birşey istemem.

BlueTapa

Devre arası yapılacak Bilal Kısa ve Volkan Sen hamleleri sampiyonluk getirir.Maddi durumdan dolayı ciddi harcama yapamayacagız.Bu iki topcuyu takas+az bir meblağ para karşılığında kadroya katarsak takımın cehresi degisir.Volkan Sen Bursa'nın sampiyon oldugu sezon ki görünümüne ulasmıs durumda.Bilal'i konusmaya gerek yok.Namıdıyar yerli Pirlo.Selcuk'dan cok daha fazla katkı verir.

Türkiye liginden Ozan Tufan tek bir ama tek bir isim daha alınırsa artık ciddi ciddi bzı yöneticilerin menajerlerin ortak iş yaptığına ve Galatasaray'ın parasını çaldıklarına inanacağım. Volkan Şenmiş, Serdar Azizmiş filan boş boş boş.

Tarık, Veysel gibi adamların bile hali ortada. Bir Alper vardı alamadık şimdi de Ozan'ı kaçırmamalıyız. Elimizde ne kadar adam varsa verip alalım. Ortasahaya koyalım.

Bunun dışında illa da yerli alacaksak Tolgay'a filan bakalım. Yoksa Sinan Gümüş'e filan şans verelim.

Cidden Wesley ve Drogbaba, tabiki Ibrahimovic i de isterim yas önemli degil, 55 yasinda bile BUraktan faydali olur, ha isterse Batistuta geri gelsin Veron ile, onlar bile Selcuk ikilisi ile daha saglam lar

ibrahimovic-ronaldo-messi (34-35 yaşlarına geldiklerinde tabi ki!!!!)

Ben çok fazla uçmayacağım... Bruma'yı sahada görsem yeter... :D Tapusu bizde olan oyuncuyu göremiyoruz ki saydığınız isimleri nasıl görelim? :(

Erik Lamela, Shaqiri, Subotic
Gelebilecek oyuncular yazdım. Özellikle Subotic savunmamıza ilaç olurdu.

Genç ve dinamik orta saha oyuncuları lazım...Şu şartlarda alınabileceklerine ihtimal vermiyor olsam da Ozan Tufan, Kaan Ayhan...

Özellikle Tarık transferi sırasında defalarca yazdığım Ozan Tufan, orta sahada sağbekte olduğundan daha verimli oynuyor, şimdiden gücü yerinde, teknik, piştikçe daha da iyi olması muhtemel...

Kaan Ayhan da hem sağbek mevki için iyi bir alternatif olur, hem de önlibero performansını çok beğendim. Melo dan sonrası için takipteyim!:k19:...

Muslera

Tarık Semih Chedjou Balta

Olcan Melo Yekta/Selçuk/Hamit Bruma

Burak/Umut Doumbia

Sneijder'i satıp Doumbia'yı alırdım. Sneijder geldiğinden beri ona takımda yer açmak için debeleniyoruz. 2 forgetsiz olmuyor bu bir. Sneijder'in tek paslı oyununa ayak uyduracak mentalitede oyuncumuz yok, 2. Doumbia tam aradığımız oyuncu. Umutla çok iyi ikili olurlar, Burakla belki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

büyük düşünüyorum ve İbrahimovic diyorum. Gereksizlere vereceğimiz parayı ibrahime verelim.

Katı yabancı sınırının olduğu ligde basta Caner olmak üzere Onur,Olcay. Yabancı olarak Demba Ba veya Cardozo.

Sınırsız yabancıda Pepe,İvanovic,F.Luis,Xabi Alonso,Ronaldo,Robben,Drogba

Dzemali+Pandev'in yerine hızlı, bitiricilik ve oyun kurma yeteneği olan bir forvet alalım Ocak'ta başka transfer yapmasınlar.

Olcan--Forvet---Bruma hücüm hattı ne güzel olur.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt